واقعا نامید کننده بود امسال.چجور پارسال 40 دلار بود امسال شده 45 دلار!!!!تا چند روز آینده قیمت اشتراک 12 ماهه پلاس به جای 60 دلار هست 45 دلار- اگر کسی خواست بگیره الان وقت خوبیه.
پارسال به جز بلک فرایدی ژانویه هم تخفیف خورده بود و 40 دلار بودواقعا نامید کننده بود امسال.چجور پارسال 40 دلار بود امسال شده 45 دلار!!!!
5 دلار چیزی نیست ولی خوب من مجبور شدم بنا به دلایلی 50 دلار گیفت بگیرم!!!!پارسال به جز بلک فرایدی ژانویه هم تخفیف خورده بود و 40 دلار بود
امیدوارم امسال هم ژانویه دوباره تخفیف بخوره
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
مترو open World شده، من خوشم نیومددوستان مترو ارزش 20 دلار داره؟و A Plague Tale: Innocence؟
این همه منتظر موندم سکیرو تخفیف خوبی بخوره که نخورد
باید توی همون ایمیل نوشته باشه کده برای چی هست ، ولی معمولا تا اونجایی که میدونم (و برای منم فرستاده بودن) کده چندتا آواتاره که برات اضافه میشه. حالا شاید برای شما فرق کنه.واس من یک کد فرستادن و تشکر کردن که دو سال جزء خانواده پلی استیشن بودم
این کد چیه و به چه دردی میخوره؟
استفاده کردم چند تا اواتار بودباید توی همون ایمیل نوشته باشه کده برای چی هست ، ولی معمولا تا اونجایی که میدونم (و برای منم فرستاده بودن) کده چندتا آواتاره که برات اضافه میشه. حالا شاید برای شما فرق کنه.
Pve خوبی داره pvp خوبی ندارهDivision II تخیف خوبی خورده. بازی ارزشش رو داره بگیرم؟
سلام ، ببخشید من الان ثبت نام کردم و یه سوال داشتم ، نمیدونستم از کی بپرسم یا کجا بنویسم ، من میخوام dlc های بازی marvel's spiderman رو بخرم ، اگه اکانت پلاس نداشته باشم نمیتونم بازی کنم؟ چون شنیدم برای بازی کردن dlc باید پلاس داشته باشی، خیلی ممنون میشم جواب بدین.سلام فول گیم همون بازی معمولی هستش ولی باندل امکان داره داخلش سیزنپس باشه یا بعضی وقتا بعضی تجهیزات تزئینی
مثلا بازی assassin creed oddysey که میخوام بخرم نسخه گلدش شامل سیزن پس هستش و اساسین کرید 3 ولی نسخه deluxe شامل فقط بعضی تجهیزات تزئینی و سلاح و اینجور چیزا
مثلا spiderman نسخه فول گیمش همون بازی معمولی هستش ولی نسخه سالش که قراره امروز 20 دلار بشه شامل 3 تا مرحله اضافه هستش که به صرفه هستش
کجا گفته شده به پلاس نیاز داره؟ من رو اکانت سایت رفتم بازیو دی ال سی هم روش بود پلاسم فکر کنم اون موقع نداشتم مشکلی نبودسلام ، ببخشید من الان ثبت نام کردم و یه سوال داشتم ، نمیدونستم از کی بپرسم یا کجا بنویسم ، من میخوام dlc های بازی marvel's spiderman رو بخرم ، اگه اکانت پلاس نداشته باشم نمیتونم بازی کنم؟ چون شنیدم برای بازی کردن dlc باید پلاس داشته باشی، خیلی ممنون میشم جواب بدین.
آها پس خوبه،چون اگه قرار بود پلاس هم بگیرم خرجش خیلی بیشتر میشد،خیلی ممنونم من خیلی اطلاعات ندارم راجب این چیزا ، مرسیییییکجا گفته شده به پلاس نیاز داره؟ من رو اکانت سایت رفتم بازیو دی ال سی هم روش بود پلاسم فکر کنم اون موقع نداشتم مشکلی نبود
دی ال سی هم ربطی به آنلاین یا مولتی پلیر نداره که به پلاس نیاز داشته باشه بدون پلاس هم میتونید بگیرید بازی کنید
فقط اگه بازی اصلیو بصورت دیسک دارید حتما حواستون باشه ریجن دیسک با ریجن اکانتی که روش دی ال سی رو میخرید باید یکی باشه تا کار کنه