آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

ای بابا امدیم تو تخیفات fifa22بگیریم رو ps4 بعد رو ps5هم بشه بریم دیدیم بدین صورت زده !
  • FIFA 22 PS4™
  • FIFA 22 PS5™
  • FIFA 22 Ultimate Edition PS4™ & PS5™
  • متاسفانه حتما باید نسخه التیمیت بگیریم که با تخفیف شده 60 دلار عجب حرکت چیپی زده سونی و ea

• Sad
Reactions: blak
ای بابا امدیم تو تخیفات fifa22بگیریم رو ps4 بعد رو ps5هم بشه بریم دیدیم بدین صورت زده !

• FIFA 22 PS4™
  • FIFA 22 PS5™
  • FIFA 22 Ultimate Edition PS4™ & PS5™
  • متاسفانه حتما باید نسخه التیمیت بگیریم که با تخفیف شده 60 دلار عجب حرکت چیپی زده سونی و

• Like
Reactions: Batsy and Dead2021
سهم من این وسط شد Tales of Arise، تخفیفش خوبه، ولی میتونست بهترم باشه. اگه ۵۰٪ می بود خیلی دمش گرم بود، حالا هم راضیم بازم

حالا یه سوال از اهل فن!
آقا این FF VII Remake رو من روی plus دارم، ولی PS4 ورژنه و 30FPS
حالا ارزش داره ۴۶ دلار بدم برا فریم بالاتر و اون کانتنت اضافه ش؟ یا پول دور ریختنه!
هنوزم نرسیدم بازی کنم ریمیک رو! خود VII اصلی رو هم که عهد شاه وزوزک بازی کردم، هیچی ازش یادم نمونده!

• Like
Reactions: Batsy
بچه ها کسی راجب این سوال من نظری داره؟
من ghost of tsushima اگر درست نوشته باشم روی پلی ۴ هکی دارم. و مقداری هم ازش رفتم. ایا روی پنج گرافیکش خیلی بالاتره؟ ارزش هزینه ۵۰دلاری داره یا نمیارزه وقتی روی ۴ پلی میشه داد!

گفتیم انحصاریهای ps5 50 درصدی اف میخوره ها :|
دوستان اویل 8 رو گرفتم و ی 30 دلار دیگه دارم, بین اینا کدومش رو پشنهاد میکنید:
deathloop
assassin's creed valhalla
spider man miles morales
crash 4

گفتیم انحصاریهای ps5 50 درصدی اف میخوره ها :|
دوستان اویل 8 رو گرفتم و ی 30 دلار دیگه دارم, بین اینا کدومش رو پشنهاد میکنید:
deathloop
assassin's creed valhalla
spider man miles morales
crash 4
انتخاب بین دث لوپ و کرش سخته از سبک هر کدوم بیشتر خوشت میاد همونو بگیر :D منتهی حواست باشه کرش تا اخر شب یا فردا ظهر (دقیق نمیدونم) تخفیفش تموم میشه
من crash رو گرفتم و احتمالا sackboy رو هم بگیرم (اینم اگر بازی نکردی خیلی تعریف میکنن ازش یه پا ماریویی هست برای خودش :D)

• Like
Reactions: s.snake2 and db07
بچه ها کسی راجب این سوال من نظری داره؟
من ghost of tsushima اگر درست نوشته باشم روی پلی ۴ هکی دارم. و مقداری هم ازش رفتم. ایا روی پنج گرافیکش خیلی بالاتره؟ ارزش هزینه ۵۰دلاری داره یا نمیارزه وقتی روی ۴ پلی میشه داد!
از لحاظ گرافیکی زیاد فرقی ندارن اما به نسخه PS5 ویژگیهای دسته DualSense رو اضافه کردن که گیمپلی رو خیلی لذتبخش میکنه و همچنین یه DLC داستانی داره. فکر کنم اگه بصورت ظرفیتی بخریش برات به صرفه تر باشه با توجه به اینکه نسخه PS4 رو رفتی.

بلک فرایدی شروع شده؟

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
هنوز روی استور نیومده ولی تخفیفاتش روی بازیها اعمال شده و سرچشون کنی میبینی
راستی نیو 2 از لحاظ گیم پلی تفاوتی با نیو 1 داره؟ارزش خرید داره نیو 2؟20 دلار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or