آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

هنوز روی استور نیومده ولی تخفیفاتش روی بازیها اعمال شده و سرچشون کنی میبینی
راستی نیو 2 از لحاظ گیم پلی تفاوتی با نیو 1 داره؟ارزش خرید داره نیو 2؟20 دلار شده
از لحاظ گیم پلی تفاوت خیلی زیادی نسبت به نسخه اول نکرده (پیشرفتش داشته البته )ولی بازی با ارزش و بسیار خوبیه حتما بگیرش چون حداقل 60 ساعت سرگرمت می کنه

• Like
Reactions: db07
هنوز روی استور نیومده ولی تخفیفاتش روی بازیها اعمال شده و سرچشون کنی میبینی
راستی نیو 2 از لحاظ گیم پلی تفاوتی با نیو 1 داره؟ارزش خرید داره نیو 2؟20 دلار شده
فرسنگ‌ها از نسخه اول بهتر و یکی از بهترین بازی‌های سال‌های اخیره.

• Like
واقعا سونی کمر بازار رو شکست با این تخفیفات نجومیش :| مارو بگو با ۶۰ دلار میخواستیم ۳ ۴ تا بازی توپ بخریم -_- من اویل ۸ و سوباسا رو خریدم ، سوباسا از ۸۰ دلار شده بود ۲۸ دلار بنظرم ارزش داشت ، حالا بین ریترنال و بک ۴ بلاد موندم موندم کدوم رو بخرم؟ چون میخوام ی گیفت ۵۰ دلاری دیگه هم بخرم ک حداقل ی بازی جدید هم داشته باشم .
نینجا گایدن مستر کالکشن هم تو ویش لیستم بود ک نامردا روش هیچی تخفیف نزدن ولی اشکال نداره میذارم بلک فرایدی سال دیگه میخرمش :دی

• Sad
Reactions: Frozen Flame
واقعا سونی کمر بازار رو شکست با این تخفیفات نجومیش :| مارو بگو با ۶۰ دلار میخواستیم ۳ ۴ تا بازی توپ بخریم -_- من اویل ۸ و سوباسا رو خریدم ، سوباسا از ۸۰ دلار شده بود ۲۸ دلار بنظرم ارزش داشت ، حالا بین ریترنال و بک ۴ بلاد موندم موندم کدوم رو بخرم؟ چون میخوام ی گیفت ۵۰ دلاری دیگه هم بخرم ک حداقل ی بازی جدید هم داشته باشم .
نینجا گایدن مستر کالکشن هم تو ویش لیستم بود ک نامردا روش هیچی تخفیف نزدن ولی اشکال نداره میذارم بلک فرایدی سال دیگه میخرمش :D
حالا نیازی هم نیست حتما تا بلک فرایدی سال بعد صبر کنی شاید تو تخفیفات کریسمس باشه.
بازی بعدیتم بدون شک ریترنال رو بگیر اگر حوصله روگ لایک و یکم چالش رو داری:D

من تو تخفیفات7 final fantasy رو خریدم و خب و یه ساعتم بازیش کردم و خوشم اومده این بسته ی الحاقیشو بعدا بخوام بخرم میشه جداگونه خرید؟
تو خود بازی تو منوش میگه مثلثو بزنی میتونی بخریش ولی خب وقتی توش میره فقط یه learn more می نویسه

• Like
Reactions: Efikiller
حدود 40 دلار تو حسابم داشتم که میخواستم یک گیفت 20 دلاری بگیرم برای خرید GTA DE سه گانه، اما با اتفاقاتی که افتاد نشد که بشه بقول معروف
خلاصه که قسمتِ واچ داگز لژیون نسخه ی گلد شد…این هم گزینه ی بدی نیست، با 30 دلار سیزن پس هم داره (که نقطه قوت سیزن پس هم dlc مربوط به آیدن هست)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: Efikiller
خسته نباشن روی Now به جز یه ماهه دیگه تخفیفی نزدن و سه ماهه و یه ساله همون قیمت قبله. یه ماهه رو هم کسی بخواد بخره باید کارت اعتباری داشته باشه. خلاصه اینکه تخفیفاتم چنگی به دل نمیزنن امسال و مضخرفن.

از لحاظ گیم پلی تفاوت خیلی زیادی نسبت به نسخه اول نکرده (پیشرفتش داشته البته )ولی بازی با ارزش و بسیار خوبیه حتما بگیرش چون حداقل 60 ساعت سرگرمت می کنه
اشتباه کردم نسخه ps4 بیست دلاره شده نسخه ps5 30 دلار هست
بین این و اسپایدر من مایلز مورالز که اینم 30 دلار شده موندم کدوم رو بگیرم

اشتباه کردم نسخه ps4 بیست دلاره شده نسخه ps5 30 دلار هست
بین این و اسپایدر من مایلز مورالز که اینم 30 دلار شده موندم کدوم رو بگیرم
خوشبختانه من ps4 جیلبریک شده دارم و هر دو این بازی ها رو بازی کردم ببین کلا بازی های سولز لایک بازی های سرگرم کننده تری هستن نسبت عناوین سینمایی nioh 2 هم یکی از بهترین سولز لایک هایی هست که تا به امروز ساخته شده
این دو تا بازی هر دوشون خیلی خوبن ولی نظر منو بخای میگم nioh 2 رو بگیر بیشتر سرگرمت می کنه فقط نسخه complete edition رو بگیر(درسته یکم گرونتره ولی دی ال سی های خیلی خوبی داره که بازیشون نکنی از کفت رفته)

• Like
نینجا گایدن مستر کالکشن هم تو ویش لیستم بود ک نامردا روش هیچی تخفیف نزدن
من تخفیف نخوردن این یکی رو اصلا نمیفهمم :| بازی ای که برای 2 نسل قبل باشه چرا نباید تخفیف بخوره!؟

تقریبا هر بازی ای که برای من تو اولویت بود تخفیف نخورد 8-| نه Kena و نه Fatal Frame :| که البته به نظر یه کم منطقی میاد. هر چی باشه، بازی های جدیدی هستن. صبر میکنم ببینم کریسمس تخفیف میخورن یا نه...

میرم یکی دو تا Indie میخرم! شاید Tales of Arise رو هم بخرم. پوفففف، چقدر Ender Lilies رو دلم میخواست بازی کنم... چقدر الکی دلخوش بودیما 8-|#-o

من فقط 13 Sentinels رو گرفتم. چون بعید می‌دونم اطلس بیشتر از ۶۰ درصد رو بازیاش تخفیف بزنه.
ولی با این اوضاع واقعا تخفیف زیر ۷۰ درصد واسه ما نمی‌ارزه، همین ۲۰ دلاری که واسه این دادم می‌شد باهاش دوتا بازی ظرفیتی گرفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or