آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

MGS4ه برام جالب بود! فکر میکردم رو PSN اصلا نیستش:دی (آخه بازی های قبل 2009تقریبا به ندرت رو PS N هستن:دی )

ولی FH بزنید...درسته یه عالمه آپدیت داره، ولی داستانیشم جذابه:دی

• Like
Reactions: Abolfazl3007
اسپایدر من و دیترویت تخفیف خوردن به علاوه ی تخفیف های دیگه که سایت ها خبر در موردشون رفتن (بگم زومجی تبلیغه ؟!:-?:D)
دیترویت 20 دلار
اسپایدر من 40 دلار
تو تخفیفات قبلی hollow knight و dead cells رو خریدم (اگه دنبالش هستید پخ بدید...) بنظرم از دست شون ندید
و ما کماکان منتظر celeste ... :-w8->

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
دوستان یه سوال، الان 2 تا بازی Detroit و Red Dead Redemption رو بخوام بگیرم، رو این سبد خرید کد 20 درصدی تخفیف باز اعمال میشه؟
ارزون ترین جا واسه خرید گیفت کارت و ارزون ترین راه واسه خرید این 2 تا بازی رو لطفا بگید :D
بله کد تخفیف اعمال میشه.
کد تخفیف فقط روی پیش خرید و پلاس اعمال نمیشه.

• Like
Reactions: 'EsiNs
الان رد دد تخفیف خورده فقط یه چیزی 3 تا نسخه داره کاری با نسخه ی 100 دلاریش ندارم ولی ارزش داره نسخه ی 70 دلاریشو الان 59 دلار خرید؟؟
به نظرم خوب تحقیق کن بعد بخرش . به نمراتش کار نداشته باش... خیلی ها مثل خودم خریدن و پشیمون شدن . قشنگ مطمئن شو ازش بعد بخرش . مثلا بدون که بازی نه پول دراوردنش نه آیتم هاش نه اسلحه هاش هیچ حس پیشرفتی ندارن و فقط باید برای داستانش و دل خودت تا آخرش بری . گیم پلیش چیز در گیر کننده و Rewarding ـیی نداره . هر وقت یاد امتیازاتش افتادی یاد Gta iv هم بیوفت که هیچ کس ازش یاد نمیکنه . اصلا کسی رو ندیدم بگه جزو بهترین بازی های عمرش باشه ... خلاصه خوب مطمئن شو بعد بخرش یا ازش خیلی لذت میبری یا شایدم نا امید بشی و مثل اون آماری که ازش اومده بود که 70 درصد ملت فقط تا چپتر 3 ـش رفتن و بازیو دراپ کردن نشه داستانت .

به نظرم خوب تحقیق کن بعد بخرش . به نمراتش کار نداشته باش... خیلی ها مثل خودم خریدن و پشیمون شدن . قشنگ مطمئن شو ازش بعد بخرش . مثلا بدون که بازی نه پول دراوردنش نه آیتم هاش نه اسلحه هاش هیچ حس پیشرفتی ندارن و فقط باید برای داستانش و دل خودت تا آخرش بری . گیم پلیش چیز در گیر کننده و Rewarding ـیی نداره . هر وقت یاد امتیازاتش افتادی یاد Gta iv هم بیوفت که هیچ کس ازش یاد نمیکنه . اصلا کسی رو ندیدم بگه جزو بهترین بازی های عمرش باشه ... خلاصه خوب مطمئن شو بعد بخرش یا ازش خیلی لذت میبری یا شایدم نا امید بشی و مثل اون آماری که ازش اومده بود که 70 درصد ملت فقط تا چپتر 3 ـش رفتن و بازیو دراپ کردن نشه داستانت .

متاسفانه از نظر من از وقتی صنعت گیم سازی کلا بازی های خطی رو رها کرد و فقط چسبید به بازی های جهان باز دیگه نه شاهد او عظمت بازی های سابق بودیم نه اون لذت درگیری و خط داستانی های جداب و اکشن های نفس گیر
فقط رقابت خیلی از گیم ساز ها شده اینکه کدومشون بازی جهان بازش محیط بزرگتری داره !!!

• Like
Reactions: db07 and Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or