Black Roz
کاربر سایت
سرورهاش شیلتر یا تحریم نیست ؟بچها این گیم hunt showdown هم خیلی خوبه مال کرایتک بتل رویال ماننده خیلی خوشم امد ۱۳ دلار تخفیف خورده
سرورهاش شیلتر یا تحریم نیست ؟بچها این گیم hunt showdown هم خیلی خوبه مال کرایتک بتل رویال ماننده خیلی خوشم امد ۱۳ دلار تخفیف خورده
با شاتل راحت وصل میشهسرورهاش شیلتر یا تحریم نیست ؟
درود دوست عزیزقیمت پلنهای یکساله essential و extra و پرمیوم ۳۰ دلار تخفیف خورده روی استور us.
با ۷۰ دلار میشه اکسترای یکساله گرفت.
-> البته نباید اکانت فعال داشته باشید و مشتری جدید
سلام منم چند روزیه بازی میکنمش، البته من فن این سبک هستم و برام یه بازی شاهکاره، بهترین بازی نسل شده برامبچه ها من تو تخفیف های پایان سال چندتا بازی گرفتم که یکیش Midnight sun بود و در کمال ناباوری تبدیل شده به بهترین بازی این روزام. فوق العاده هست سیستم مبارزات نوبتیش. منی که خیلی اهل این سبک نبودم رو شدیداً شیفته خودش کرده. قیمت اصلیش که ۷۰ دلاره و خب قیمت پرتی هست ولی تو این تخفیف شده ۴۵ یا ۵۰ دلار. با توجه به محتوی داستانی حدود 50-60 ساعته ش و کیفیت گیم پلی ش میارزه ولی خب قطعاً در اینده تخفیف های خیلی بهتری هم میخوره. خلاصه اگر تو فاز این سبک هستید بدونید با یكی از بهترین ها طرفید. البته پیشنهادم اینه خیلی درگیر دیالوگ بین شخصیت ها نشید چون به طرز عجیبی این ابرقهرمانا وراج و خاله زنک هستن خودم بجز بخش های داستانی تو بقیه قسمت ها کلا دستم رو دایره هست و دیالوگا رو رد میکنم. حیف این بازی که فکر کنم تاپیکم نداره اصن
فکر نکنم کسی روی کنسول زیاد بازیش کنه . اما Insurgency روی pc خیلی بازیش میکنن بخاطر ریل بودنشاز دوستان کسی Insurgency: Sandstorm رو بازی میکنه؟تخفیف خورده خیلی وقته منتظر خریدش بودم منتهی از بابت سروراش نگرانم. رو PSN اگه کسی اطلاع داره که فیل.ر یا تحریم نباشه ممنون میشم اطلاع بده