آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان راستی کسی طرف بازیهای EA نره بخواد بخرشون

بنظر من بهترین کار اینه ماه بعد EA Access که اومدش 30 دلار بدید یکساله بخرید تا اینکه بخواید داخل اکانتتون آرشیو کنید اینطوری خیلی به صرفه هستش

من نشستم کل بازیایی که قراره بیاد رو دانلود کردم EA Access رو بخرم که که الکی پول اضافه ندم

البته این نظر شخصیم هستش و شاید یکی بخواد آرشیو داشته باشه

این لیست بازیایی هستش که قراره ماه بعد در دسترس PS4 قرار بگیره

EA Access coming to PlayStation 4 - EA Access - EA Official Site

دوستان راستی کسی طرف بازیهای EA نره بخواد بخرشون

بنظر من بهترین کار اینه ماه بعد EA Access که اومدش 30 دلار بدید یکساله بخرید تا اینکه بخواید داخل اکانتتون آرشیو کنید اینطوری خیلی به صرفه هستش

من نشستم کل بازیایی که قراره بیاد رو دانلود کردم EA Access رو بخرم که که الکی پول اضافه ندم

البته این نظر شخصیم هستش و شاید یکی بخواد آرشیو داشته باشه

این لیست بازیایی هستش که قراره ماه بعد در دسترس PS4 قرار بگیره

EA Access coming to PlayStation 4 - EA Access - EA Official Site
توی اون لیست یه فوتبالش به درد میخوره یه بتلش! فوتبالم روز اول نمیدن روی اکسس، میدن؟ بتلم که لایف سایکلش 2 سالس و تا الان کلی تخفیف خورده و به زیر 30تا هم رسیده! فوتبالم فقط 2نفرش حال میده برا کل کل بقیش مفت گرونه!:دی و همچنان خبری از کد نی:| سونی بدجوری این یکی 2ساله خسیس شده:|

• Like
Reactions: generous6680
توی اون لیست یه فوتبالش به درد میخوره یه بتلش! فوتبالم روز اول نمیدن روی اکسس، میدن؟ بتلم که لایف سایکلش 2 سالس و تا الان کلی تخفیف خورده و به زیر 30تا هم رسیده! فوتبالم فقط 2نفرش حال میده برا کل کل بقیش مفت گرونه!:D و همچنان خبری از کد نی:| سونی بدجوری این یکی 2ساله خسیس شده:|

کل بازیای لیست رو همون روز اول میدن اینطور که گفتن من خودم چند وقت پیش nfs خریدم اگه میدونستم همچین سرویسی میده عمرا میخریدم

ولی در کل بخوایم حساب کنیم برای یکسال بازیا با 30 دلار خیلی به صرفه هستش همون فیفا و بتل بخوایم بخریم 50 دلار در میادش

میخواستم 3 تا بازی انحصاری سونی رو بخرم شانس بدم بازی red dead redemption 2 رو خریدم با کد تخفیفی که خریده بودم دیگه نمیتونم ازش رو اکانتم استفاده کنم حالا منتظرم سونی ببینم کد میفرسته یا نه اینجورم که معلومه عمرا بفرسته

پس باید فعلا بیخیال بازیای انحصاری بشم و به همین بسنده کنم

دوستان ، یکی از رفیقام گفته بود قبلا یه پلاس ۳ روزه رایگان برا اکانت خودش فعال کرده بود ، میخوام بدونم کسی میدونه چجوری پلاس ۳ روزه رایگان بگیرم ؟ (البته خودم پلاس هکی دارم ولی یه چیزی رایگان شده میخوام بخرمش پلاس میخواد ، ریسکش بالاس با اکانت طرف برم بازیه رو بخرم :D)

دوستان الان این دیول می کرای اچ دی ۲ تاس یکی که ۴ تاس ۱۲ دلار اونیکی که ۳ تاس ۱۵ دلار فرقی داره یا من اشتباه میکنم؟
چرا ۴ تاییه ارزونتره؟

دوستان الان این دیول می کرای اچ دی ۲ تاس یکی که ۴ تاس ۱۲ دلار اونیکی که ۳ تاس ۱۵ دلار فرقی داره یا من اشتباه میکنم؟
چرا ۴ تاییه ارزونتره؟
بخاطر اینه که 75٪ تخفیف خورده ، قیمت اصلیش رو ببینی بالاتر از 3 نسخست ، باندلو بیشتر تخفیف زدن که 4SE هم داره ، اون سه نسخه یه آلتیمیت دویل هانتر گذاشتن ، همون 4 تایی رو بخر کانتنت هم همراشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or