آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

نه بازی نکردم ولی زیاد شنیدم گیمپلی بازی بدجوری لنگ میزنه...اتفاقا رفیقم پیشنهاد داده بود بهم ولی با خنده:D
من که به شخصه خیلی باهاش حال کردم
شاید به خاطر این بوده که از بازی شوتر خسته شده بودم یا کلا با راز آلود حال می کنم
2 دلار واقعا مفته بگیرش حتما

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

• Like
Reactions: amir code
درود
اقا این RAD DEAD 60 دلار هم باز اف نخورد L-)L-)
نسخه گرونترشو دوباره اف زدن ولی خود 60 دلاریشو اف نزدن خیلی ببام عجیب هست احتملا میره برا هفته سوم یا چهارم

درود
نسخه گرونترشو دوباره اف زدن ولی خود 60 دلاریشو اف نزدن خیلی ببام عجیب هست احتملا میره برا هفته سوم یا چهارم
احتمال داره که اصلا آف نخوره چون راک استار کلا با آف و اینجورچیزا غریبه بنده خدا:D
فعلا gta با 14 دلار میتونه بهترین انتخابت باشه.همچنین l.a noir هم تخفیف خورده

درود
الان نسخه فیزیکی بازی را میتونی حدود 450-490 گیر بیاری، که حتی از 20% تحفیف نسخه دیجیتال هم کمتر در میاد مگر اینکه بخوای اشتراکی بگیری

دوستان بينه اين شادو او موردر و لست گاردين كدوم رو انتخاب كنم؟!
رد دد رو تازه تموم كردم حالا دلم خيلي يه بازي ايندي هم
ميخواد چيزي ميتونيد معرفي كنيد؟
كلا ١٣ دلار دارم :D

بين شادو او موردور يا لست گاردين يا يه بازي ايندي :D يكي كمك كنه راهنماييم كنه دعاش مي كنم

بين شادو او موردور يا لست گاردين يا يه بازي ايندي :D يكي كمك كنه راهنماييم كنه دعاش مي كنم
لست گاردین رو بازی نکردم
اما shadow of mordor خدااااااست
یعنی واقعا خیلی خفنه ... بعید میدونم از بازی کردنش لذت نبری

• Like
Reactions: esm nadaram

دو تا بازی کاملا متضاد همن !! شادو او موردور یکی بهترین گیم پلی و کمبت سیستم ها تو بازیا رو داره ، ولی ذره ای کشش داستانی و شخصیت پردازی و لول دیزاین مناظر جذاب و دیدنی نداره !! برعکس لاست گاردین کمی تو گیم پلی و کنترل میلنگه ، ولی واقعا تمام موارد دیگه رو در حد اعلا داره

بنظرم life is strange گزینه عالی هستش که 5 دلاره.
مورتال کامبت xl هم 5 دلاره.اگه اینساید رو بازی نکردی همه اینارو بریز دور فقط اونو بگیر.
یا مثلا grim fandango حدود 5 دلاره که واقعا عالیه.
بازیDeus Ex: Human Revolution - Director's Cut هم خیلی ارزون شده فقط 8 دلار.
بازی trine 2 هم هست که واقعا لذت بخشه که 3 دلاره.
بازی little nightmares هم خیلی تجربه خوبی بود.اگه اینسایدو دوست داشتی ازین بازی هم خوشت میاد.
راستی بین لست گاردین و شدو اگه به هنر اهمیت میدی و بازیهای احساسی دوست داری واگه به آرت بازی توجه ویژه ای میکنی حتما لست گاردین رو انتخاب کن پشیمون نمیشی.مشکلات خاص خودشو داره ولی خودتو رفیق از این تجربه محروم نکن.اگه خاستی بازی کنی همش منتظر اتفاق خفن یا ست پیس نباش دوست من.بازیش کاملا متفاوته

لست گاردین رو بازی نکردم
اما shadow of mordor خدااااااست
یعنی واقعا خیلی خفنه ... بعید میدونم از بازی کردنش لذت نبری

دو تا بازی کاملا متضاد همن !! شادو او موردور یکی بهترین گیم پلی و کمبت سیستم ها تو بازیا رو داره ، ولی ذره ای کشش داستانی و شخصیت پردازی و لول دیزاین مناظر جذاب و دیدنی نداره !! برعکس لاست گاردین کمی تو گیم پلی و کنترل میلنگه ، ولی واقعا تمام موارد دیگه رو در حد اعلا داره

بنظرم life is strange گزینه عالی هستش که 5 دلاره.
مورتال کامبت xl هم 5 دلاره.اگه اینساید رو بازی نکردی همه اینارو بریز دور فقط اونو بگیر.
یا مثلا grim fandango حدود 5 دلاره که واقعا عالیه.
بازیDeus Ex: Human Revolution - Director's Cut هم خیلی ارزون شده فقط 8 دلار.
بازی trine 2 هم هست که واقعا لذت بخشه که 3 دلاره.
بازی little nightmares هم خیلی تجربه خوبی بود.اگه اینسایدو دوست داشتی ازین بازی هم خوشت میاد.
راستی بین لست گاردین و شدو اگه به هنر اهمیت میدی و بازیهای احساسی دوست داری واگه به آرت بازی توجه ویژه ای میکنی حتما لست گاردین رو انتخاب کن پشیمون نمیشی.مشکلات خاص خودشو داره ولی خودتو رفیق از این تجربه محروم نکن.اگه خاستی بازی کنی همش منتظر اتفاق خفن یا ست پیس نباش دوست من.بازیش کاملا متفاوته

بابته همه جوابا ممنونم،

يه نظر هم در مورد celeste ميخواستم، يه تريلر ازش ديدم حالم بهم خورد ( تريلر كوتاه بود) از تريلر ديدن هم بيزارم بخاطر مسائلي مثل اسپويل.
از شما دوستان كسي تجربه كرده بازي رو؟ بيشتر شبيه چه عنوانيه؟

@amir code

تمامه بازي ها بالا كه گفتي رو بازي كردم، به جز ليتل نايتمر ، ممنونم

بابته همه جوابا ممنونم،

يه نظر هم در مورد celeste ميخواستم، يه تريلر ازش ديدم حالم بهم خورد ( تريلر كوتاه بود) از تريلر ديدن هم بيزارم بخاطر مسائلي مثل اسپويل.
از شما دوستان كسي تجربه كرده بازي رو؟ بيشتر شبيه چه عنوانيه؟

@amir code

تمامه بازي ها بالا كه گفتي رو بازي كردم، به جز ليتل نايتمر ، ممنونم
Celeste رو من دارم تجربه اش میکنم بازی فوق العاده است... با اینکه اهل بازی های پلتفرمر نیستم ولی خیلی عالی بوده برام:x
توی سبک خودش داستان جالبی داره، طراحیش جالب و دوست داشتنیه و از همه مهم تر گیم پلی فوق العاده جذاب و روونی داره.
درکل تجربه اش به هرکسی تجربه میشه:D
فقط مقداری سخته که البته رو مخ نمیره و با کمی صبر و مهارت حل میشه:-"

تو بازی های ایندی اگر Limbo یا Inside رو تجربه نکردی به نظرم ارزش خرید رو دارن. هر دو متعلق به یه شرکت سازنده هست. می تونی هم صبر کنی تا هفته های آتی ببینی چه بازی های دیگه ای تخفیف می خورن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or