آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

این کار خود کلاه برداریه هست که ارزش یک بازی و شرکت رو واقعا پایین میاره و باعث میشه اعتماد به شرکت از بین بره نتیجه اش این که توی اخبار بود که فروش دیسک خیلی از فروش دیجیتالی بازی ها بیشتر شده که یکی از دلایل مهمش میشه همین باشه چون طرف به خرید دیجیتالی اعتماد نداره و میگه شاید به دلایل مختلف شرکت مجبورم کنه پول اضافه بدم پس دیسک میگیرم تا اگر این اتفاق افتاد دیسک بازی رو بفروشم و نسخه کامل اش رو خریداری کنم

بله دقیقن، و عواقب این موضوع برای ما ایرانی ها ، بسیار بسیار بیشتره
و من نیز 10$ بیشتر برای نسخه‌ی دلوکس هزینه کردم، حتی این آپگرید رو برای دارندگان نسخه‌ی دلوکس رایگان نکردن
پ‌ن:توجه داشته باشید که محتویات نسخه ی دلوکس ، جز چند آیتم تزئینی چیز دیگه ای نداشت
پ‌ن۲: از همه جالب تر ،حتی تو بلک‌فرایدی هم کمی تخفیف برای این آپگرید قائل نشدن، گویا کسانی که سال اول انتشار بازی رو خریدن جرمی انجام دادن و حالا باید جریمه بشن !
من خودم بعد این مسأله به این نتیجه رسیدم که حتی بازی های بسیار موردعلاقه رو باید ترجیحن یکسال بعد انتشار خرید، که هر چی آپدیت و dlc میخوان اضافه کرده باشن و هم تو بلکفرایدی یا مناسبت های دیگه تخفیف هم بخوره

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

سلام
میخوام بازی ACE COMBAT بخرم نسبتا هم تخفیف خوبی خورده ولی زده VR headset enabled
الان باید VR داشته باشم ؟

اینم لینکشه : ACE COMBAT™ 7: SKIES UNKNOWN Deluxe Edition
ممنون میشم یکی راهنماییم کنه

همونطور که گفتم این قیمت برای نسخه کامل عملا دزدی محسوب میشه :D
حتما بخر اگه علاقه داری به این بازی چون خیلی خوبه مخصوصا وقتی به فایترای خفن مثل F-35 یا F-22 برسی یا عشق خودم A-10
در مورد VR هم چیز اجباری نیستش و فکر کنم یه سری مراحل هست که با VR هم میشه بازی کرد

• Like
Reactions: nima3333
همونطور که گفتم این قیمت برای نسخه کامل عملا دزدی محسوب میشه :D
حتما بخر اگه علاقه داری به این بازی چون خیلی خوبه مخصوصا وقتی به فایترای خفن مثل F-35 یا F-22 برسی یا عشق خودم A-10
در مورد VR هم چیز اجباری نیستش و فکر کنم یه سری مراحل هست که با VR هم میشه بازی کرد
چرا دزدی محسوب میشه؟

سلام دوستان
من قصد خرید بازی gta داشتم , و اشتباهی گیفت امارات خریدم
بعد مجبور شدم یه اکانت با ریجن امارات ساختم ولی متاسفانه در ریجن امارات بازی gta نداره
به نظر شما باید چکار کنم

اگه گیفت رو استفاده کردی، بگرد یه بازی دیگه که اونجا داره رو بخر
اگه هنوز وارد نکردی، می‌تونی بفروشی به کسی که لازم داره تا پولت برگرده
جز این راهی نیست.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
سلام . ممنون از پاسخ شما . ولی مشکل اینجاست که نمیتونم کسی رو که لازم داره رو پیدا کنم

فاینال فانتزی 7
نسخه ریمیکش به دو شکل عرضه میشه یکی با dlc یکیش بدون dlc تا اینجایی که فهمیدم بعدا نمیشه dlc رو جداگونه خرید حداقل من نمیتونم
نسخه بدون dlc فاینال 7 ریمیک 27 دلار اون یکی نسخه اش با dlc اش میشه 47 دلار من ترجیح دادم واسه یهdlc که بین 3تا 4 ساعت طول میکشه بخش داستانیشو کامل کنی 20 دلار اضافی ندم(البتهه که کیفیت dlc بازی زیاده)

دوستان یه سوال : کاربرد پلاس در بازی های آنلاین چیه ؟مثلا من در بازی دستینی زده نیاز به داشتن پلاس ، ولی من بدون پلاس همه ی بخش های بازی دسترسی دارم و می تونم بدون مشکلی بازی کنم . بازی های دیگه هم فک کنم همینطور .

دوستان یه سوال : کاربرد پلاس در بازی های آنلاین چیه ؟مثلا من در بازی دستینی زده نیاز به داشتن پلاس ، ولی من بدون پلاس همه ی بخش های بازی دسترسی دارم و می تونم بدون مشکلی بازی کنم . بازی های دیگه هم فک کنم همینطور .
پلاس برا بازی کردن با پلییر های دیگه لازمه (multiplayer) ، البته بازی های free to play مثل وارزون، دستینی 2، گنشین ایمپکت، فورتنایت و..... نیاز به پلاس ندارن
حالا شما احتمالا نسخه فری بازی دستینی رو داری و نیاز به پلاس نداره، اگه بازی های دیگه هم اگه بدون پلاس بازی میکنی یا فری تو پلی هستن یا یه اکانت دیگه داری تو کنسول که پلاس داره، و از پلاس شیر شده اون استفاده میکنی

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: pro gamer89

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or