آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان من نتونستم از کد برای خرید این هفته استفاده کنم ولی جا داره از همه اون عزیزانی که کد شون رو در اختیاربقیه قرار دادن تشکر کنم

امیدوارم این یک فرهنگ بشه که وقتی یک همچین چیزی برامون استفاده نداره و منقضی میشه در اختیار بقیه قرار بدیم و از انور شاید یک روزی خود شما توی یک هفته با فاصله چند روزه خواستید دو بازی خرید کنید و اونوقت میتونید از کد هایی که همینجا قرار دادن استفاده کنید

واقعا انجام همچین حرکاتی که من توی سال های گذشته ندیده بودم خیلی جای خوشحالی داره و امیدوارم تداوم داشته باشه

دوستان من نتونستم از کد برای خرید این هفته استفاده کنم ولی جا داره از همه اون عزیزانی که کد شون رو در اختیاربقیه قرار دادن تشکر کنم

امیدوارم این یک فرهنگ بشه که وقتی یک همچین چیزی برامون استفاده نداره و منقضی میشه در اختیار بقیه قرار بدیم و از انور شاید یک روزی خود شما توی یک هفته با فاصله چند روزه خواستید دو بازی خرید کنید و اونوقت میتونید از کد هایی که همینجا قرار دادن استفاده کنید

واقعا انجام همچین حرکاتی که من توی سال های گذشته ندیده بودم خیلی جای خوشحالی داره و امیدوارم تداوم داشته باشه
بعضیا هستن این کد رو با ۱۵ و حتی ۲۰ هزارتومن تو کانال ها به فروش میذارن

HEAEQRFAC4

Last edited by a moderator:
بعضیا هستن این کد رو با ۱۵ و حتی ۲۰ هزارتومن تو کانال ها به فروش میذارن
بله اتفاقا همین کار دست این جماعت دزد و کلاه بردار رو از سر جامعه ی گیرم ها کم میکنه

چون این افراد خیلی راحت 10 تا ایمیل درست میکنن و هر دفعه 10 تا کد دریافت میکنن و مثلا 5 تاش رو میفروشن و از اونطرف وقتی کسی نیاز داره و اطلاع هم نداره مجبور میشه برای جنس مجانی پول پرداخت کنه
داستان دقیقا مثل پلاس های 14 روزه هست که با یک اکانت جدید میتونید داشته باشید ولی بعضی جا ها همین رو می فروشن !!!

کد ها چند روزه ظرفیتش تمومش شده.
توی ایمیل نوشته بود که تعداد محدود هست و تا زمانی که تعداد تموم نشه قابل استفاده هستن.

اینطور میشه مثال زد که 10000 هزار کد برای کاربر ها فرستادن که فقط 2000 تاش قابل استفاده بود.
اگر خلاف حرف من کسی طی این یکی 2 روز اخیر تونسته کد رو استفاده کنه اطلاع بده!

عزیزان کدها دیگه قابل استفاده نیستن

این چیزایی که میگید اشتباست. من همین الان با کد تخفیف 20 درصد دو تا بازی خریدم و کار کرد:
God of War در حال حاضز 15 دلاره قیمتش و Demon's Souls هم 10 دلار. تخفیف خوردن با کد اینقدر شدن:
4or_capture.png

این چیزایی که میگید اشتباست. من همین الان با کد تخفیف 20 درصد دو تا بازی خریدم و کار کرد:
4or_capture.png
من بنظرم چیزی که فهمیدم اینه که کسی که طی این دو یا سه هفته اخیر با کد ها خریدی انجام داده باشه نمیتونه مجدد خریدی با کد جدیدی انجام بده
من خودم با خیلی کد ها امتحان کردم و نتونستم بالاخره تخفیف بگیرم

شاید سونی این رویه رو از امسال داره پیاده میکنه که کسانی که چند اکانت دارن نتونن چند کد بگیرن و همه رو در یک اکانت خرج کنن

من بنظرم چیزی که فهمیدم اینه که کسی که طی این دو یا سه هفته اخیر با کد ها خریدی انجام داده باشه نمیتونه مجدد خریدی با کد جدیدی انجام بده
من خودم با خیلی کد ها امتحان کردم و نتونستم بالاخره تخفیف بگیرم

شاید سونی این رویه رو از امسال داره پیاده میکنه که کسانی که چند اکانت دارن نتونن چند کد بگیرن و همه رو در یک اکانت خرج کنن
فکر کنم از جمله This code has already redeemed منظورش این باشه که رو اکانت شما 20 درصد تخفیف دیگه استفاده شده و نمیتونی دیگه استفاده کنی نه اینکه کد رو یکی دیگه زده.

فکر کنم از جمله This code has already redeemed منظورش این باشه که رو اکانت شما 20 درصد تخفیف دیگه استفاده شده و نمیتونی دیگه استفاده کنی نه اینکه کد رو یکی دیگه زده.
آره منم موافقم
یعنی شما سهم خودتون رو از تخفیفات استفاده کردید یک همچین معنایی میده

من خودم چندین اکانت دارم ولی فقط به یکیشون کد ارسال شده
فکر کنم باید ساعت های بازیت زیاد باشه تا کد بگیری
این موضوع هم روشن شه خیلی خوبه
برای خود من تخفیف نمیاد هیچ وقت با اینکه خرید توی استور داشتم
هنوزم دلیلش رو نمیدونم !!! کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون

Last edited by a moderator:
من خودم چندین اکانت دارم ولی فقط به یکیشون کد ارسال شده
فکر کنم باید ساعت های بازیت زیاد باشه تا کد بگیری
فکر نکنم همچین چیزی باشه!!! چون من تازه PS4 گرفتم و برام کد رو ارسال کردن
اما خب از ۳ سال پیش اکانت داشتم و در مجموع ۶ ساعتی باهاش روی PS4 دوستم بازی کرده بودم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or