قطعا ارزش تجربه کردن رو داره منتهی یا یه اکانتی که بعدها بتونی بفروشیش خریداریش کندوستان بازی
Assassin's Creed: Odyssey
شده 19 دلار
ارزش خرید داره؟
قدیم واسه پلات بازی ها یه تمی ، اواتاری ، چیزی میدادایمیل میده معمولا. یه وقتاییم با دیدن یه سری ویدیو و این داستانا کد میده که این حالت دوم خیلی کم پیش میاد گمونم! البته من پیگیرش نیستم این ویدیو و اینارو ولی ایمیلو تقریبا هر روز چک میکنم دریق از یه فوش هیچی!
برای چی دیگه تخفیف بزنه وقتی دلار شده 14 هزار تومن دیگه کی میتونه بازی بخرهایمیل که دیگه نمیده هیچی، همون تخفیفات هفتگی که هر هفته چندتا عنوان تخفیف میخورد هم چند هفته ای هست که جمع شده! فقط گهگاهی یه فلش سیل میزاره که اونم چنگی به دل نمیزنه
اونور Xbox تخفیفات بهاره گذاشت کلی عنوان تخفیف زد ولی اینور خشکسالی شده
بحث قیمت دلار جدا ولیبرای چی دیگه تخفیف بزنه وقتی دلار شده 14 هزار تومن دیگه کی میتونه بازی بخره
تا زمان گشایش و پایین اومدن قیمت دلار یا باید تو فکر هک کنسول باشیم.یا همون بازیهای قدیمی مون رو با خرید پلاس حداقل بتونیم آنلاین بازی کنیم. بازی جدید فعلا نباید خرید. یا یه کامپیوتر برای دانلود بازیهای کرکی.دقيقا وضعيت تخفيفات استور افتضاح شده..قديما كلي بازي كوچيك و بزرگ تو همين تخفيفات ميشه خريد الان كه فقط يا بازياي EA تخفيف ميخوره يا يوبي...وضع تخفيفات استور انگليس واقعا بهتره اما خوب قيمت پوند يه جوريه كه همونم داستانه...
بعد از مدت ها یه نظر درست و تمیز دیدم.بقیه همه به فکر اکانت های دزدی شدن.هک کنسول فرق میکنهتا زمان گشایش و پایین اومدن قیمت دلار یا باید تو فکر هک کنسول باشیم.یا همون بازیهای قدیمی مون رو با خرید پلاس حداقل بتونیم آنلاین بازی کنیم. بازی جدید فعلا نباید خرید. یا یه کامپیوتر برای دانلود بازیهای کرکی.
فرستاده شده از BND-L21ِ من با Tapatalk
منظورتون ماه ژوئن هست دیگه؟چون جولای میشه ماه دیگه و تیر ما...یه هفته دیگه days of play شروع میشه از ۷ جولای تا ۱۷ جولای و تو قسمت بازی ها ۳ بازی god of war , spider man , days gone میشن ۲۰ دلار و همه بازی های playstion hits قیمتشون از ۱۰ دلار شروع میشه رو پایین .
پیشنهاد می کنم days gone رو بگیرید بعیده دیگه تحفیف بخوره تا مدتی اونم تخفیف به این خوبی
بله ماه june هست اصلاح شد ممنون ، تیزرش در کانال یوتویوب playstion موجوده و خوشبختانه days gone هم با این که تازه عرضه شده ولی تخفیف تپلی میخوره.منظورتون ماه ژوئن هست دیگه؟چون جولای میشه ماه دیگه و تیر ما...
یعنی واقعا days gone میشه 20 دلار؟حتی با بازی که شکست کامل هم خورده همچین کاری نمیکنن...
_ بله فقط همین سه تااز بازیهای نسبت جدید فقط گاد و دیزگان با اسپایدرمن زیر 20 دلار میشن؟
اسپایدرمن ارزش تکرار داره؟