آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام plants vs zombies garden warfare 2 تخفیف خورده ارزش خرید داره بازی خوبی یا نه
سلام
یه شوتر تروتمیز و درکل بازی فان و دنیای رنگارنگی داره
الانو نمیدونم ولی اون‌زمان کلی پلیر داشت
قبلا هم چندین بار تخفیف تپل خورده بود

• Like
Reactions: hamed619
سلام
کسی اشتراک EA Access گرفته؟ چند تا سوال داشتم.
بازیهای EA Access تروفی هم دارن؟
A Way Out رو اضافه کردن به این سرویس؟ الان قابل دانلود هست؟

*مثل اینکه تاپیک ea access ps4 زده نشده، اینجا سوال پرسیدم. ببخشید

• Like
Reactions: sadeghbb
دوستان من آخرش متوجه نشدم کد تخفیف داستانش چیه! سالی یک بار برای هر اکانت؟ چون من چند بار در اکانت آمریکا استفاده کردم. تو سایت های فروش نوشتن (استفاده در هر اکانت فقط یکبار) منظورشون چی هست؟ ممنون

دوستان من آخرش متوجه نشدم کد تخفیف داستانش چیه! سالی یک بار برای هر اکانت؟ چون من چند بار در اکانت آمریکا استفاده کردم. تو سایت های فروش نوشتن (استفاده در هر اکانت فقط یکبار) منظورشون چی هست؟ ممنون
یه سری کد تخفیف هست که خود سونی واسه شما ایمیل میکنه یا با دیدن یه سری ویدیو های تبلیغاتی بهتون میده این نوع کد ها محدودیتی نداره یا گاهی اوقات محدودیت سه ماهه داره
یه سری کد دیگه هم هست که این فروشگاه ها میفروشن و البته الان فکر میکنم دیگه همشون تموم کردن چون تاریخ انتشارش گذشته و اینا رو از روی کارت هایی که تو یه سری بازی های فیزیکی هست برمیدارن و میفروشن که این کد ها فقط یه بار رو هر اکانت قابل استفاده اس

• Like
Reactions: mehran2190
به نظر شما بین Ni no kuni II و Persona 5 و Kingdom heart III کدوم یکی رو بگیرم؟
بین این سه تا NnK2 رو بزار گزینه آخرت:-"

پیشنهاد خودم KH III هست ولی به شرط اینکه تمام شماره های قبلش رو بازی کرده باشی یا بشینی حداقل یه مشت خلاصه خفن(یا تمام کاتسین های بازی های قبل) رو ببینی! همشون رو...نه اینکه فقط به KH I و KH II اکتفا کنی:دی

پرسونا5 گزینه خوبیه:دی نیاز به پسوند و پیشوند نداره... اما P5 Royal داره میاد با محتویات اضافه...چون عاشق بازی خواهی شد مطمئنا...امتحان کردن P5 Royal بیشتر می ارزه! :دی ولی خوب دوباره اون 60$هه و تا تخفیف بخوره....:|

ولی کلا انتخابت رو بزار بین پرسونا و KH :دی

• Like
Reactions: Sarvior and aragorn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or