mehran2190
کاربر سایت
بعد 7 روز مثل پلاس بازی قفل نمیشه؟شما یه راه هم داری
اینکه اکانت 7 روزه ps now بگیری ( یا 14 روزه پلاس ) که spider man رو از ps now دانلود کنی و بازی کنی بدون اینکه پولی خرج کرده باشی
بعد 7 روز مثل پلاس بازی قفل نمیشه؟شما یه راه هم داری
اینکه اکانت 7 روزه ps now بگیری ( یا 14 روزه پلاس ) که spider man رو از ps now دانلود کنی و بازی کنی بدون اینکه پولی خرج کرده باشی
ممنونم داداش از پیشنهادت . فقط یه سؤال ... تو این ۷ PS Now روز میشه اسپایدر من رو تموم کرد؟؟شما یه راه هم داری
red dead 2 توی ps now قابلیت دانلود نداره و فقط باید stream بشه که اینترنت خیلی قوی ای میخواد stream ولی spider man قابلیت دانلود داره
7 روز تموم شد یه هفت روز دیگه میگیری همینجور بینهایت میتونی بگیریممنونم داداش از پیشنهادت . فقط یه سؤال ... تو این ۷ PS Now روز میشه اسپایدر من رو تموم کرد؟؟
دقیقا دوستمون درست گفت 7 روز تموم شد باز یه 7 روز دیگه میزنی تا تموم کنی بازی روممنونم داداش از پیشنهادت . فقط یه سؤال ... تو این ۷ PS Now روز میشه اسپایدر من رو تموم کرد؟؟
بدون کردیت کارد نمیشه ساخت عزیز قبلا با اکانت پی پال میشد ساخت که الان دیگه نمیشهچطوری بدون کردیت کارد اکانت 7 روزه ps now میسازید ؟
چطوری بدون کردیت کارد اکانت 7 روزه ps now میسازید ؟
شما مثل اینکه مشکلی داری با کسایی که از این روش ها استفاده میکنن ( با لحن شوخی ) ولی جدی اون کلمه ایشالا ای که به کار بردی رو نمیتونم درک کنم اصلابدون کردیت کارت نمیشه ! یک عده هم دارن از کردیت کارت به اصطلاح فیک با بین راندوم استفاده میکنن که ایشالا به زودی کنسولشون تو این گرونی میره به فاک
ارزششو نداره ! بعد نگید نگفتی
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه دوست عزیز برام مهم نیستشما مثل اینکه مشکلی داری با کسایی که از این روش ها استفاده میکنن ( با لحن شوخی ) ولی جدی اون کلمه ایشالا ای که به کار بردی رو نمیتونم درک کنم اصلا
1 سال تموم همه از روش پی پال استفاده کردن نه کنسول بن شد نه اکانت فقط سونی دیگه اجازه نداد با روش پی پال پلاس و ps now فعال کنن همین
الان هم روش کردیت کارت فیک هست که خوب بی نهایت تعداد اکانت میشه باهاش ساخت که بازم سونی فقط این روش رو پچ میکنه نه اینکه بن بکنه
تازه یه روش هم هست که کردیت کارت 1 دلاری میخری یعنی قانونی تر از خود قانون 3 تا اکانت میتونی باهاش بسازی که روی هر کدوم 7 روز ps now و 14 روز ps plus داشته باشی
هر وقت هم تایمشون تموم شد کردیت کارت واقعیت رو از روشون remove میکنی و دوباره 3 تا دیگه میسازی
پ.ن : الان ویزا کارت مجازی 1 دلاری 60 هزار تومنه
امین داخل ps now بودندبچه ها دارکسایدر کالکشن تخفیف خورده شده 12 دلار( نسخه اول و دوم با dlc هاشون) کسایی که بازی نکردن حتمن بگیرن که کلی حال میکنن باهاش.
من با اینکه نسل قبل رفتم جفت بازیارو بازم خریدمش.
خیلی خوبه این سری
ممنون از شما. لعنتیا حالا باید موقع رلیز دلست بذارن این تخفیف رو؟ وقت نداریم.EA Access 1 Month Discount Offer
تا 29 جون، 0.99$
NFS: Heat ،Fifa 20 و PvZ Battle for Neighborville هم دیروز به لیست بازی ها اضافه شدن.