Efikiller
کاربر سایت
نه ربطی نداره ممکنه تخفیف بخورن اون تخفیف۳۳ درصد برای اشتراک پلاس و ناو هستپس منتظرتخفیفات 50 درصدی واسه عناوینی مثل دمینزسولز و ریترنال نباشیم؟
نه ربطی نداره ممکنه تخفیف بخورن اون تخفیف۳۳ درصد برای اشتراک پلاس و ناو هستپس منتظرتخفیفات 50 درصدی واسه عناوینی مثل دمینزسولز و ریترنال نباشیم؟
fatal frame رو من روی سوییچ تموم کردم حتی ۲۰ دلارم نمیاره .اصلا با اون ۳ تای اولی که روی ps2 بود قابل قیاس نیست .اگه من بتونم یه Fatal Frame: Maiden of Black Water و Ninja Gaiden Collection و Kena: Bridge of Spirits و Ender Lilies: Quietus of the Knights بخرما خیلی خوشحال میشم
راستش Fist رو احساس میکنم از فضاسازیش خوشم نمیاد! نمیدونم چرا! از اون حسایی در موردش دارم که از همون اولش یه حالت دافعه ای داشتم در موردش، بی دلیل! ولی Ender Lilies، اصلا اوففففف اوه راستی، Children of Morta رو هم اگه پولم برسه میخرمجالبه ender lilies توی لیست منم هست اگه تخفیف بخوره اگه با این حال میکنی fist را هم یه ترای کن
داداش زمان اون خدا بیامرز هم با 100 دلار نمیشد انقدر بازی خریدراستش Fist رو احساس میکنم از فضاسازیش خوشم نمیاد! نمیدونم چرا! از اون حسایی در موردش دارم که از همون اولش یه حالت دافعه ای داشتم در موردش، بی دلیل! ولی Ender Lilies، اصلا اوففففف اوه راستی، Children of Morta رو هم اگه پولم برسه میخرم
100 دلار شارژ کردم کیف پولمو، اندازه 1000 دلار بازی میخوامیعنی ممکنه بعدش پولم برسه که اینا رو هم بخرم (به ترتیب اولویت)
NEO: The World Ends With You
NieR: Replicant
Death Stranding Director's Cut
Tales of Arise
Axiom Verge 1 & 2
Little Nightmare II
Carrion
مورتا را من تو تخفیف سری قبل 8 دلار بود خریدم معرکه بود مخصوصا که زبان فارسی هم داشتراستش Fist رو احساس میکنم از فضاسازیش خوشم نمیاد! نمیدونم چرا! از اون حسایی در موردش دارم که از همون اولش یه حالت دافعه ای داشتم در موردش، بی دلیل! ولی Ender Lilies، اصلا اوففففف اوه راستی، Children of Morta رو هم اگه پولم برسه میخرم
100 دلار شارژ کردم کیف پولمو، اندازه 1000 دلار بازی میخوامیعنی ممکنه بعدش پولم برسه که اینا رو هم بخرم (به ترتیب اولویت)
NEO: The World Ends With You
NieR: Replicant
Death Stranding Director's Cut
Tales of Arise
Axiom Verge 1 & 2
Little Nightmare II
Carrion
احتمالا تخفیف بخوره چون پارسال هم که بازی اصلی تابستون منتشر شد توی بلک فرایدی فک کنم ۳۵ درصد تخفیف خورده بود امسال احتمالا بازی اصلی بیشتر از ۵۰ درصد آف بخوره و نسخه دیرکتور همون ۳۰ یا ۳۵ درصد تخفیف رو داشته باشهاین Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT بنظرتون برای بلک فرآیدی تخفیف درست و حسابی می خوره ؟
اره میدونم نسخه جدا نداره من منظورم از نسخه اصلی همون نسخه ps4 بازی بود که از طریق بکوارد به صورت ۴k ۶۰ روی ps5 اجرا میشهالبته الآن فقط نسخه ی کارگردان موجود هست
و آپگرید به نسخه ی کارگردان برای افرادی که قبلن بازی اصلی رو خریده بودن
اینکه نسخه ی اصلی و بدون dlc با قیمت کمتر در دسترس باشه ،همچین چیزی نیست.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
19 نوامبرآقا کسی میدونه بلک فرایدی کی شروع میشه رسما؟ ۶۰ دلار شارژ کردم موندم تو خماری