borderlands 3 رو تجربه کن 15 دلار مفته.من يه
گیغت کارت 40 دلاری هدیه گیرم اومده چه بازیو پیشنهاد میدید بخرم ؟
borderlands 3 رو تجربه کن 15 دلار مفته.من يه
گیغت کارت 40 دلاری هدیه گیرم اومده چه بازیو پیشنهاد میدید بخرم ؟
تقریبا تمام بازی های خوب رو میتونی بخری، من پیشنهادم دوم ایترنال هستborderlands 3 رو تجربه کن 15 دلار مفته.
تخفیف های پایان سال از امروز تا ۲۲ دسامبر شروع میشن. اینم لیست بازی ها هست
End of Year Deals promotion comes to PlayStation Store
عنتم مفتم شد دانلود نکناقا این Anthem: Legion of Dawn Edition ارزش 7 دلار داره؟ چون حالت رباتی و پرواز و ترنسفرمرزی داره گفتم ی گیفت 10 دلاری بخرم ک اینو little nightmares رو بخرم.
اقا این Anthem: Legion of Dawn Edition ارزش 7 دلار داره؟ چون حالت رباتی و پرواز و ترنسفرمرزی داره گفتم ی گیفت 10 دلاری بخرم ک اینو little nightmares رو بخرم.
حله پس نمیخرمش چون دیدم 7 دلار بود گفتم برم تو کارش ولی مشخصه ک حسابی تر زدهعنتم رو حتی اگه با همه چیزش کنار بیای سرورای افضاحش میگن نه بیخود کردی خوشت اومده. هر چند دقیقه قطع میشن میندازنت بیرون. خاک بر سر بایوور کنن چون بازی واقعا پتانسیل خوبی داشت. اما اینقدر باگ و گلیچ داره که خنده داره وضعیتش. تمام آیتمای کازمتیک رو باید با پول واقعی بخری. چیزی به نام اندگیم هم نداره به عنوان یه بازی لوتز. ولی میگم همه این فجایع رو هم ندید بگیری سروراش افتضاحن. به نظرم بزن تو گوش Warhammer 40.000 Inquisitor Martyr Complete Collection. اگه به سبک بازیایی مثل دیابلو و Path of Exile علاقه داری این بازی خیلی خیلی خووبه.
دووم اترنال با سیزن پس عالیهبازی ب درد بخور توی این تخفیفات اخر سال چی هست؟ ی سری بازی اویل و دووم چیزهای همیشگی و همشون داغونن ک
سوباسا الان نسخه معمولیش آف خورده ، بنظرم اون نسخه 80 دلاری بیشتر ارزش خرید داشت ک توی بلک فرایدی شده بود 28 دلا و من خریدمش، در عین سادگی واقعا نوستالژی هست و لذت بخشهاگه به بازیای انیمهای علاقه دارید سوباسا رو از دست ندید البته نمیبینم چند شده چون خریدمش قبلا
اگه انیمه ناروتو رو دیدین کالکشن ۴تاس نسخش رو میتونید بخرید خیلی پکیج خوبیه
Warhammer Vermintide 2 Ultimate Edition شده ۱۴$ گزینه خیلی خوبیه. گیمپلی بازی مثل L4D هستش و کواپ ۴نفره داره البته با فضای خاص خودش که خیلی هم خوب در اومده. اخیرا روی PS5 هم آپدیت دادن و بازی ۶۰فریم اجرا میشه
اگه بازی رول دوس دارید Greedfall خیلی خوبه
Surge سولزلایک خیلی خوبیه که به همراه dlcهاش آف خورده
این We Happy Few و Strange Brigade رو کسی بازی کرده؟ آف تپلی خوردن. البته SB رو میدونم بازی شبیه Zombie Army هستش اما با فضای متفاوت فقط نمدونم خوب در اومده یا نه.
Bloodborne و God of War و Gran Turismo Sport هم که نیاز نیس چیزی گفته بشه. اگه هنوز نگرفتینشون، بگیریدیشون ایضا Journey Collector's Edition یا اینفیمس فرست لایت.
Borderlands 3 و Borderlands Legendary Collection هم خیلی خوبن. دارکسایدرز جنسیس هم بازی به شدت خوب و خوش ساختیه. Crew 2 Special Edition هم شده ۱۲$ اگه ریسینگ اوپن ورلد دوس دارید گزینه خیلی خوبیه. Rage 2 هم من خیلی دوس داشتم میتونید در نظر بگیریدش
تقریبا بازی بدرد بخوری به اون صورت وجود نداره شاید همین رزیدنت ایول ها و اسسینز کرید بهترین ها باشن.بازی ب درد بخور توی این تخفیفات اخر سال چی هست؟ ی سری بازی اویل و دووم چیزهای همیشگی و همشون داغونن ک