آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام دوستان
تخفیفات جدید شروع شد درسته؟ همین days of play هست دیگه؟؟؟
پلاس تخفیف نخورد؟؟؟
به نظرتون چی بگیرم ؟ من الان فقط tlou part2 رو دارم، میخوام gow Ragnarok و gran Turismo رو بگیرم، در کنارش پلاس پریمیوم رو هم بگیرم.
خوبه؟

سلام دوستان
تخفیفات جدید شروع شد درسته؟ همین days of play هست دیگه؟؟؟
پلاس تخفیف نخورد؟؟؟
به نظرتون چی بگیرم ؟ من الان فقط tlou part2 رو دارم، میخوام gow Ragnarok و gran Turismo رو بگیرم، در کنارش پلاس پریمیوم رو هم بگیرم.
خوبه؟
هر 3 تا مدل پلاس تخفیف خورده الان پرمیوم از 120 تا شده 90 دلار.
رگناروک بازیه فوق العاده‌ایه ولی شما میتونی ظرفیتیشو با قیمت خیلی ارزونی الان گیر بیاری و پولشو بابت یه بازی دیگه خرج کنی. GT7 هم که حرف نداره بهترین ریسینگ ژانر خودشه الان کلیم محتوا داره میگیره. اگرم ریسینگ ارکید علاقه داری NFS Unbound تخفیف خورده اونم به شدت جذابه.
___
عزیزان این SnowRunner هم تخفیف خورده. اگه به حمل بار تو سرما و گرما و جاده‌های صعب‌العبور علاقه دارید از دستش ندید که جواهریه برای خودش :D نسبت به محتوایی که بازی اصلی داره این قیمت 20 دلاریش واقعا می‌ارزه. همچنین Hell Let Loose که برای طرفدارای شوتر میتونه سرگرم کننده باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rahmanshahi
هر 3 تا مدل پلاس تخفیف خورده الان پرمیوم از 120 تا شده 90 دلار.
رگناروک بازیه فوق العاده‌ایه ولی شما میتونی ظرفیتیشو با قیمت خیلی ارزونی الان گیر بیاری و پولشو بابت یه بازی دیگه خرج کنی. GT7 هم که حرف نداره بهترین ریسینگ ژانر خودشه الان کلیم محتوا داره میگیره. اگرم ریسینگ ارکید علاقه داری NFS Unbound تخفیف خورده اونم به شدت جذابه.
___
عزیزان این SnowRunner هم تخفیف خورده. اگه به حمل بار تو سرما و گرما و جاده‌های صعب‌العبور علاقه دارید از دستش ندید که جواهریه برای خودش :D نسبت به محتوایی که بازی اصلی داره این قdمت 20 دلاریش واقعا می‌ارزه. همچنین Hell Let Loose که برای طرفدارای شوتر میتونه سرگرم کننده باشه.
ممنونم از راهنمایی های شما♥️
ریجن من ترکیه هست، پلاس تخفیف نخورده.
رگناروک رو میخوام روی اکانت خودم باشه آخه، الان استانداردش میوفته ۱۵۰۰ ، خوبه دیگه، دیلاکسش محتوای جالبی داره به نظرم ولی آیا ارزش ۲۵۰ تومن بیشتر هزینه کردن رو داره به نظر شما ؟؟؟
آنباند رو روی pc دارم، تمومش کردم.

بازی SnowRunner خیلی خوبه ولی به شرطی که چند نفری باشید، تک نفری حوصله آدم سر میره

• Like
Reactions: Deathbringer
ممنونم از راهنمایی های شما♥️
ریجن من ترکیه هست، پلاس تخفیف نخورده.
رگناروک رو میخوام روی اکانت خودم باشه آخه، الان استانداردش میوفته ۱۵۰۰ ، خوبه دیگه، دیلاکسش محتوای جالبی داره به نظرم ولی آیا ارزش ۲۵۰ تومن بیشتر هزینه کردن رو داره به نظر شما ؟؟؟
آنباند رو روی pc دارم، تمومش کردم.

بازی SnowRunner خیلی خوبه ولی به شرطی که چند نفری باشید، تک نفری حوصله آدم سر میره
اگه اشتباه نکنم آرمور اینا میده که تو خود بازی اینقدری میگیری شما که اینا به چشم نمیاد. میخوای تو یوتوب ویدیوشو ببین که برات جذابیت دارن یا نه.من شخصا دیلاکسش برام اونقدری اهمیت نداشت که پول بدم بابتش.

• Like
Reactions: rahmanshahi
بعد از نزدیک به یک قرن GOW Ragnarök بالاخره تخفیف خورد :D
PS4 $39.59
PS5 $49.69
Deluxe $59.99
با اینه نسخه قبل پلات کردم و. عاشق گاداوار هستم منتظرم بیاد >:D< تو سرویس اکسترا تا بزنم به بدن
همه انحصاری ها امدن اینم میاد

سلام دوستان اشتراک پلاسم تا پایان سال اعتبار داره اگه بخام الان اشتراک پلاس اسنشال چون تخفیف داره رو بخرم آیا برای من اشتراک جدید رزرو میشه ؟ یعنی اینکه اشتراک الانم تموم بشه اشتراک جدیدم اتومات تمدید میشه؟

سلام دوستان اشتراک پلاسم تا پایان سال اعتبار داره اگه بخام الان اشتراک پلاس اسنشال چون تخفیف داره رو بخرم آیا برای من اشتراک جدید رزرو میشه ؟ یعنی اینکه اشتراک الانم تموم بشه اشتراک جدیدم اتومات تمدید میشه؟
بله بعد اینکه خریدید یک سال به تاریخ قبلیتون اضافه میشه. مثلا برای من تاریخ پایان پلاسم ۳/۲۰۲۴ بود الان که یک ساله تمدید کردم شده ۳/۲۰۲۵

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or