آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

فلش سیل فوریه شروع شده. قیمت Titanfall® 2: Ultimate Edition شده 10 دلار، بنظرتون خوبه؟ هنوز آنلاینش بازیکن داره؟
آنلاینش فکر کنم بازیکن داشته باشه بقیه دوستان هم بازی کرده بودن میگفتن بخش تک نفره خوبی داشته مولتیشم تقریبا راضی بودن ولی به شخصه بنظرم یکی از آشغالترین بازیایی بود که بابتش الکی کلی هزینه کردم (روی پی سی خریدمش)
مولتیش به خودی خود بد نبود ولی سیستم فوق العاده چرتی داشت شما تو اوایلش با لول آپ دسترسیتون به سلاح ها و همه چیز باز میشه
یعنی عملا همه چیزو همون اوایل استفاده میکنید هیچ چیز خاصی نمیمونه که بخواید برای باز کردنش وقت بذارید و به بازی یکم ارزش بده
نظر منو میخواید هیچ کدوم از بازیایی که ارتباطی با EA دارنو نخرید

• Like
Reactions: Bone Crusher
فلش سیل فوریه شروع شده. قیمت Titanfall® 2: Ultimate Edition شده 10 دلار، بنظرتون خوبه؟ هنوز آنلاینش بازیکن داره؟
بخش مولتیش که قاعدتا باید پلیر داشته باشه بخش سینگلش هم به نظر من یکی از بهترین سینگل های چند وقت اخیر بود که حتما باید تجربه بشه....

من یه هفته پیش دوباره رفتم سراغش پلیر داره ولی مثل قدیم سریع به بازی وصل نمیشه بین 2 تا 5 دقیقه برای پیلیر پیدا کردن باید صبر کنی به جاش mass effect رو بگیر

• Like
Reactions: Bone Crusher
این دفعه تقریبا بهترین تخفیفاتی که من تا حالا دیده بودم رو زده
الان وقتش بود اون کد تخفیف 20 درصدی رو بده نه اون موقعی که چیزی واسه خرید نبود !!!!

جز Mass Effect چی خوبه بگیرم ؟!
surge فکر نمیکنم خیلی بد باشه. شده 20 دلار و تجربه بدی فک نکنم باشه. حودم که از قبل کنجکاو بودم ببینم چطوره الان دیگه گرفتم. مس افکت برای منی که بازی نکردم این سری رو میارزه بنظرتون؟ راستی فصل یک و دو ماینکرفت تلتیل هم خیلی تخفیف خورده کلا فکر کنم 13 دلار شده دو فصل کامل

مس افکت رو بی خیال بشید. اگه تا حالا این سری رو نرفتید نزدیکش نیاید، اگه با 3گانه حال کردید اسمش رو هم تو ذهنتون نیارید. 100درصد کردن بازی حدودا 100تا110 ساعت طول میکشه، و از کل این زمان نهایتا 10-15 ساعت ارزش داره. روند بازی هم به شدت کنده، شاید 30 تا 40 ساعت طول میکشه که بازی بیفته رو دور و روندش جون بگیره، و خیلی احتمال داره که همون اوایل ولش کنید.

10 دلار هم نمیصرفه. پولتونو نگه دارید واسه یه بازی بهتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or