آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

nba2 2k19 شده3 دلار:D
بدرد کسی که بسکتبال دوست نداره میخوره؟
دوستان دیترویت چطوره؟من هوی رین رو خیلی دوست داشتم,دیترویت به پای اون میرسه؟ارزش تکرار داره؟
دیترویت عالیه ... کاملا ارزش داره
اون NBA حتی بازی هم نکنی واسه آرشیو هم 3 دلار ارزش داره

لامصب چه تخفیفای خوبی گذاشته وضعیت دلار خوب بود ادم میرفت ۱۰-۱۲ تا بازیو میزد تو گوشش فقط باید افسوس خورد
دوستان تخفیف پلاسش خیلی خوبه اگه تا یکی دو ماه اینده میخواین پلاس بگیرین حتما استفاده کنین که حد اقل ۲۰۰-۳۰۰ به نفعه

اگر از دوستان کسی کد تخفیف داره و قصد خرید نداره ممنون میشم برای من ارسال کنه من خرید دارم.
نمیدونم این سونی چه مشکلی داره سالهاس از نسل پیش خرید میکنم و ... حتی یک ایمیل هم برای من ارسال نمیکنه..البته خیلی ها این مشکل دارن ولی هنوز رفع نشده این مشکل.

دوستان حواستمون باشه داستان کد هایی که خود سونی میفرسته با این کد هایی که دارن تو این سایت ها میفروشن مثل اینکه تفاوت داره
من یه بار حدودا 6 7 ماه پیش از کد 20 درصد این سایتا استفاده کردم الان باز هم از همونا خریدم تا استفاده کنم نمیزاره
مثل اینکه رو هر اکانت فقط یه بار میشه ربطی به 3 ماه و اینا نداره

دوستان حواستمون باشه داستان کد هایی که خود سونی میفرسته با این کد هایی که دارن تو این سایت ها میفروشن مثل اینکه تفاوت داره
من یه بار حدودا 6 7 ماه پیش از کد 20 درصد این سایتا استفاده کردم الان باز هم از همونا خریدم تا استفاده کنم نمیزاره
مثل اینکه رو هر اکانت فقط یه بار میشه ربطی به 3 ماه و اینا نداره
اره این کدی‌ شما میخری از توی سایتا فقط یکبار میشه توی هر اکانت استفادش کرد دفعه بعدی اگه دوباره یکی جدید بخری بزنی میگه این کد قبلا استفاده شده!! برا منم اتفاق افتاده

اره این کدی‌ شما میخری از توی سایتا فقط یکبار میشه توی هر اکانت استفادش کرد دفعه بعدی اگه دوباره یکی جدید بخری بزنی میگه این کد قبلا استفاده شده!! برا منم اتفاق افتاده
منم اینطور فکر میکنم هر اکانت یه بار میشه

سلام

دوستان میخوام 3 تا بازی بخرم که میشه 57 دلار

احیانا اگه کسی از طرف سونی کد تخفیف داشت و نمیخواست ازش استفاده کنه لطف می کنه برای بفرسته

وگرنه باید بیخیال خرید بازیها بشم

ممنون

سلام

دوستان میخوام 3 تا بازی بخرم که میشه 57 دلار

احیانا اگه کسی از طرف سونی کد تخفیف داشت و نمیخواست ازش استفاده کنه لطف می کنه برای بفرسته

وگرنه باید بیخیال خرید بازیها بشم

ممنون
من الان ایمیلمو چک کردم چیزی نداده! فکرم نکنم بده چون تخفیف زده و دیگه گمان نکنم خبری از کد باشه! باز تا انتهای days of play من هر روز چک میکنم خبری شد میگم بهت!

• Like
Reactions: generous6680

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or