آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

والا بین این دو فعلا هالو رو گرفتم. اون بازی که گفتی یه مقدار تو یوتیوب دیدم فضای بازی فکر کنم با روحیات من جور نیست. فقط بحث خشونت و دارک بودن نیست مثلا اینی که میگم تو اسپویل میزارم
یه باس یه کودک نوزاد نابینا هست که چشماش بسته هست. این چیزا منو عصبی میکنه.
البته شاید یه روز گرفتمش ولی فعلا بد تو نخ هالو بودم.
یه چیز دیگه اینکه الان سعی میکنم بازی هایی که قبلا گرفتم و تموم نکردم رو بازی کنم. الان apotheon رو بازی میکنم عجیب بازی خوبی هست. حیف که قبلا زود کنار گذاشتم
View attachment 248422
اره این بازی خیلی دنیایی مریض و مملو از رنج و عذابی داره، یه دنیایه خیلی سادیستی داره،
واقعا تحمل بعضی صحنه هاش سخته،
ولی گیمپلی شدیدا عالیی داره

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

والا بین این دو فعلا هالو رو گرفتم. اون بازی که گفتی یه مقدار تو یوتیوب دیدم فضای بازی فکر کنم با روحیات من جور نیست. فقط بحث خشونت و دارک بودن نیست مثلا اینی که میگم تو اسپویل میزارم
یکی از بهترین بازیهای عمرمه این Hollow Knight و تنها بازی که پلات کردم. lore عالی داره. گیمپلی، موسیقی ینی معرکه اس این بازی!
در مورد گیفت کارت هم من با ارز دیجیتال خرید میکنم. از سایت Coinsbee! از همه این سایت های ایرانی هم ارزون تر هم خیالت راحت تر! تا بحال چندین بار خرید کردم. هیچ مشکلی نداشتم.

کد رو بهت داد؟
مثل اینکه این سایت با giftcard.ir یکی هستن
اگه کد رو نداده میخوای با پشتیبانی giftcard.ir صحبت کن
سریع جواب میدن
اره داد. بنده خدا بد رفتار نکرد. ولی خب اذیت شدم. باید با پشتیبانی تماس بگیرید از تلگرام بهم یه بار کد اشتباه داد دفعه دوم داد.

یکی از بهترین بازیهای عمرمه این Hollow Knight و تنها بازی که پلات کردم. lore عالی داره. گیمپلی، موسیقی ینی معرکه اس این بازی!
در مورد گیفت کارت هم من با ارز دیجیتال خرید میکنم. از سایت Coinsbee! از همه این سایت های ایرانی هم ارزون تر هم خیالت راحت تر! تا بحال چندین بار خرید کردم. هیچ مشکلی نداشتم.
من تازه تو کریپتو رفتم. راستش زیاد بلد نیستم فعلا از صرافی داخلی استفاده میکنم. این ولت خارجی که بتونم سایت های دیگه استفاده کرد رو بلد نیستم چجوری درست کنم. اگه ویدیو یا آموزشی میشناسی یاد بگیرم خوشحال میشم معرفی کنی

رفیق این عجب سایتیه . شما خرید کردی آنی تحویل میده ؟ چطوریه به نظرت معتبر هست کدهاش ؟ بعد مثلا با لایت کوین یا ترون بزنیم بهتره درسته ؟ که کارمزد ندیم .

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
دارندگی و برازندگی. دمت گرم. من انقدر پول تو ولتم بود تموم پول ایندی هایی که میخواستم حل بود
قربونت .منم ایندی خیلی دوس دارم ولی معمولا کرکی بازی میکنم ایندی هارو مگر خیلی خوشم بیاد و واسه پلتش بخوام خیر بردارم :D

من تازه تو کریپتو رفتم. راستش زیاد بلد نیستم فعلا از صرافی داخلی استفاده میکنم. این ولت خارجی که بتونم سایت های دیگه استفاده کرد رو بلد نیستم چجوری درست کنم. اگه ویدیو یا آموزشی میشناسی یاد بگیرم خوشحال میشم معرفی کنی
رفیق این عجب سایتیه . شما خرید کردی آنی تحویل میده ؟ چطوریه به نظرت معتبر هست کدهاش ؟ بعد مثلا با لایت کوین یا ترون بزنیم بهتره درسته ؟ که کارمزد ندیم .
ولت من trust استفاده میکنم. کار سختی نیس. خواستی پیام بده کمکت کنم.
بله من تابحال ۴ یا ۵ بار خرید زدم. هم psn gift card خریدم هم برای سایت eneba ازش گیفت کارت خریدم. واریزت تایید بشه ۵ دقه ایی میفرسته. فقط باید قندشکن بزنی. من همه کوینا رو تست کردم از همه بهتر ترونه. کارمزد در حد پشم😁

دوستان sinking city و a plug tale و ac combat 7 و need for speed heat تخفیف خوبی خوردن، همه دوربر ۱۰ دلار هستن، کدومشون ارزش خرید دارن؟
دو مورد دومی به نظرم ارزش خرید ندارن مخصوصا ایس‌کامبت که به شخصه نیم ساعت هم نتونستم تحملش کنم ولی سینکینگ‌سیتی رو من دو سال پیش بازی کردم و کلی باهاش کیف کردم، بازی از لحاظ فنی وضع داغونیه، ولی داستان اصلی و مخصوصا ماموریت فرعی‌های شاهکاری داره، بازی مشکلی هم هست، باید خودتون راه حل کردن کیس‌هاش رو پیدا کنین و راهنمایی تو کار نیست ولی همین هم جذابش می‌کنه، در کل خیلی بازی خوبیه.
پلیگ‌تیل هم که دیگه بی‌نظیره، از معدود بازی‌هایی هست که تو عمرم پیش‌خریدش کردم و اصلا پشیمون نیستم، اگه اتمسفر و داستان بازی واستون مهمه تو خریدش شک نکنین.

• Like
Reactions: Amir-Splinter

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or