MGS4ه برام جالب بود! فکر میکردم رو PSN اصلا نیستش
(آخه بازی های قبل 2009تقریبا به ندرت رو PS N هستن
)
ولی FH بزنید...درسته یه عالمه آپدیت داره، ولی داستانیشم جذابه
ولی FH بزنید...درسته یه عالمه آپدیت داره، ولی داستانیشم جذابه
فکر نکنم. مکسش 50درصد بوده. البته من آمار کامپلیتشو دارم.این nioh تا حالا بیشتر از این هم تخفیف خورده؟
برو سایت psdeals و psprice اونجا نوشته کمترین قیمت چقدر بوده ...این nioh تا حالا بیشتر از این هم تخفیف خورده؟
بله کد تخفیف اعمال میشه.دوستان یه سوال، الان 2 تا بازی Detroit و Red Dead Redemption رو بخوام بگیرم، رو این سبد خرید کد 20 درصدی تخفیف باز اعمال میشه؟
ارزون ترین جا واسه خرید گیفت کارت و ارزون ترین راه واسه خرید این 2 تا بازی رو لطفا بگید![]()
داستان بازی خوبه بقیش فاجعه خصوصا گیمپلیدوستان بازی مافیا 3 شده 10 دلار.خوبه بازیش ارزش خرید داره که بخرم؟
به نظرم خوب تحقیق کن بعد بخرش . به نمراتش کار نداشته باش... خیلی ها مثل خودم خریدن و پشیمون شدن . قشنگ مطمئن شو ازش بعد بخرش . مثلا بدون که بازی نه پول دراوردنش نه آیتم هاش نه اسلحه هاش هیچ حس پیشرفتی ندارن و فقط باید برای داستانش و دل خودت تا آخرش بری . گیم پلیش چیز در گیر کننده و Rewarding ـیی نداره . هر وقت یاد امتیازاتش افتادی یاد Gta iv هم بیوفت که هیچ کس ازش یاد نمیکنه . اصلا کسی رو ندیدم بگه جزو بهترین بازی های عمرش باشه ... خلاصه خوب مطمئن شو بعد بخرش یا ازش خیلی لذت میبری یا شایدم نا امید بشی و مثل اون آماری که ازش اومده بود که 70 درصد ملت فقط تا چپتر 3 ـش رفتن و بازیو دراپ کردن نشه داستانت .الان رد دد تخفیف خورده فقط یه چیزی 3 تا نسخه داره کاری با نسخه ی 100 دلاریش ندارم ولی ارزش داره نسخه ی 70 دلاریشو الان 59 دلار خرید؟؟
به نظرم خوب تحقیق کن بعد بخرش . به نمراتش کار نداشته باش... خیلی ها مثل خودم خریدن و پشیمون شدن . قشنگ مطمئن شو ازش بعد بخرش . مثلا بدون که بازی نه پول دراوردنش نه آیتم هاش نه اسلحه هاش هیچ حس پیشرفتی ندارن و فقط باید برای داستانش و دل خودت تا آخرش بری . گیم پلیش چیز در گیر کننده و Rewarding ـیی نداره . هر وقت یاد امتیازاتش افتادی یاد Gta iv هم بیوفت که هیچ کس ازش یاد نمیکنه . اصلا کسی رو ندیدم بگه جزو بهترین بازی های عمرش باشه ... خلاصه خوب مطمئن شو بعد بخرش یا ازش خیلی لذت میبری یا شایدم نا امید بشی و مثل اون آماری که ازش اومده بود که 70 درصد ملت فقط تا چپتر 3 ـش رفتن و بازیو دراپ کردن نشه داستانت .