آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بازی ReadySet Heroes فکر کنم 10 روزی میشه اومده تو استور، الان 20 (19.99) دلار هستش،
طبق تجربه تون به نظرتون بلک فرایدی آف میخوره ؟ چقدر میشه مثلا؟
images

به مناسبت نزدیک شدن به هالووین ، دارک سولز ۱ تخفیف 50% خورده
قیمت 19.99$
عاشقان استاد فرصت رو از دست ندن >:)

دوستان این دویل می کرای 5 و مترو شدن 30 دلار
ارزش تکرار داره که دیجیتالی بگیرم یا نه؟
دویل تا حدودی ولی مترو ابدااا !
به نظرم جای ۳۰ دلار دادن دیسک دویل که همه جا موجود هست رو بخر که موقع فروش ضرر کمتری کنی

• Like
Reactions: ps34
سلام دوستان.
با این تخفیفاتی که واسه هالووین زده من سه تا بازی میخوام.
plague tale ، wolfen young، rage 2
به نظرتون این سه تا بازی واسه بلک فرایدی تخفیف بیشتری میخوره و منتظر بمونم یا از همین فرصت استفاده کنم و خریدم رو انجام بدم؟

سلام دوستان.
با این تخفیفاتی که واسه هالووین زده من سه تا بازی میخوام.
plague tale ، wolfen young، rage 2
به نظرتون این سه تا بازی واسه بلک فرایدی تخفیف بیشتری میخوره و منتظر بمونم یا از همین فرصت استفاده کنم و خریدم رو انجام بدم؟
بله اون موقع تخفیف بیشتری میخورن و صبر کنید بهتره.
دوستان کسی اطلاع داره پلاس یکساله تو جمعه سیاه چقدر تخفیف میخوره؟؟چون میخوام حسابمو شارژ کنم.تشکر
هر دو سال گذاشته بیست دلار تخفیف خورد و شد ۴۰ دلار.اما اینکه امسال هم تکرار بشه یا نه مشخص نیست و باید دید چون برنامه هاشون ممکنه عوض شن.مثلا شهریور هر سال با پیش خرید ۲ بازی دیجیتالی یه گیفت کارت ۱۵ دلاری سونی هدیه میداد اما امسال این برنامه رو حذف کرد.

درود
اقا این Lis before the storm که تخفیف خورده (تو شات وسط هست) و 5 دلار شده نسخه کامله دیگه نه؟
البته خودش زده کمپلت سیزن
ولی دان کردم رفتم تو بازی فقط اپیزود ۱ رو میشه بازی کرد و سایر اپیزودها رو بازم گفته با فلان قیمت بخر:D!

120147

درود
اقا این Lis before the storm که تخفیف خورده (تو شات وسط هست) و 5 دلار شده نسخه کامله دیگه نه؟
البته خودش زده کمپلت سیزن
ولی دان کردم رفتم تو بازی فقط اپیزود ۱ رو میشه بازی کرد و سایر اپیزودها رو بازم گفته با فلان قیمت بخر:D!

آره کامله فقط اون قسمت اضافه رو نداره که توی دلوکس ادیشنه...
هر قسمت رو باید جداگونه دانلود کنی! فک کنم الان فقط یه قسمت رو دانلود کردی واسه همین بقیه رو نمیاره.

• Like
Reactions: voldmort
آره کامله فقط اون قسمت اضافه رو نداره که توی دلوکس ادیشنه...
هر قسمت رو باید جداگونه دانلود کنی! فک کنم الان فقط یه قسمت رو دانلود کردی واسه همین بقیه رو نمیاره.
اره خب معمولا اینجوره که اپیزود ۱ رو میزنی دان بعد که رفتی تو بقیشو از اونجا دان میکنی
ولی واسم زده پولی
البته الان یه حدسی زدم که احتمالا درسته:D
چون بازی رو اشتراکی و با اکانت رفیقم خریدیم(البته اکانتش پرایمری هست)اونم اول باید اپیزود یکو دان کنه و بره تو بازی و سایر اپیزودها رو از اونجا بزنه و لایبرری کنه
بعد مجدد من برم از لایبرریش بردارم و دان کنم واسه خودم
۹۹درصد باید همین باشه:D

• Like
Reactions: FUTURE
اره خب معمولا اینجوره که اپیزود ۱ رو میزنی دان بعد که رفتی تو بقیشو از اونجا دان میکنی
ولی واسم زده پولی
البته الان یه حدسی زدم که احتمالا درسته:D
چون بازی رو اشتراکی و با اکانت رفیقم خریدیم(البته اکانتش پرایمری هست)اونم اول باید اپیزود یکو دان کنه و بره تو بازی و سایر اپیزودها رو از اونجا بزنه و لایبرری کنه
بعد مجدد من برم از لایبرریش بردارم و دان کنم واسه خودم
۹۹درصد باید همین باشه:D
100 درصد همونه چون تو اکانت خودتون خریداری نشده زده پولیه
فقط یه چیزی که هست لازم نیست اول اپیزود 1 دانلود بشه
تو همون اکانت که بازی توش خریداری شده برید تو صفحه addons بازی میتونید بقیه اپیزودارم بزنید رو دانلود

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or