آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان یه بازی با پلاس تخفیف خورده میشه با کد تخفیف ۲۰ درصدی قیمت پلاسشو کمترکرد؟

سلام آره مثلا یه بازی 40 دلاری اگه 20 درصد کد تخفیف بزنی میشه 32 دلار

خوش بحالت یعنی برات کد تخفیف اومده ای بابا چه شانس خوبی داری

واقعا نامید کننده بود امسال.چجور پارسال 40 دلار بود امسال شده 45 دلار!!!!

پارسال تخفیفش با سال های قبلی فرق میکرد، هر سال 50 دلار میشد، پارسال نمیدونم چرا 40 دلارش کردن. الان هم که 45 دلاره بازم بهتر از همه ی سال های دیگه هست.

• Like
Reactions: mohsen2019
بازیهای خوبی تخفیف خورده بازی anthem هم که دیسکشو چهارصد پونصد میدن الان میشه دیجیتالیشو 12دلار گرفت که خیلی به صرفه هستش جی تی ای وی هم ده دلاره که از دیسکش خیلی ارزونتر در میاد

• Like
Reactions: Nameless King
من یه اکانت هکی دارم از RDR2 الان 7 ماه هست که آنلاینم و بازی قفل نشده حالا موندم الان بگیرم یا نه
DMC 5 ارزش داره بگیرم؟
ینی لعنت بهشون ا این دلار اگه کمتر بود راحت میتونستم 5 تا بازی که میخوام رو بگیرم

من یه اکانت هکی دارم از RDR2 الان 7 ماه هست که آنلاینم و بازی قفل نشده حالا موندم الان بگیرم یا نه
DMC 5 ارزش داره بگیرم؟
ینی لعنت بهشون ا این دلار اگه کمتر بود راحت میتونستم 5 تا بازی که میخوام رو بگیرم
داداش یه پیشنهاد دوستانه . اگر DMC V شد 1 دلارم نخرش :دی تامام

تخفیفای آخر سال هم شروع شد...
Close Out the Year with Big Savings at PS Store
اکثر بازیایی که توی بلک فرایدی تخفیف نخورده بودن، اینجا تخفیف خوردن...به جز بازیای جایزه‌بگیر امسال که طبق معمول هفته بعد توی تخفیف مخصوص Game Awards هستن.
من که هفته قبل پلاس یه ساله و Skyrim (دوباره :D :|) گرفتم و دیگه نمیتونم چیزی بگیرم!

تخفیفای آخر سال هم شروع شد...
Close Out the Year with Big Savings at PS Store
اکثر بازیایی که توی بلک فرایدی تخفیف نخورده بودن، اینجا تخفیف خوردن...به جز بازیای جایزه‌بگیر امسال که طبق معمول هفته بعد توی تخفیف مخصوص Game Awards هستن.
من که هفته قبل پلاس یه ساله و Skyrim (دوباره :D :|) گرفتم و دیگه نمیتونم چیزی بگیرم!

اسکایرم هنوز هم کسی بازی میکنه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or