آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

آقا این سری آف‌های جدید PlayStation Indies رو از دست ندین اگه به بازیای ایندی علاقه دارین
من گاد فالو خریدم امیدوارم انلاینش مثل بازی هایی یوبی سافت مشکل نداشته باشه .
البته بازی ایندی نیست ولی تو لیست بود !!!
risk of rain 2 را هم 70 درصد اف خورده گرفتم فقط کاشکی co op افلاین هم داشت

کدوما مثلا؟ من نمیشناسم

والا بهتر اینه که خودت بگردی هر بازی نظرتو جلب کرد بندازی تو ویش لیست بعد در موردش تحقیق کنی ببینی خوشت میاد یا نه. حالا یا تو یوتیوب نقد و گیم‌پلی ببینی یا اینجا بپرسی اگه کسی میدونست راهنمایی کنه

من گاد فالو خریدم امیدوارم انلاینش مثل بازی هایی یوبی سافت مشکل نداشته باشه .
البته بازی ایندی نیست ولی تو لیست بود !!!
risk of rain 2 را هم 70 درصد اف خورده گرفتم فقط کاشکی co op افلاین هم داشت

نه گادفال هیچ مشکلی نداره آنلاینش خودم بارها تستش کردم. آره خیلی عجیبه که تو لیست بازیای ایندی بود :D نسخه کاملشم بود.
مبارکه هر ۲ بازی

• Like
Reactions: ashe
کلا تخفیف های بلک فرایدی امسال اصلا خوب نیست مخصوصا بازی های فرست پارتی سونی که دیگه افتضاحه تخفیفاش.
توی ریست آرا هم همه شاکی هستند میگن میریم فیزیکی میگیرم با تخفیف های خیلی بالاتر.
خودم به شخصه دنبال تخفیف ۵۰ درصد برای سایکونانس ۲ و it takes two و پرسونا استراکر بودم که خب کمتر تخفیف خوردن
ender lilies هم که اصلا تخفیف نخورد بالای ۱۳۰۰ بازی ایندی تخفیف خورد این توش نبود
سایبرپانک ۵۰ درصد بد نیست تخفیفش ولی خب میخوان نسخه ps5 را برم که معلوم نیست عرضه اش کیه

Cyberpunk با 25 دلار
Demon soul با ۴۰ دلار
Death loop با ۳۰ دلار

Evil village هم با ۳۰ دلار
ارزش خرید دارن ؟ یا کدومو پیشنهاد یا رد میکنید؟
یه سوال دیگه. من ghost of tsushima اگر درست نوشته باشم روی پلی ۴ هکی دارم. و مقداری رفتم. ایا روی پنج گرافیکش خیلی بالاتره؟ ارزش هزینه ۵۰دلاری داره یا نمیارزه وقتی روی ۴ پلی میشه داد!

Cyberpunk با 25 دلار
Demon soul با ۴۰ دلار
Death loop با ۳۰ دلار

Evil village هم با ۳۰ دلار
ارزش خرید دارن ؟ یا کدومو پیشنهاد یا رد میکنید؟
یه سوال دیگه. من ghost of tsushima اگر درست نوشته باشم روی پلی ۴ هکی دارم. و مقداری رفتم. ایا روی پنج گرافیکش خیلی بالاتره؟ ارزش هزینه ۵۰دلاری داره یا نمیارزه وقتی روی ۴ پلی میشه داد!
Deathloop با توجه به اینکه ریلیز جدیدی هست قطعا می ارزه سی دلار گیم پلی عالی داره
سایبرپانک بنظرم تا اومدن اپدیت نسل بعدیش خریدش منطقی نیست با هر قیمتی
دیمن سولز و رزیدنت ایول هم هر کدوم تو سبک خودشون بی نظیرن و اگر سبکشون رو دوست دارید قطعا با این تخفیف ارزش دارن.

• Like
Reactions: milin3m

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or