Paybackدوستان عزیز بک راهنمایی میخواستم .بین بازی payback و crew2 موندم .نمیدونم کدوم بخرم اگه ممکنه یک راهنمایی کنید تصمیم بگیرم ممنونم .
الاسکا Tax نداره !دروددرود دوستان من اکنتم قبلا مالیات نمیخورد الان میخورده کسی جدیدا خرید کرده مالیات نخورده باشه ی شهر خوب بگین عوض کنم
NFS خیلی بهتر از Crew هست !دوستان عزیز بک راهنمایی میخواستم .بین بازی payback و crew2 موندم .نمیدونم کدوم بخرم اگه ممکنه یک راهنمایی کنید تصمیم بگیرم ممنونم .
Wolfestein عالیه فقط قبلا قیمتش تا 5 دلار هم پایین اومده بود اونیکی نمیدونم چیه بازیش نکردم !سلام دوستان این دوتا بازی ارزش خرید دارن؟؟View attachment 99003
من ولف رو یکسال پیش 5 دلار خریدم. این بهترین تخفیفی نیست که تا حالا خورده.سلام دوستان این دوتا بازی ارزش خرید دارن؟؟View attachment 99003
قطعا The Crew 2 بهتره اگر یه اینترنت خوب داریددوستان عزیز بک راهنمایی میخواستم .بین بازی payback و crew2 موندم .نمیدونم کدوم بخرم اگه ممکنه یک راهنمایی کنید تصمیم بگیرم ممنونم .
قطعا The Crew 2 بهتره اگر یه اینترنت خوب دارید
الاسکا Tax نداره !
درودالاسکا بزن. من زدم الاسکا.
بازی باحالی هست با dlc یا بی dlc هر دوتاش خوبهدوستان من middleearth shadow of war نسخه معمولیشا بگیرم یا با دی ال سی هاش؟
ارزش داره 12 دلار اضافه تر داد برای dlc این بازی؟ از لحاظ داستانی چطوره dlc هاش؟ طولانی هستن؟
تا 20 درصد سبد خریدتدوستان توی بعضی سایت هایی که گیفت کارت میفروشن دیدم که یه کد 20 درصدی تخفیف بازی هم میفروشن.این کد معتبره؟
تا چقدر خرید عمل میکنه؟