آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

Hola guys :D

گفتم اینو اینجا بگم که اگر شما هم مثل من قصد چنین کاری داشتید، بهتره قبل از Black Friday توی اکانتتون پول بریزید!

مشکل من اینه که اگه حسابم به اندازه ی بازی مورد علاقه ام پر باشه نمی‌تونم انتظار بکشم و سریع می‌خرمش
بخاطر همین برای من جواب نمی‌ده

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

بچه ها یه راهنمایی میخواستم! من یه مدتیه که میخواستم Sword Art Online: Hollow Realization رو بخرم. الان با تخفیف پلاس، نسخه Premiumـش شده 9 دلار که تو شرایط عادی فکر کنم 70 دلار اینطورا باشه، مطمئن نیستم از قیمت اصلیش. حالا موضوع اینه که مدت زمان تخفیفی که خورده تا 20 نوامبره. بعدش، 6 روز بعدش که Black Friday هستش، دوباره آیا یه همچین تخفیفی یا شایدم حتا بیشتر، میخوره یا نه؟

بچه ها یه راهنمایی میخواستم! من یه مدتیه که میخواستم Sword Art Online: Hollow Realization رو بخرم. الان با تخفیف پلاس، نسخه Premiumـش شده 9 دلار که تو شرایط عادی فکر کنم 70 دلار اینطورا باشه، مطمئن نیستم از قیمت اصلیش. حالا موضوع اینه که مدت زمان تخفیفی که خورده تا 20 نوامبره. بعدش، 6 روز بعدش که Black Friday هستش، دوباره آیا یه همچین تخفیفی یا شایدم حتا بیشتر، میخوره یا نه؟
سلام . . . من معمولا برای نگاه کردن به تاریخچه تخفیف های یه بازی از این سایت ها استفاده میکنم
90% discount on SWORD ART ONLINE: Hollow Realization Deluxe Edition PS4 / PS Vita — buy online — PS Deals USA . . . psprices.com
اولا که بطور قطع نمیشه گفت . . . بازی به بازی فرق داره
بازی با احتساب پلاس 90 درصد تخفیف خورده زیر ده دلار هم شده . . . حتی اگه تو black friday بخواد بیشتر تخفیف بخوره اختلاف دلاریش خیلی کمه . . . پس خیلی فرق نمیکنه... همین الان بگیری بهتره
ولی خب معمولا بیشترین تخفیف برای بلک فرایدی هست احتمالا به همین قیمت برمیگرده

• Like
Reactions: Frozen Flame
سلام. آیا راهی وجود داره تفاوت گیفت کارت اصل و تقلبی پلی استیشن رو تشخیص بدیم؟ چون Black Friday نزدیکه میخواستم با خیال راحت خرید کنم.

سلام. آیا راهی وجود داره تفاوت گیفت کارت اصل و تقلبی پلی استیشن رو تشخیص بدیم؟ چون Black Friday نزدیکه میخواستم با خیال راحت خرید کنم.
از سایت/کانال های معتبر خرید کنید (یا حداقل از دوست و رفیقاتون بپرسید از کجا میخرن)

اگرم فیزیکی میخرید همونجا جلو روی طرف از طریق سایت کد رو وارد کنید

چیزی در مورد تقلبی بودن کارت ها تا حالا نشنیدم...شده طرف پول گرفته کارت نده(برای همین میگم معتبر باشه)، ولی اینکه کد اشتباه بدن خیر

• Like
Reactions: R_V
حالا موضوع اینه که مدت زمان تخفیفی که خورده تا 20 نوامبره. بعدش، 6 روز بعدش که Black Friday هستش، دوباره آیا یه همچین تخفیفی یا شایدم حتا بیشتر، میخوره یا نه؟
بله ، طبق تجربه ی من، تخفیف ها تکرار پذیر و صعودی هستن

تنها راهش خرید از سایت های معتبر هست و بس

از سایت/کانال های معتبر خرید کنید (یا حداقل از دوست و رفیقاتون بپرسید از کجا میخرن)

اگرم فیزیکی میخرید همونجا جلو روی طرف از طریق سایت کد رو وارد کنید

چیزی در مورد تقلبی بودن کارت ها تا حالا نشنیدم...شده طرف پول گرفته کارت نده(برای همین میگم معتبر باشه)، ولی اینکه کد اشتباه بدن خیر
فیزیکی خرید کردم و مشکلی تا حالا نبوده. ولی یه جایی خوندم گیفت کارتهای غیر فیزیکی وجود دارن که با روشهای غیر قانونی و به قولی کلاه گذاشتن سر سونی خریداری شدن و وقتی شما کد رو وارد میکنی اکانتت شارژ میشه ولی پس از یه مدتی سونی میفهمه و کنسولتون رو بن میکنه. شما هم از همه جا بیخبر می مونی که این وسط چه اتفاقی رخ داده!

• Like
Reactions: Dead2021
تخفیف ها کی شروع میشه؟
من الان دسترسی به کنسول ندارم چطور میتونم به استور پی اس ان دسترسی داشته باشم به جز از طریق کنسول؟ اگه گیفیت بخرم چطوری اکانتم رو شارژ کنم ؟ بازی بخرم؟

من الان دسترسی به کنسول ندارم چطور میتونم به استور پی اس ان دسترسی داشته باشم به جز از طریق کنسول؟ اگه گیفیت بخرم چطوری اکانتم رو شارژ کنم ؟ بازی بخرم؟

همه ی اینا رو با ps app هم میشه انجام داد.

• Like
Reactions: sphac

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or