live is life
کاربر سایت
خودش نشون میده اگه موجود داشته باشی سرچ بزن تو استور پلاس را ببین میاد یا در خود گزینه پلاس ببيندو روزه رو بلد نیستم فعال کنم.آسونه؟
خودش نشون میده اگه موجود داشته باشی سرچ بزن تو استور پلاس را ببین میاد یا در خود گزینه پلاس ببيندو روزه رو بلد نیستم فعال کنم.آسونه؟
داداش این تصویر از داخل PS4 گرفتی ؟این هفته هم که چیز خاصی ندیدیم !
خب اینم مثل بازی های رایگان اگه پلاس تموم بشه قفل میشه و نمیشه انلاین بازی کرد .البته با پلاس هکی میشهالان بتلفیلد 1 رو زده تقریبا 6 دلار بعد بغلش زده با پلاس 4 دلار.یعنی اگه پلاس داشته باشیم 4 دلاره؟یا تا وقتی که پلاس داریم این بازی عمل میکنه؟
میشه یه نفر توضیح بده بازیهایی که با پلاس و بدون پلاس قیمتشون فرق میکنه داستانش چیه؟
بعد بتلفیلد 1 ارزش خرید داره؟
خب اگه پلاس تموم بشه اون بازی قفل میشه؟یا همیشگی هست و با همون قیمت میشه تهیش کرد و بازی کرد حتی وقتی پلاس تموم بشه؟
با پلاس هکی میخواستی روی اکانت خودت بازی بخری؟ !الان من پلاس هکی گرفتم تست کردم نشد بازیهایی که پلاس تخفیف خورده رو خرید.کسی میدونه با چه پلاسی میشه این بازیا رو خرید؟
با پلاس 14 روزه میشه ؟
اگه قفل میشه که فایده نداره
مثلا چه بازی؟باید بازی بخرم که آنلاین باشه بعد پلاس فعال میشه؟با پلاس هکی میخواستی روی اکانت خودت بازی بخری؟ !
در صورتی میشه با تخفیف پلاس بازی خرید که روی اکانت خودت پلاس باشه. وقتی علامت پلاس روی اسمت بیاد یعنی اکانتت پلاس داره.
وقتی رو اکانتت پلاس باشه میتونی از تخفیف های پلاس روی اکانت خودت بازی بخری.
الان اگه میخوای برای اکانتت پلاس دو روزه بزنی باید با اکانتت وارد یه بازی انلاین بشی. بعد خودش دو روز پلاس بهت میده.
وقتی بازی رو خریدی برای همیشه برات میمونه.
شما روی هر اکانتی که پلاس داشته باشه می تونی بازی تخفیف خورده پلاس بخریمثلا چه بازی؟باید بازی بخرم که آنلاین باشه بعد پلاس فعال میشه؟
تنها راهش همینه؟پس با این اکانت 14 روزه ها هم نمیشه؟
خب الان مشکل اینجاست که من نمیتونم روی این اکانتم پلاس داشته باشم تا بازیها رو بخرم.شما روی هر اکانتی که پلاس داشته باشه می تونی بازی تخفیف خورده پلاس بخری
دقت کن فقط همون اکانت
حالا می خواد 2 روزه باشه. 14 روزه باشه... 100 روزه باشه یا هر چی
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
خب الان مشکل اینجاست که من نمیتونم روی این اکانتم پلاس داشته باشم تا بازیها رو بخرم.
پلاس 14 روزه و 2 روزه رو بلد نیستم رو اکانتم فعال کنم.کسی اگه بلده لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم.
آموزشها همشون قدیمیه و اکثرا دیگه کاربرد نداره متاسفانهذوست عزیز توی گوگل بزن قشنگ آموزش ها هست
اگه بازم سختته تو یوتیوب بزن فیلمشو ببین
Sent from my LG-H860 using Tapatalk
همون طور که دوستمون گفت برو تو بازی از اکانتی که پلاس نداری اگر هنوز داشته باشی 2 روزه میده بت چون تعدادش محدود هستآموزشها همشون قدیمیه و اکثرا دیگه کاربرد نداره متاسفانه
الاسکا بزن. من زدم الاسکا.دروددرود دوستان من اکنتم قبلا مالیات نمیخورد الان میخورده کسی جدیدا خرید کرده مالیات نخورده باشه ی شهر خوب بگین عوض کنم