کدوما مثلا؟ من نمیشناسمباید صبر کرد تا لیست کامل روی استور قرار بگیره ولی خب برای این ۲ بازی میشه بیشتر صبر کرد تا کمتر بشن. پولی که میخوای پای اینا بدی همین الان میتونی راحت ۶ ۷تا ایندی خیلی خوب بخری
کدوما مثلا؟ من نمیشناسمباید صبر کرد تا لیست کامل روی استور قرار بگیره ولی خب برای این ۲ بازی میشه بیشتر صبر کرد تا کمتر بشن. پولی که میخوای پای اینا بدی همین الان میتونی راحت ۶ ۷تا ایندی خیلی خوب بخری
من گاد فالو خریدم امیدوارم انلاینش مثل بازی هایی یوبی سافت مشکل نداشته باشه .آقا این سری آفهای جدید PlayStation Indies رو از دست ندین اگه به بازیای ایندی علاقه دارین
خدایی هر چی فکر میکنم میبینم برا ما ایرانیه فقط بالا 70 درصد تخفیف خوب و منطقیهچندتا از تخفیف های بلک فرایدی استور پلی استیشن ( تایید شده )
View attachment 232758
Sony's Black Friday Deals Focus on PS5, PS4's Biggest Blockbusters
اره دقیقا، با این قیمت دلار دیگه هرجور حساب کنی ضررهخدایی هر چی فکر میکنم میبینم برا ما ایرانیه فقط بالا 70 درصد تخفیف خوب و منطقیه
خدایی هر چی فکر میکنم میبینم برا ما ایرانیه فقط بالا 70 درصد تخفیف خوب و منطقیه
کدوما مثلا؟ من نمیشناسم
من گاد فالو خریدم امیدوارم انلاینش مثل بازی هایی یوبی سافت مشکل نداشته باشه .
البته بازی ایندی نیست ولی تو لیست بود !!!
risk of rain 2 را هم 70 درصد اف خورده گرفتم فقط کاشکی co op افلاین هم داشت
به درد من نمیخوره خدافظلیست بازی های تخفیف خورده
PlayStation’s Black Friday Deals 2021 – PlayStation.Blog
این تخفیف ها از الان رو استور قرار گرفتن. من خیلی منتظر fist بودم و مطمئن بودم آف میخوره ولی خب تخفیف نخورد و فقط RE remake دو و سه رو خریدملیست بازی های تخفیف خورده
PlayStation’s Black Friday Deals 2021 – PlayStation.Blog
Deathloop با توجه به اینکه ریلیز جدیدی هست قطعا می ارزه سی دلار گیم پلی عالی دارهCyberpunk با 25 دلار
Demon soul با ۴۰ دلار
Death loop با ۳۰ دلار
Evil village هم با ۳۰ دلار
ارزش خرید دارن ؟ یا کدومو پیشنهاد یا رد میکنید؟
یه سوال دیگه. من ghost of tsushima اگر درست نوشته باشم روی پلی ۴ هکی دارم. و مقداری رفتم. ایا روی پنج گرافیکش خیلی بالاتره؟ ارزش هزینه ۵۰دلاری داره یا نمیارزه وقتی روی ۴ پلی میشه داد!