معمولا هرسال ۲۳ نوامبر تخفیفای بلک فرایدی psn شروع میشهتاریخ دقیق بلک فرایدی کی هستش ؟
Hola guys
گفتم اینو اینجا بگم که اگر شما هم مثل من قصد چنین کاری داشتید، بهتره قبل از Black Friday توی اکانتتون پول بریزید!
سلام . . . من معمولا برای نگاه کردن به تاریخچه تخفیف های یه بازی از این سایت ها استفاده میکنمبچه ها یه راهنمایی میخواستم! من یه مدتیه که میخواستم Sword Art Online: Hollow Realization رو بخرم. الان با تخفیف پلاس، نسخه Premiumـش شده 9 دلار که تو شرایط عادی فکر کنم 70 دلار اینطورا باشه، مطمئن نیستم از قیمت اصلیش. حالا موضوع اینه که مدت زمان تخفیفی که خورده تا 20 نوامبره. بعدش، 6 روز بعدش که Black Friday هستش، دوباره آیا یه همچین تخفیفی یا شایدم حتا بیشتر، میخوره یا نه؟
از سایت/کانال های معتبر خرید کنید (یا حداقل از دوست و رفیقاتون بپرسید از کجا میخرن)سلام. آیا راهی وجود داره تفاوت گیفت کارت اصل و تقلبی پلی استیشن رو تشخیص بدیم؟ چون Black Friday نزدیکه میخواستم با خیال راحت خرید کنم.
بله ، طبق تجربه ی من، تخفیف ها تکرار پذیر و صعودی هستنحالا موضوع اینه که مدت زمان تخفیفی که خورده تا 20 نوامبره. بعدش، 6 روز بعدش که Black Friday هستش، دوباره آیا یه همچین تخفیفی یا شایدم حتا بیشتر، میخوره یا نه؟
سلام. آیا راهی وجود داره تفاوت گیفت کارت اصل و تقلبی پلی استیشن رو تشخیص بدیم؟ چون Black Friday نزدیکه میخواستم با خیال راحت خرید کنم.
فیزیکی خرید کردم و مشکلی تا حالا نبوده. ولی یه جایی خوندم گیفت کارتهای غیر فیزیکی وجود دارن که با روشهای غیر قانونی و به قولی کلاه گذاشتن سر سونی خریداری شدن و وقتی شما کد رو وارد میکنی اکانتت شارژ میشه ولی پس از یه مدتی سونی میفهمه و کنسولتون رو بن میکنه. شما هم از همه جا بیخبر می مونی که این وسط چه اتفاقی رخ داده!از سایت/کانال های معتبر خرید کنید (یا حداقل از دوست و رفیقاتون بپرسید از کجا میخرن)
اگرم فیزیکی میخرید همونجا جلو روی طرف از طریق سایت کد رو وارد کنید
چیزی در مورد تقلبی بودن کارت ها تا حالا نشنیدم...شده طرف پول گرفته کارت نده(برای همین میگم معتبر باشه)، ولی اینکه کد اشتباه بدن خیر
بله از طریق خود کنسول میشهدوستان گیفت رو در همون کنسول میشه وارد کرد و از همون کنسول خرید کرد ؟چون ایکس باکس به دلیل تحریم اجازه نمیده
من الان دسترسی به کنسول ندارم چطور میتونم به استور پی اس ان دسترسی داشته باشم به جز از طریق کنسول؟ اگه گیفیت بخرم چطوری اکانتم رو شارژ کنم ؟ بازی بخرم؟
پس منتظرتخفیفات 50 درصدی واسه عناوینی مثل دمینزسولز و ریترنال نباشیم؟تبلیغ بلک فرایدی توی فروشگاه های المان که خبر از شروع تخفیفات از ۱۹ نوامبر میده
View attachment 231947