برای من مالی نبود . همون روز اول توی جو نقداش بودم خریدمش ، ولی انتظارمو برآورده نکرد ، داستانشم آش دهن سوزی نیس .بازی جدیدی که پلاس رایگان کرده هم خوبه. از نظر داستانی خیلی ازش تعریف میکنن. ترسناک هم هست.
S.O.M.A
برای من مالی نبود . همون روز اول توی جو نقداش بودم خریدمش ، ولی انتظارمو برآورده نکرد ، داستانشم آش دهن سوزی نیس .بازی جدیدی که پلاس رایگان کرده هم خوبه. از نظر داستانی خیلی ازش تعریف میکنن. ترسناک هم هست.
S.O.M.A
دقیقا این هفته هم موردی خاصی ندیدماین هفته هم که چیز خاصی ندیدیم !
جدی؟ من دانلود کردم منتظر یه فرصت مناسب تا بازی کنم! خیلی نقداش مثبت بود که!برای من مالی نبود . همون روز اول توی جو نقداش بودم خریدمش ، ولی انتظارمو برآورده نکرد ، داستانشم آش دهن سوزی نیس .
فک کنم همون هفته اول خورد البته آف نبود اگه یکساله میخریدی ۳ ماه رایگان میداداین پلاس چرا اف نخورد تو هالیدی ؟
همچنان منتظر اف رد دد نسخه 60 دلاری هستیم
شما اگه پلاس داشته باشی یه سری بازی ها برای دارندگان پلاس تخفیف ویژه دارن. یکی اش همین بازیه.الان بتلفیلد 1 رو زده تقریبا 6 دلار بعد بغلش زده با پلاس 4 دلار.یعنی اگه پلاس داشته باشیم 4 دلاره؟یا تا وقتی که پلاس داریم این بازی عمل میکنه؟
میشه یه نفر توضیح بده بازیهایی که با پلاس و بدون پلاس قیمتشون فرق میکنه داستانش چیه؟
بعد بتلفیلد 1 ارزش خرید داره؟
پلاس که داشته باشی discount خوب میده بیشتر وقتها رو گيمها و میتونی با قیمت بهتری بخری بازی را و همیشگی داریالان بتلفیلد 1 رو زده تقریبا 6 دلار بعد بغلش زده با پلاس 4 دلار.یعنی اگه پلاس داشته باشیم 4 دلاره؟یا تا وقتی که پلاس داریم این بازی عمل میکنه؟
میشه یه نفر توضیح بده بازیهایی که با پلاس و بدون پلاس قیمتشون فرق میکنه داستانش چیه؟
خب اگه پلاس تموم بشه اون بازی قفل میشه؟یا همیشگی هست و با همون قیمت میشه تهیش کرد و بازی کرد حتی وقتی پلاس تموم بشه؟پلاس که داشته باشی discount خوب میده بیشتر وقتها رو گيمها و میتونی با قیمت بهتری بخری بازی را و همیشگی داری
ميصرفه که بخری![]()
همیشگی هست چون ميخريش، اون گیمی که میبینی با پلاس فعال میشه و بدون پلاس قفل میشه اونهایی هست که خود سونی میده بت رایگانالان بتلفیلد 1 رو زده تقریبا 6 دلار بعد بغلش زده با پلاس 4 دلار.یعنی اگه پلاس داشته باشیم 4 دلاره؟یا تا وقتی که پلاس داریم این بازی عمل میکنه؟
خب اگه پلاس تموم بشه اون بازی قفل میشه؟یا همیشگی هست و با همون قیمت میشه تهیش کرد و بازی کرد حتی وقتی پلاس تموم بشه؟
پس خیلی خوبه که.فعلا یه پلاس 14 روزه میخرم تا این بازیها رو ارزونتر بخرم.مرسی از راهنماییهمیشگی هست چون ميخريش، اون گیمی که میبینی با پلاس فعال میشه و بدون پلاس قفل میشه اونهایی هست که خود سونی میده بت رایگان![]()
دو روزه هم اگر هنوز بده رو دستگاه بت چون تعدادش ظاهرا محدوده کافیه برا خریدپس خیلی خوبه که.فعلا یه پلاس 14 روزه میخرم تا این بازیها رو ارزونتر بخرم.مرسی از راهنمایی
دو روزه رو بلد نیستم فعال کنم.آسونه؟دو روزه هم اگر هنوز بده رو دستگاه بت چون تعدادش ظاهرا محدوده کافیه برا خرید![]()