آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

انقدر سریع نا امید نشو. خب کردیت کارت بزن مگه چقدر سخته؟ تشریف ببرید سایت Fake Address Generator All Over the World - Fake Address, Random Address و Generator , https://www.bestcreditcardgenerator.com
و یک کارت فیک با ادرس ریجنتون اد کنید وقتی کارتون تموم شد و خریداری کردید کارت رو حذف کنید
نکته مهم چک کردن کردیت کارت با سایت چکر کارت https://ccchecker.ml هستش
قبول نمیکنه راه حلی سراغ دارید ؟

چندتا سایت ایرانی هم هستن ویزا کارت مجازی به قیمت 20-30 تومن میفروشن که حدود 10 سنت اعتبار داره و برای فعال کردن این سرویس ها بدرد میخوره
هزینه دلالی که میگیرن خیلی بالاست کارت یه دلاری رو میدن صد و خورده ای

میگم کامبت 11 شده 12 دلار میصرفه بخرمش؟؟
به نظرم محتوای زیادی داره و حتی اگر اهل مولتی زدن نیستی جذابه!

فقط یک نکته، بخش اصلیش که Tower of Time هست، باید حتما آنلاین باشی... کلا بازی یه جورایی جزو بازی های همیشه آنلاین میشه حسابش کرد

توی همین TOT یه تاور Co Op هم داره، که نیاز به پلاس داره
ولی بقیه ی تاورهاش بدون پلاس هم در دسترسه

Hola guys :D

بچه ها یه چیزی! من میخواستم برای Black Friday یه gift cardـه 100 دلاری بخرم و از خود PSN بازی بخرم. اما همین رو هم پیش خودم فکر کردم میذارم روز Black Friday از همین سایت های خودمون که ممکنه Gift Card رو هم تخفیف بزنن میخرم. اما الان که با یکی از همین سایت های خوبی که تخفیف های خوبی هم میذارن روز Black Friday صحبت میکردم، گفتش که با این شرایط اولا تخفیف هاشون زیاد نخواهد بود. دوما خیلی بخوان برای Gift Card تخفیف بزنن 50 تومن یا نهایتا 100 تومنه، سوما اصلا ممکنه اون روز اونقدر شلوغ باشه همه چیز که به این راحتیا codeـه Gift Card گیر نیاد.

گفتم اینو اینجا بگم که اگر شما هم مثل من قصد چنین کاری داشتید، بهتره قبل از Black Friday توی اکانتتون پول بریزید!

Hola guys :D

بچه ها یه چیزی! من میخواستم برای Black Friday یه gift cardـه 100 دلاری بخرم و از خود PSN بازی بخرم. اما همین رو هم پیش خودم فکر کردم میذارم روز Black Friday از همین سایت های خودمون که ممکنه Gift Card رو هم تخفیف بزنن میخرم. اما الان که با یکی از همین سایت های خوبی که تخفیف های خوبی هم میذارن روز Black Friday صحبت میکردم، گفتش که با این شرایط اولا تخفیف هاشون زیاد نخواهد بود. دوما خیلی بخوان برای Gift Card تخفیف بزنن 50 تومن یا نهایتا 100 تومنه، سوما اصلا ممکنه اون روز اونقدر شلوغ باشه همه چیز که به این راحتیا codeـه Gift Card گیر نیاد.

گفتم اینو اینجا بگم که اگر شما هم مثل من قصد چنین کاری داشتید، بهتره قبل از Black Friday توی اکانتتون پول بریزید!
صد درصد همین الان گیفتتو بخور حول و حوش بلک فرایدی چون همه حمله میکنن گیفت بگیرن کم یاب و بعضا نایاب میشه .من که دو سه هفته پیش یه 100 دلاری گرفتم امادم برای جمعه سیاه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or