بچه ها لینک سایت که تخفیف ها هستن رو میفرستین ؟؟(من کنسول دستم نیست باید از سایت بگیرم)
PS App رو نصب کنی که راحتری
بچه ها لینک سایت که تخفیف ها هستن رو میفرستین ؟؟(من کنسول دستم نیست باید از سایت بگیرم)
انتخاب بین دث لوپ و کرش سخته از سبک هر کدوم بیشتر خوشت میاد همونو بگیر منتهی حواست باشه کرش تا اخر شب یا فردا ظهر (دقیق نمیدونم) تخفیفش تموم میشهگفتیم انحصاریهای ps5 50 درصدی اف میخوره ها
دوستان اویل 8 رو گرفتم و ی 30 دلار دیگه دارم, بین اینا کدومش رو پشنهاد میکنید:
deathloop
assassin's creed valhalla
spider man miles morales
crash 4
صفحه تخفیفات هنوز نیومده ولی بازیا رو سرچ کنی تخفیفشون اعمال شدهاقا برا من چرا نیومدن هنوز تخفیفا؟با اپ پلی استیشن میرم چیزی نمیاره .
از لحاظ گرافیکی زیاد فرقی ندارن اما به نسخه PS5 ویژگیهای دسته DualSense رو اضافه کردن که گیمپلی رو خیلی لذتبخش میکنه و همچنین یه DLC داستانی داره. فکر کنم اگه بصورت ظرفیتی بخریش برات به صرفه تر باشه با توجه به اینکه نسخه PS4 رو رفتی.بچه ها کسی راجب این سوال من نظری داره؟
من ghost of tsushima اگر درست نوشته باشم روی پلی ۴ هکی دارم. و مقداری هم ازش رفتم. ایا روی پنج گرافیکش خیلی بالاتره؟ ارزش هزینه ۵۰دلاری داره یا نمیارزه وقتی روی ۴ پلی میشه داد!
هنوز روی استور نیومده ولی تخفیفاتش روی بازیها اعمال شده و سرچشون کنی میبینیبلک فرایدی شروع شده؟
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
https://store.playstation.com/en-us/category/1bce7ff3-9c75-487d-8d22-8dd022c5cce0/1بلک فرایدی شروع شده؟
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk