آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان یه سؤال ... طبق تجربه ی کلی از دو بازی Spiderman و Red dead 2 کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین تو این تخقیقات؟
@GTA VI
این سوال رو فقط ایشون میتونن جواب بدن ولاغیر
نظرمنو بخوای اینا قابل مقایسه نیستن

• Like
Reactions: Xenon360
دوستان یه سؤال ... طبق تجربه ی کلی از دو بازی Spiderman و Red dead 2 کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین تو این تخقیقات؟

SpiderMan رو من بازی کردم نسخه Complete رو داستان خیلی جذابی داره مخصوصا اینکه DLCها هم اضافه میشه

ولی شاید ماموریت های جانبی براتون تکراری بشه بعداز مدتیمن چون قصد پلات کردن نداشتم بعداز یکبار تموم کردن بازی با انجام ماموریت های جانبی کامل دیگه حوصلم نگرفت بازی کنم چون واقعا ماموریت ها تکراری میشن

Red Dead 2 هم جذابیت خودش رو داره اگه اهل وسترن بازی کردن هستی
برا من که قسمت آنلاینش جذابیت بیشتری داشتش قبل از اینکه ایران رو بن کنن
ولی با اینحال میشه بعضی وقتا آنلاین بازی کردش ولی بعید میدونم بشه چالش هاش با بزیکنای دیگر رو انجام دادش که اونم نیاز به فیلترشکن هستش

جفتش از نظر من عالی هستن
Spiderman برای یکبار بازی کردن
Red Dead 2 علاوه برداستانی آنلاینش فوق العاده تر هستش

• Like
@GTA VI
این سوال رو فقط ایشون میتونن جواب بدن ولاغیر
نظرمنو بخوای اینا قابل مقایسه نیستن

ممنونم .. آره داداش میدونم قابل مقایسه نیستن و سؤالم یکم سخته جواب دادنش ... برا همین تو سؤالم گفتم از لحاظ تجربه ی کلی کدوم لذت بخش تره ... جدای از تفاوت زیادی ک توی گیم پلی دارن ...
SpiderMan رو من بازی کردم نسخه Complete رو داستان خیلی جذابی داره مخصوصا اینکه DLCها هم اضافه میشه

ولی شاید ماموریت های جانبی براتون تکراری بشه بعداز مدتیمن چون قصد پلات کردن نداشتم بعداز یکبار تموم کردن بازی با انجام ماموریت های جانبی کامل دیگه حوصلم نگرفت بازی کنم چون واقعا ماموریت ها تکراری میشن

Red Dead 2 هم جذابیت خودش رو داره اگه اهل وسترن بازی کردن هستی
برا من که قسمت آنلاینش جذابیت بیشتری داشتش قبل از اینکه ایران رو بن کنن
ولی با اینحال میشه بعضی وقتا آنلاین بازی کردش ولی بعید میدونم بشه چالش هاش با بزیکنای دیگر رو انجام دادش که اونم نیاز به فیلترشکن هستش

جفتش از نظر من عالی هستن
Spiderman برای یکبار بازی کردن
Red Dead 2 علاوه برداستانی آنلاینش فوق العاده تر هستش
ممنون داداش ... من کلا تجربه ی آفلاین و کمپین مد نظرم هست ... هر کدوم هم یک بار بازی میکنم و معمولا میرم برا پلات .

پس با این حساب بازم سر همون دو راهی انتخاب موندم همچنان :d

ممنونم .. آره داداش میدونم قابل مقایسه نیستن و سؤالم یکم سخته جواب دادنش ... برا همین تو سؤالم گفتم از لحاظ تجربه ی کلی کدوم لذت بخش تره ... جدای از تفاوت زیادی ک توی گیم پلی دارن ...

ممنون داداش ... من کلا تجربه ی آفلاین و کمپین مد نظرم هست ... هر کدوم هم یک بار بازی میکنم و معمولا میرم برا پلات .

پس با این حساب بازم سر همون دو راهی انتخاب موندم همچنان :d
اگه با بازیهای راک استار و جزییات وحشتناکش حال میکنی تو انتخاب رد دد اصلا شک نکن.یه دنیای متفاوته.
من خودم بین اسپایدر من و اسسین اوریجین موندم کدومو بگیرم.دیز گان هم تخفیف خورده میگیرمش.

• Like
اگه با بازیهای راک استار و جزییات وحشتناکش حال میکنی تو انتخاب رد دد اصلا شک نکن.یه دنیای متفاوته.
من خودم بین اسپایدر من و اسسین اوریجین موندم کدومو بگیرم.دیز گان هم تخفیف خورده میگیرمش.
اقا این دیزگان چجوریاست؟
ارزش تکرار داره با توجه به نمره هایی که گرفت؟

اقا این دیزگان چجوریاست؟
ارزش تکرار داره با توجه به نمره هایی که گرفت؟
Days gone عالیه قبلا هم گفته بودم به نمراتش توجه نکنید.ارزش تکرار هم لازم نیست بازی به اندازه کافی طولانی هست بخوای پلاتش کنی ۷۰ ۸۰ ساعت زمان میبره

شما یه راه هم داری
اینکه اکانت 7 روزه ps now بگیری ( یا 14 روزه پلاس ) که spider man رو از ps now دانلود کنی و بازی کنی بدون اینکه پولی خرج کرده باشی
red dead 2 توی ps now قابلیت دانلود نداره و فقط باید stream بشه که اینترنت خیلی قوی ای میخواد stream ولی spider man قابلیت دانلود داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or