UnlovelyWriter
کاربر سایت
خورده کهنمیخوان روی خود PS+ تخفیف بزنند؟
۳۰٪ آف خورده شده ۴۲$
خورده کهنمیخوان روی خود PS+ تخفیف بزنند؟
دیروز تو استور(سایت البته) چک میکردم چیزی ندیدم!خورده که
۳۰٪ آف خورده شده ۴۲$
من امروز داشتم آفای Days of Playو چک میکردم دیدم.دیروز تو استور(سایت البته) چک میکردم چیزی ندیدم!
اروپا هم خورده؟
و PS Now چی؟
@GTA VIدوستان یه سؤال ... طبق تجربه ی کلی از دو بازی Spiderman و Red dead 2 کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین تو این تخقیقات؟
دوستان یه سؤال ... طبق تجربه ی کلی از دو بازی Spiderman و Red dead 2 کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین تو این تخقیقات؟
ممنون داداش ... من کلا تجربه ی آفلاین و کمپین مد نظرم هست ... هر کدوم هم یک بار بازی میکنم و معمولا میرم برا پلات .SpiderMan رو من بازی کردم نسخه Complete رو داستان خیلی جذابی داره مخصوصا اینکه DLCها هم اضافه میشه
ولی شاید ماموریت های جانبی براتون تکراری بشه بعداز مدتیمن چون قصد پلات کردن نداشتم بعداز یکبار تموم کردن بازی با انجام ماموریت های جانبی کامل دیگه حوصلم نگرفت بازی کنم چون واقعا ماموریت ها تکراری میشن
Red Dead 2 هم جذابیت خودش رو داره اگه اهل وسترن بازی کردن هستی
برا من که قسمت آنلاینش جذابیت بیشتری داشتش قبل از اینکه ایران رو بن کنن
ولی با اینحال میشه بعضی وقتا آنلاین بازی کردش ولی بعید میدونم بشه چالش هاش با بزیکنای دیگر رو انجام دادش که اونم نیاز به فیلترشکن هستش
جفتش از نظر من عالی هستن
Spiderman برای یکبار بازی کردن
Red Dead 2 علاوه برداستانی آنلاینش فوق العاده تر هستش
اگه با بازیهای راک استار و جزییات وحشتناکش حال میکنی تو انتخاب رد دد اصلا شک نکن.یه دنیای متفاوته.ممنونم .. آره داداش میدونم قابل مقایسه نیستن و سؤالم یکم سخته جواب دادنش ... برا همین تو سؤالم گفتم از لحاظ تجربه ی کلی کدوم لذت بخش تره ... جدای از تفاوت زیادی ک توی گیم پلی دارن ...
ممنون داداش ... من کلا تجربه ی آفلاین و کمپین مد نظرم هست ... هر کدوم هم یک بار بازی میکنم و معمولا میرم برا پلات .
پس با این حساب بازم سر همون دو راهی انتخاب موندم همچنان :d
اقا این دیزگان چجوریاست؟اگه با بازیهای راک استار و جزییات وحشتناکش حال میکنی تو انتخاب رد دد اصلا شک نکن.یه دنیای متفاوته.
من خودم بین اسپایدر من و اسسین اوریجین موندم کدومو بگیرم.دیز گان هم تخفیف خورده میگیرمش.
Days gone عالیه قبلا هم گفته بودم به نمراتش توجه نکنید.ارزش تکرار هم لازم نیست بازی به اندازه کافی طولانی هست بخوای پلاتش کنی ۷۰ ۸۰ ساعت زمان میبرهاقا این دیزگان چجوریاست؟
ارزش تکرار داره با توجه به نمره هایی که گرفت؟
از وسطای بازی تکراری میشهاقا این دیزگان چجوریاست؟
شنیدم میگن خوبه منم میگیرمش 15 دلار شدهاقا این دیزگان چجوریاست؟
اگر خیلی وقت خالی داری رد دد.دوستان یه سؤال ... طبق تجربه ی کلی از دو بازی Spiderman و Red dead 2 کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین تو این تخقیقات؟
شما یه راه هم داریدوستان یه سؤال ... طبق تجربه ی کلی از دو بازی Spiderman و Red dead 2 کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدین تو این تخقیقات؟