mohsen2019
کاربر سایت
معمولا بلک فرایدی و به مناسبت سال نو (در ژانویه) تخفیف میخوره.دوستان پلاس تخفیف نخورده!
دویل تا حدودی ولی مترو ابدااا !دوستان این دویل می کرای 5 و مترو شدن 30 دلار
ارزش تکرار داره که دیجیتالی بگیرم یا نه؟
بله اون موقع تخفیف بیشتری میخورن و صبر کنید بهتره.سلام دوستان.
با این تخفیفاتی که واسه هالووین زده من سه تا بازی میخوام.
plague tale ، wolfen young، rage 2
به نظرتون این سه تا بازی واسه بلک فرایدی تخفیف بیشتری میخوره و منتظر بمونم یا از همین فرصت استفاده کنم و خریدم رو انجام بدم؟
هر دو سال گذاشته بیست دلار تخفیف خورد و شد ۴۰ دلار.اما اینکه امسال هم تکرار بشه یا نه مشخص نیست و باید دید چون برنامه هاشون ممکنه عوض شن.مثلا شهریور هر سال با پیش خرید ۲ بازی دیجیتالی یه گیفت کارت ۱۵ دلاری سونی هدیه میداد اما امسال این برنامه رو حذف کرد.دوستان کسی اطلاع داره پلاس یکساله تو جمعه سیاه چقدر تخفیف میخوره؟؟چون میخوام حسابمو شارژ کنم.تشکر
آره کامله فقط اون قسمت اضافه رو نداره که توی دلوکس ادیشنه...درود
اقا این Lis before the storm که تخفیف خورده (تو شات وسط هست) و 5 دلار شده نسخه کامله دیگه نه؟
البته خودش زده کمپلت سیزن
ولی دان کردم رفتم تو بازی فقط اپیزود ۱ رو میشه بازی کرد و سایر اپیزودها رو بازم گفته با فلان قیمت بخر!
اره خب معمولا اینجوره که اپیزود ۱ رو میزنی دان بعد که رفتی تو بقیشو از اونجا دان میکنیآره کامله فقط اون قسمت اضافه رو نداره که توی دلوکس ادیشنه...
هر قسمت رو باید جداگونه دانلود کنی! فک کنم الان فقط یه قسمت رو دانلود کردی واسه همین بقیه رو نمیاره.
100 درصد همونه چون تو اکانت خودتون خریداری نشده زده پولیهاره خب معمولا اینجوره که اپیزود ۱ رو میزنی دان بعد که رفتی تو بقیشو از اونجا دان میکنی
ولی واسم زده پولی
البته الان یه حدسی زدم که احتمالا درسته
چون بازی رو اشتراکی و با اکانت رفیقم خریدیم(البته اکانتش پرایمری هست)اونم اول باید اپیزود یکو دان کنه و بره تو بازی و سایر اپیزودها رو از اونجا بزنه و لایبرری کنه
بعد مجدد من برم از لایبرریش بردارم و دان کنم واسه خودم
۹۹درصد باید همین باشه