Bone Crusher
Loyal Member
فلش سیل فوریه شروع شده. قیمت Titanfall® 2: Ultimate Edition شده 10 دلار، بنظرتون خوبه؟ هنوز آنلاینش بازیکن داره؟
آنلاینش فکر کنم بازیکن داشته باشه بقیه دوستان هم بازی کرده بودن میگفتن بخش تک نفره خوبی داشته مولتیشم تقریبا راضی بودن ولی به شخصه بنظرم یکی از آشغالترین بازیایی بود که بابتش الکی کلی هزینه کردم (روی پی سی خریدمش)فلش سیل فوریه شروع شده. قیمت Titanfall® 2: Ultimate Edition شده 10 دلار، بنظرتون خوبه؟ هنوز آنلاینش بازیکن داره؟
بخش مولتیش که قاعدتا باید پلیر داشته باشه بخش سینگلش هم به نظر من یکی از بهترین سینگل های چند وقت اخیر بود که حتما باید تجربه بشه....فلش سیل فوریه شروع شده. قیمت Titanfall® 2: Ultimate Edition شده 10 دلار، بنظرتون خوبه؟ هنوز آنلاینش بازیکن داره؟
جز Mass Effect چی خوبه بگیرم ؟!
من یه هفته پیش دوباره رفتم سراغش پلیر داره ولی مثل قدیم سریع به بازی وصل نمیشه بین 2 تا 5 دقیقه برای پیلیر پیدا کردن باید صبر کنی به جاش mass effect رو بگیرفلش سیل فوریه شروع شده. قیمت Titanfall® 2: Ultimate Edition شده 10 دلار، بنظرتون خوبه؟ هنوز آنلاینش بازیکن داره؟
دیابلو رو گرفتماگه با سبک دیابلو حال میکنی وایکینگ خوبه شده 15 تا
100% ارزششو داره !به نظرتون Mirror's Edge™ Catalyst ارزش 5$ را داره ؟ من از شماره اول خوشم میومد .
surge فکر نمیکنم خیلی بد باشه. شده 20 دلار و تجربه بدی فک نکنم باشه. حودم که از قبل کنجکاو بودم ببینم چطوره الان دیگه گرفتم. مس افکت برای منی که بازی نکردم این سری رو میارزه بنظرتون؟ راستی فصل یک و دو ماینکرفت تلتیل هم خیلی تخفیف خورده کلا فکر کنم 13 دلار شده دو فصل کاملجز Mass Effect چی خوبه بگیرم ؟!