آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان بین اینا کدومشون رو بگیرم,اصلا ارزش خرید با این قیمت 50 دلاری رو دارن؟
ghost of tsushima director's cut(روی 4 بازی نکردم)
Returnal
ratchet and clank rift apart
حقیقتش نظرم روی نیو 2 بود که دوستان لطف کردن و گفتن ارزش خرید داره ولی این مدت از بس که سولزبورن زدم (سکیرو و دارک سولز 3 بخاطر 60 فریم شدنشون و دیمنز سولز ریمیک) موندم نیو 2 رو بگیرم و از ی طرف دیگه الدن رینگ رو هم میخوام بگیرم وقتی اومد
اگر کنسول استاندارد دارید، نسخه ی فیزیکی هر ۳ قیمتش برات به صرفه تر از ۵۰ دلار گیفت کارتی در میاد
از نظر حجم محتوا و GamePlay Time به ترتیب Ghost of Tsushima و Returnal و Ratchet & Clank هست.
از نظر ارزش خرید بنظر من اول Returnal دوم Ratchet & Clank و سوم Ghost of Tsushima

من 10 دلار ته والتم دارم به نظرم crew 2 گزینه خرید خوبیه (هرچند حس میکنم یه روزی برای پلاس فیری میشه)
فقط انلاینش فیلتر نیست که؟
این یوبی سافت بی پدر کلا با ایران لجه سرور اکثر بازیهاش فیلتره دو گزینه اخرشم که خودم تست کردم هم فارکرای 6 هم رایدر ریپابلیک مشکل داشت

والا من مشکل نداشتم با آنلاینش و وصل شدن به سرور. غیر از یوی ۲بار دیسکانکت هم نشدم. با توجه به ۱۰دلار محتوای خیلی خفنی هم داره و شدیدا سرگرم کنندس. فکر کنم یه حالت Trial هم داره اگه درست یادم باشه میخوای اونو بگیر تست کن خوشت اومد بخرش.

دوستان بین اینا کدومشون رو بگیرم,اصلا ارزش خرید با این قیمت 50 دلاری رو دارن؟
ghost of tsushima director's cut(روی 4 بازی نکردم)
Returnal
ratchet and clank rift apart
حقیقتش نظرم روی نیو 2 بود که دوستان لطف کردن و گفتن ارزش خرید داره ولی این مدت از بس که سولزبورن زدم (سکیرو و دارک سولز 3 بخاطر 60 فریم شدنشون و دیمنز سولز ریمیک) موندم نیو 2 رو بگیرم و از ی طرف دیگه الدن رینگ رو هم میخوام بگیرم وقتی اومد

منم نظرمو بگم البته رچت بازی نکردم هنو اما ریترنال یه بازی فوق‌العاده تو سبک روگ‌لایک هستش. از هر نظر این بازی عالی طراحی شده و اگر خوشت بیاد دیگه نمیتونی ولش کنی ولی خب مهمه که با سبکش کنار بیای و صبر و حوصله به خرج بدی. گیم‌پلی بازی و اتمسفرش عالیه. مبارزات شدیدا سریع و نفسگیر. چیزی که سبک روگ‌لایگ داره اینه که هر بار بمیری برمیگردی از اول و تمام آیتماتو از دست میدی ولی به صبر و حوصله قلقش دستت میاد به مرور زمان. راهای زیادی هم برای راحتر کردن کار گذاشتن و سختی بازی هم اصلا غیر منطقی و زور چپون نیست. ازون طرف GoT DC یه پکیج فوق‌العادس که ۱۰۰٪ خوشت میاد. بدون شک یکی از زیباترین مپ‌هارو داره بین بازیای اوپن ورلد. سیستم مبارزاتش عالیه. کلی آرمور داخل بازی هست. ساید کوئستای خیلی خوبی داره. DLC ایکی آیلند هم شدیدا عالی و خوب طراحی شده. اگه اهل آنلاین زدن باشی یه بخش کواپ داره به اسم Legends که خیلی سرگرم کنندس و ارزش تکرار بالای داره و هیچ چیزش شبیه بازی اصلی نی. خود بازی هم NG+ داره و به خاطر آیتمای اضافه و آپگریدای جدید ارزش دوباره تموم کردن داره. به طور خلاصه هر ۲ بازی عالی هستن اما ریترنال میتونه همراه با ریسک باشه ولی ازونور سوشیما ریسکی نداره و به نظرم قطعا خوشت میاد. قبلا هم گفتم ریترنال بهترین بازی امسال من بود ولی خب تا جایی که بشه کسی که قصد خرید داره رو روشن میکنم.

منم نظرمو بگم البته رچت بازی نکردم هنو اما ریترنال یه بازی فوق‌العاده تو سبک روگ‌لایک هستش. از هر نظر این بازی عالی طراحی شده و اگر خوشت بیاد دیگه نمیتونی ولش کنی ولی خب مهمه که با سبکش کنار بیای و صبر و حوصله به خرج بدی. گیم‌پلی بازی و اتمسفرش عالیه. مبارزات شدیدا سریع و نفسگیر. چیزی که سبک روگ‌لایگ داره اینه که هر بار بمیری برمیگردی از اول و تمام آیتماتو از دست میدی ولی به صبر و حوصله قلقش دستت میاد به مرور زمان. راهای زیادی هم برای راحتر کردن کار گذاشتن و سختی بازی هم اصلا غیر منطقی و زور چپون نیست. ازون طرف GoT DC یه پکیج فوق‌العادس که ۱۰۰٪ خوشت میاد. بدون شک یکی از زیباترین مپ‌هارو داره بین بازیای اوپن ورلد. سیستم مبارزاتش عالیه. کلی آرمور داخل بازی هست. ساید کوئستای خیلی خوبی داره. DLC ایکی آیلند هم شدیدا عالی و خوب طراحی شده. اگه اهل آنلاین زدن باشی یه بخش کواپ داره به اسم Legends که خیلی سرگرم کنندس و ارزش تکرار بالای داره و هیچ چیزش شبیه بازی اصلی نی. خود بازی هم NG+ داره و به خاطر آیتمای اضافه و آپگریدای جدید ارزش دوباره تموم کردن داره. به طور خلاصه هر ۲ بازی عالی هستن اما ریترنال میتونه همراه با ریسک باشه ولی ازونور سوشیما ریسکی نداره و به نظرم قطعا خوشت میاد. قبلا هم گفتم ریترنال بهترین بازی امسال من بود ولی خب تا جایی که بشه کسی که قصد خرید داره رو روشن میکنم.
از این بهتر نمیشد توضیح داد 🤘 اما خلاصه ـش این میشه که حتما Returnal بگیر :D (فَن بازی الکی :)) )

ولی دور از شوخی، آخه Ghost of Tsushima هم خیلی عالیه لعنتی. اما Returnal عالی تره! :D یاد این جمله مزرعه حیوانات افتادم که خوک ها میگفتن: همه حیوانات برابرند اما بعضی ها برابرترند :D

• Smile
Reactions: NaViiDii
دوستان metro exodus گُلد ادیشن شده 12 دلار.
با توجه به اینکه من pspro دارم و این بازی هم گرافیک خوبی داره اگه الان بگیرم ازش نهایت لذت رو خواهم برد یا صبر کنم روی پلی 5 بگیرم؟ و اینکه بازی چند ساعت گیم پلی داره؟ و ارزش تکرار داره؟ اینم بگم من از نسخه های قبلی سری مترو خوشم اومده. ممنون

با توجه به اینکه من pspro دارم و این بازی هم گرافیک خوبی داره اگه الان بگیرم ازش نهایت لذت رو خواهم برد یا صبر کنم روی پلی 5 بگیرم؟ و اینکه بازی چند ساعت گیم پلی داره؟ و ارزش تکرار داره؟ اینم بگم من از نسخه های قبلی سری مترو خوشم اومده. ممنون

الان بگیر بعدا رو ۵ بازی کن اگه مایل هستی چون قیمتش خیلی خووبه. رو ۵ هم ۶۰فریم شده هم رزول رفته بالا هم ری‌تریسینگ داره و از همه مهمتر لودینگاش شدیدا کمتر شدن. در مورد خود بازی، برای من تجربه شدیدا خووبی بود و خیلی لذت بردم از تک‌تک لحظات بازی. گیم‌پلی و اتمسفر مثل همیشه عالی با توجه به اینکه از ۲نسخه قبل خوشت اومده. تنها فرق اساسی بازی با ۲۰۳۳ و لست لایت اینه که محیط بازی بزرگتر شده و میتونی توش بچرخی و آیتمای به درد بخوری پیدا کنی و حتی یه سری ساید کوئست هم برای انجام دادن هستش. این مورد یه عده رو اذیت کرد ولی خب برای من هیچ مشکلی نبود چون اونقدرا بزرگ نبود مپ بازی و وسیله نقلیه هم بهت میده و از همه مهمتر اتمسفر و طراحی مپ‌ها خیلی خوبه. از نظر داستانی و شخصیت پردازی هم خیلی خوب بود مخصوصا اینکه میتونی بیشتر با شخصیتا وقت بگذرونی و بهتر بشناسیشون. هر ۲ dlc هم عالی هستن از هر نظر. این قیمت برای این بازی عالیه ولی خب تجربه کردنش رو ۵ یه دنیای دیگس

metro خیلی سلیقه ای منم مثل این دوستمون خیلی باهاش حال کردم رو PS4 Pro بازی کردم. سرعت لودش رو PS4 خیلی کنده قطعا رو PS5 از همه نظر لذت بخش تره. به نظرم از اون 2 تا خیلی بهتر و کاملتر بود. 2 تا پایان هم داره. DLC هاش هم خیلی خاصه. من پارسال 19.49 دلار نسخه کاملشو گرفتم و بسیار خوشحالم که با DLC خریدم.

• Like
Reactions: jdepp and NaViiDii
آخه مشکل اینه همیشه اولین تخفیف روی 10 تا 15 درصد و همین حدود هست که عملا فایده ای نداره یعنی برای تخفیف درست حسابی باید 6 ماه دیگه صبر کنم

به این زودی ها منتظر نباش، به هر دلیلی که هست گوست تا حالا تخفیف خوبی نخورده {و البته نظر من اینه که بازی با همین قیمت حتمن فروش قابل قبول شون رو داره که بیشتر تخفیف نمی‌دن}، dlc های بزرگ و سیزن پس و اینجور چیزها هم معمولن دیر تخفیف می‌خورن
{طبق تجربه ی خودم در مواردی}
من قبل بلکفرایدی با همون 20$ آپگرید کردم به نسخه‌ی کارگردان

نسخه ی Directors Cut شامل همه ی DLC ها میشه؟
چون من دیروز گرفتم 🥲🥲

بله کامله، حالا چرا گریه می‌کنی، اتفاقن امثال شما (با این وضعیت قیمت دلار) که بازی رو امسال خریدید ، بُرد کردید.
فکر کن اونی که پارسال 10 دلار بیشتر برای نسخه ی دلوکس هزینه کرده، بعد باید 30$ دیگه برای آپگرید نسخه ی ps5 اش پیاده بشه،‌چقدر ضرر کرده !

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reza_meybod
به این زودی ها منتظر نباش، به هر دلیلی که هست گوست تا حالا تخفیف خوبی نخورده {و البته نظر من اینه که بازی با همین قیمت حتمن فروش قابل قبول شون رو داره که بیشتر تخفیف نمی‌دن}، dlc های بزرگ و سیزن پس و اینجور چیزها هم معمولن دیر تخفیف می‌خورن
من قبل بلکفرایدی با همون 20$ آپگرید کردم به نسخه‌ی کارگردان

بله کامله، حالا چرا گریه می‌کنی، اتفاقن امثال شما (با این وضعیت قیمت دلار) که بازی رو امسال خریدید ، بُرد کردید.
فکر کن اونی که پارسال 10 دلار بیشتر برای نسخه ی دلوکس هزینه کرده، بعد باید 30$ دیگه برای آپگرید نسخه ی ps5 اش پیاده بشه،‌چقدر ضرر کرده !

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
این کار خود کلاه برداریه هست که ارزش یک بازی و شرکت رو واقعا پایین میاره و باعث میشه اعتماد به شرکت از بین بره نتیجه اش این که توی اخبار بود که فروش دیسک خیلی از فروش دیجیتالی بازی ها بیشتر شده که یکی از دلایل مهمش میشه همین باشه چون طرف به خرید دیجیتالی اعتماد نداره و میگه شاید به دلایل مختلف شرکت مجبورم کنه پول اضافه بدم پس دیسک میگیرم تا اگر این اتفاق افتاد دیسک بازی رو بفروشم و نسخه کامل اش رو خریداری کنم

• Like
Reactions: Dead2021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or