آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

قیمت پلن‌های یکساله essential و extra و پرمیوم ۳۰ دلار تخفیف خورده روی استور us.
با ۷۰ دلار میشه اکسترای یکساله گرفت.
-> البته نباید اکانت فعال داشته باشید و مشتری جدید
درود دوست عزیز
من چند روز پیش مشتری جدید شدم و به دوستان هم توصیه میکنم چون به صرفه میباشد

دوستان گرامی ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من ویسا کارت ترکیه دارم میخوام از سایت سونی ترکیه خرید انجام بدم به راحتی میتونم بازی ریجن ترکیه بخرم ولی وقتی میرسم سراغ psn هر کاری میکنم نمیشه
لازم به ذکر هست از اکسپرس vpn ریجن رو میذارم ترکیه وچندین فیلتر شکن دیگه همم استفاده کردم حتی امروز ip ثابت ترکیه هم گرفتم نشد بازی زو میتونم بگیرم ولی psn رو نه اینم ارور های که میده ممنون میشم کمک کنید Screenshot_20221219-205351_Telegram.jpg Screenshot_20221219-205403_Telegram.jpg

کسی اینجا Insurgency: Sandstorm بازی کرده طی یک ماه اخیر؟سروراش آیا بازه؟تحریم یا فی..تر نیست؟یا هست؟
تخفیف خورده منتهی بابت وضعیت سروراش ممنون میشم اگه کسی تست کرده بتونه ادمو از نگرانی دربیاره!

بچه ها من تو تخفیف های پایان سال چندتا بازی گرفتم که یکیش Midnight sun بود و در کمال ناباوری تبدیل شده به بهترین بازی این روزام. فوق العاده هست سیستم مبارزات نوبتیش. منی که خیلی اهل این سبک نبودم رو شدیداً شیفته خودش کرده. قیمت اصلیش که ۷۰ دلاره و خب قیمت پرتی هست ولی تو این تخفیف شده ۴۵ یا ۵۰ دلار. با توجه به محتوی داستانی حدود 50-60 ساعته ش و کیفیت گیم پلی ش میارزه ولی خب قطعاً در اینده تخفیف های خیلی بهتری هم میخوره. خلاصه اگر تو فاز این سبک هستید بدونید با یكی از بهترین ها طرفید. البته پیشنهادم اینه خیلی درگیر دیالوگ بین شخصیت ها نشید چون به طرز عجیبی این ابرقهرمانا وراج و خاله زنک هستن :D خودم بجز بخش های داستانی تو بقیه قسمت ها کلا دستم رو دایره هست و دیالوگا رو رد میکنم. حیف این بازی که فکر کنم تاپیکم نداره اصن

بچه ها من تو تخفیف های پایان سال چندتا بازی گرفتم که یکیش Midnight sun بود و در کمال ناباوری تبدیل شده به بهترین بازی این روزام. فوق العاده هست سیستم مبارزات نوبتیش. منی که خیلی اهل این سبک نبودم رو شدیداً شیفته خودش کرده. قیمت اصلیش که ۷۰ دلاره و خب قیمت پرتی هست ولی تو این تخفیف شده ۴۵ یا ۵۰ دلار. با توجه به محتوی داستانی حدود 50-60 ساعته ش و کیفیت گیم پلی ش میارزه ولی خب قطعاً در اینده تخفیف های خیلی بهتری هم میخوره. خلاصه اگر تو فاز این سبک هستید بدونید با یكی از بهترین ها طرفید. البته پیشنهادم اینه خیلی درگیر دیالوگ بین شخصیت ها نشید چون به طرز عجیبی این ابرقهرمانا وراج و خاله زنک هستن :D خودم بجز بخش های داستانی تو بقیه قسمت ها کلا دستم رو دایره هست و دیالوگا رو رد میکنم. حیف این بازی که فکر کنم تاپیکم نداره اصن
سلام منم چند روزیه بازی میکنمش، البته من فن این سبک هستم و برام یه بازی شاهکاره، بهترین بازی نسل شده برام

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Arash-S212 and SMM9
از دوستان کسی Insurgency: Sandstorm رو بازی میکنه؟تخفیف خورده خیلی وقته منتظر خریدش بودم منتهی از بابت سروراش نگرانم. رو PSN اگه کسی اطلاع داره که فیل.ر یا تحریم نباشه ممنون میشم اطلاع بده

از دوستان کسی Insurgency: Sandstorm رو بازی میکنه؟تخفیف خورده خیلی وقته منتظر خریدش بودم منتهی از بابت سروراش نگرانم. رو PSN اگه کسی اطلاع داره که فیل.ر یا تحریم نباشه ممنون میشم اطلاع بده
فکر نکنم کسی روی کنسول زیاد بازیش کنه . اما Insurgency روی pc خیلی بازیش میکنن بخاطر ریل بودنش

تخفیف های mega march شروع شد.لیستش تقریبا شبیه به همون تخفیف هفته پیش Double Plus Discount ه ولی یه سری گیم نوبرانه هم تو لیست هستن :D
به عنوان مثال
The Callisto Protocol Deluxe Edition 90$ -> 63$

هم کالکشن nioh تخفیف خورده و هم کامپلیت ادیشن نیوه ۲ ولی خب من شنیدم تفاوت خاصی بین دو نسخه نیست و نسخه دو ورژن بهتر و متنوع تر نسخه ۱ هست. حالا پیشنهاد میدید همون نسخه ۲ رو بخرم یا کالکشن ارزشش داره؟

• Like
Reactions: soroushunit

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or