آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

19 نوامبر
فکر کنم امسال 26 نوامبره!
ویرایش مینماییم :D گویا از 19 نوامبر شروع میشه تا 26 نوامبر! درست بود حرف شما!

آقا کسی میدونه بلک فرایدی کی شروع میشه رسما؟ ۶۰ دلار شارژ کردم موندم تو خماری :D
اِن شا اَل... Returnal دیگه مِستر امیر :D :-"

• Smile
  • Like
Reactions: Batsy and Efikiller
اِن شا اَل... Returnal دیگه مِستر امیر :D :-"
اونو صد در صد ک می‌گیرمش دانیال جان :دی میخواستم اول ۱۰۰ دلار شارژ کنم ولی گذاشتم ببینم تخفیفا چطوری هستن و اگه دیدم خوب تخفیف زدن رو بازیا بودجه رو افزایش میدم :دی

• Like
Reactions: Frozen Flame
اونو صد در صد ک می‌گیرمش دانیال جان :D میخواستم اول ۱۰۰ دلار شارژ کنم ولی گذاشتم ببینم تخفیفا چطوری هستن و اگه دیدم خوب تخفیف زدن رو بازیا بودجه رو افزایش میدم :D
بازی باید 70 80 درصد تخفیف بخوره که حال بده بخریش:D30 درصد باشه میرم دست دوم فیزیکی میخرم تموم شد با یه ضرر ناچیزی میفروشمش:-"

دث لوپ و فار کرای ارزش هزینه دارن؟ تو تخفیف بخریم؟ یا نظرتون چیز دیگس

باید صبر کرد تا لیست کامل روی استور قرار بگیره ولی خب برای این ۲ بازی میشه بیشتر صبر کرد تا کمتر بشن. پولی که میخوای پای اینا بدی همین الان میتونی راحت ۶ ۷تا ایندی خیلی خوب بخری :D

• Like
Reactions: zxc0012004
چند وقته جلو خودم رو برا خرید tales of arise گرفتم چون تقریبا مطمئن بودم توی بلک فرایدی تخفیف می خوره، ولی دیگه صبرم داره تموم میشه!

از ایندی های الان حالا هر کدوم یه جور سلیقه ای هستن، ولی اگر تا الان children of morta رو نخریدین، خیلی ضرر کردین
الانم شده حدود ۸ دلار اینا
همه چیش یه طرف، صداگذاری فارسیش یه طرف
اصلا خیلی خفنه

این بازی Ruiner رو از دست ندین اگه به سبک Twin Stick Shooter با تم سایبرپانکی علاقه دارید. شدیدا بازی خوش ساخت و خوبیه مخصوصا کامبتش. از نظر گرافیکی هم خیلی خوبه.
Risk of Rain 2 اگر به روگ‌لایک علاقه دارید عالیه. کامبت بازی شدیدا شلوغ پلوغ و هیجان انگیزه و مقدار خیلی زیادی آیتم گیرتون میاد و اگه خوش شانس باشید کرکترتون عملا گادلایک میشه!
Children of Morta هم که بارها گفته شده ولی بازم میگم که بگیریدش. خیلی بازی خوبیه. سیستم آپگریدش عالیه. بازی سختی نیست و حتی اگه به سبک روگ‌لایت خیلی علاقه ندارید میتونید با قوی‌تر کردن شخصیتا بازی رو پیش ببرید. با آپدیت زبان و صدای فارسی هم اضافه کردن که ارزش بازی رو بیشتر میکنه

خیلی تعداد بازیای تو آف مخصوصا ایندی‌ها زیاده. فقط همین PS Indies حدود ۱۲۰۰تا بازی آف خوردن. تخفیفای نوامبر و بخش زیر ۲۰$ به کنار :D بلک فرایدی هم که نزدیکه و بعدشم تخفیفای کریسمس. کلا آماده باشید حسابی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or