Mohammad®eza
کاربر سایت
به صورت کلی , جمعه ی آخر ماه نوامبر میلادی رو میگن بلک فرایدی که امسال افتاده 8 آذر و احتمالا همون روز تخفیف ها اعمال میشندوستان Black Friday آخر این ماه هستش ؟
استور سونی آخر این ماه تخفیف میزنه ؟
دوستاان بلک فرایدی از 25 ابان شروع میشه درسته؟
منم میخواستم پلاس بگیرم.خداییش قیمت پلاس در حقیقت باید 30 دلار باشه.اون بازی هایرو هم که هر ماه رایگان میکنه هیچ جوره به دردم نمیخوره.من سال پیش 16 نوامبر پلاس 40 دلاری تو بلک فرایدی خریدم
فکر کنم بازم همون موقع باشه چون پلاسم داره تموم میشه
فقط خدا کنه مثل سال گذشته بازم 40 دلار کنه
انلاین زدن کلا باید رایگان باشه. این مسخره بازی پلاس زوری رو سونی این نسل از ماکرو یاد گرفت. معنی نداره برای انلاین زدن ادم پولی بده اصلا.منم میخواستم پلاس بگیرم.خداییش قیمت پلاس در حقیقت باید 30 دلار باشه.اون بازی هایرو هم که هر ماه رایگان میکنه هیچ جوره به دردم نمیخوره.
خیلی خوب میشد مجانی بود، ولی فکر کردی اون پول زوره و فقط جهت وصل شدن به سرور های بازی ازت میگیرن؟؟؟انلاین زدن کلا باید رایگان باشه. این مسخره بازی پلاس زوری رو سونی این نسل از ماکرو یاد گرفت. معنی نداره برای انلاین زدن ادم پولی بده اصلا.
کاملا.سرور نگه داشتن هزینه بیشتری داره روی کنسول تا pc؟ سونی دید ملت که به ماکرو دارن پول می دن گفت وقتی میشه گرفت و کارو ادامه داد چرا من نگیرم؟ چرا واقعا؟!خیلی خوب میشد مجانی بود، ولی فکر کردی اون پول زوره و فقط جهت وصل شدن به سرور های بازی ازت میگیرن؟؟؟
فعلا اگر خدمات پلاس رو بازی آنلاین و بازی های مجانیش در نظر بگیریم، خدمات نسل قبل بهتر بوددوستان خود من هم وضع مالیم خرابه و برام خرید یک سال پلاس کار آسونی نیست اما چرا ما ایرانی ها همیشه دنبال مفت بری و چیزهای مفتیم
بازی مفتی - غذا مفتی و ... حتی ضرب المثل مفت باشه کوفت باشه هم فکر نکنم توی هیچ فرهنگ کشوری در دنیا جز ایران وجود داشته باشه
شرکت های بزرگ دنیا اگر پولی از شما میگیرن نمیزارن توی جیبشون مثل شرکت های ایرانی بلکه خرج R&D و توسعه شرکتشون میکنن تا بتونن توی رقابت با شرکت های دیگه موفق تر عمل کنن
به قول معروف این پول خرج دادن خدمات بهتر و پیشرفت خود شرکت میشه که در نهایت به نفع گیمر ها هست
این رقم پول یک سال پلاس برای خارجی ها پول خرد حساب میشه و اینکه ما ارزش پولیمون کمه مشکل اونا نیست مشکل خود ماست ....