آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام
کدوم ایالت های امریکا مالیات نداره؟
بین uncharted 4 ، injustice 2 ultimate edition، infamous second son کدوم می ارزه بگیرم؟
البته قسمت های قبلی هیچ کدوم بازی نکردم:|
نیویورک
اینجاستیس یکی از بهترین فایتینگ های این نسله و داستان خیلی خوبی هم داره اگه از بازی های فایتینگ خوشت میاد حتما بخرش ولی قبل از شروعش کمیک اینجاستیس 1 رو تموم کن به نظرم، چون داستان هاشون بهم پیوسته است. و البته کمیکش کامل ترجمه شده و ارزش خوندن هم داره.
اینفیمس هم بازی خیلی خوبیه. داستان خوبی داره، گرافیکش هنوز عالی و چشم نوازه، گیم پلی موسیقی خفنی هم داره درکل ارزش اون هزینه رو داره و کاملا لذت میبری.
آنچارتد 4 یکی از شاهکارهای این نسله ولی به نظرم نخرش چون حتما قبل از 4 باید سه شماره ی قبلی رو بری تا بتونی لذت کامل و کافی رو از این شماره ببری. سه شماره ی قبلی تو یه پک کالکشن هست الانم حدودا با 70 تومن دیسک دست دومش گیر میاد که واقعا ارزش داره.

• Like
Reactions: dark_knight
نیویورک
اینجاستیس یکی از بهترین فایتینگ های این نسله و داستان خیلی خوبی هم داره اگه از بازی های فایتینگ خوشت میاد حتما بخرش ولی قبل از شروعش کمیک اینجاستیس 1 رو تموم کن به نظرم، چون داستان هاشون بهم پیوسته است. و البته کمیکش کامل ترجمه شده و ارزش خوندن هم داره.
اینفیمس هم بازی خیلی خوبیه. داستان خوبی داره، گرافیکش هنوز عالی و چشم نوازه، گیم پلی موسیقی خفنی هم داره درکل ارزش اون هزینه رو داره و کاملا لذت میبری.
آنچارتد 4 یکی از شاهکارهای این نسله ولی به نظرم نخرش چون حتما قبل از 4 باید سه شماره ی قبلی رو بری تا بتونی لذت کامل و کافی رو از این شماره ببری. سه شماره ی قبلی تو یه پک کالکشن هست الانم حدودا با 70 تومن دیسک دست دومش گیر میاد که واقعا ارزش داره.

شماره های قبلی آنچارتد از نظر گیم پلی و گرافیک چطوره؟ با میارهای الان هنوز قابل بازی هستن؟

یه جا مطمئن برای خرید گیف کارت معرفی می کنید؟

شماره های قبلی آنچارتد از نظر گیم پلی و گرافیک چطوره؟ با میارهای الان هنوز قابل بازی هستن؟

یه جا مطمئن برای خرید گیف کارت معرفی می کنید؟
از نظر گیم پلی شماره اول یکم خامه ولی با این وجود لذت بخشه. ولی دو شماره ی دیگه گیم پلی فوق العاده ای دارن حتی با معیارهای الان، مخصوصا شماره ی دوم.
گرافیک هم خب ریمستره بازی نسل پیشه نمیشه انتظار گرافیک فوق العاده ای داشت ولی بازم به نظرم اشکال خاصی ندارن، از شماره دوم وضعیت گرافیک به مراتب بهتر هم میشه.

گیفت کارت هم جایی که ازش میخریدم تموم کرده بقیه ی سایت ها هم همه دلاری 5 تومن حساب میکنن:D

• Like
Reactions: dark_knight
من بازیو موقع عرضه گرفتم و کامل کردنش همون حدود برام طول کشید. رفع مشکلات گرافیکیش هم خیلی برای شخص من مهم نیست، چون کوچکترین مشکل بازی ایرادات گرافیکی بود. آندرومدا به عنوان یه مس افکت یه فاجعه ی تمام عیاره. شاید اگه به دید یه اکشن/ادونچر سطحی و کم عمق بهش نگاه کنیم بازی بدی نباشه.
بله به شاهکاری مس افکتای قبلی نبود مثلا تو بخش شخصیت پردازی لیارا تسونی کجا پیبی کجا ولی اون فاجعه ای هم که شما میگی نبود با اون بخش کرفتینگ گسترده و آپگرید های متنوع چجوری میگی سطحی بود ؟ من که به شخصه از کشف کردن سیاره های جدید خیلی لذت بردم

• Like
Reactions: J. Constantine
بله به شاهکاری مس افکتای قبلی نبود مثلا تو بخش شخصیت پردازی لیارا تسونی کجا پیبی کجا ولی اون فاجعه ای هم که شما میگی نبود با اون بخش کرفتینگ گسترده و آپگرید های متنوع چجوری میگی سطحی بود ؟ من که به شخصه از کشف کردن سیاره های جدید خیلی لذت بردم
مشکل دقیقاً همون بخش کرفتینگ گسترده و آپدیتهای متنوع و کشف کردن سیاره‌های جدید بود.
یه کار تکراری رو باید صدهزار بار تکرار می‌کردی، همه‌ش برو اونجا فلان چیز رو اسکن و فلان مادۀ خام رو بدست بیار و دوباره از اول همین سیکل تکراری. بازی به جای اینکه یه بازی تکنفرۀ داستان محور باشه یه بازی MMO بود که باید به شکل تکنفره بازیش می‌کردی که یه داستان نیم بند و سطحی داشت.
بدون در نظر گرفتن اینکه بخشی از سری Mass Effect بود نمره‌ش در حد 6 یا 7 از 10 می‌شد (از دید من) اما وقتی در نظر بگیریم که اسم اون سری روشه میشه یه بازی ناامید کننده با کیفیت متوسط ولی مثلاً با بخش اکشن خوب.
اون سیستم اکتشافِ بازی برای یکی مثل من بیشتر شلوغ‌کاری و اتلاف وقت بود تا یه تجربۀ لذت بخش.
این بازی هم مثل بقیۀ Mass Effect بخش داستانیش دور و بر 20 ساعت بود اما نسخۀ قبلی حواشیشون 10-15 ساعت بود این نسخه حواشی دو برابر زمان داستان بازی بود، پر از کارهای بیهوده.
ارزش 10 دلار نداره ولی خب اگه کسی می‌خواد بازیش کنه بعیده حالا حالاها از این ارزونتر گیرش بیاد، منتها نسخۀ فیزیکی رو میشه 70-80 تومن خرید و بعد با یه ضرر 10 تومنی فروخت.

آخرین ویرایش:
از نظر شخصیت پردازی - روند داستانی - تصمیم گیری ها و تاثیراتشون در بازی و غیره، به شدت سطحی و کم عمقه. گفتم بازی یه جورایی بیشتر اکشن ادونچره تا RPG. و این چیزیه که از یک مس افکت غیرقابل قبوله.

سلام
شرمنده که اینجا میپرسم چون بیشتر دیده میشه
یه سایتی هست که کد دیجیتالی ریمستر cod mw رو به قیمت 50 تومن میفروشه-از نظر دانلود دیتا مشکلی ندارم-فقط هم برای بخش داستانی میخوام منتهی برای ریجن امارات هست میترسم سانسور داشته باشه! من هم سر این قضیه خیلی حساسم
کسی میدونه سانسور داره یا نه ؟ چون سابقه داشته توی این ریجن های عربی دیالوگ ها و صحنه هایی سانسور بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

این داستان سانسور تو خیلی از بازی ها شایعه هست و چرت و پرت های فروشنده های ما واسه گرون فروختن دیسک های ریجن 1 که تازه ارزونتر هم هست به نسبت ریجن های دیگه و این مدلی دو سره سود میکنن.

من تو خیلی از بازیها با دوستم تست زدیم و هیچ تفاوتی ندیدیم!

این داستان سانسور تو خیلی از بازی ها شایعه هست و چرت و پرت های فروشنده های ما واسه گرون فروختن دیسک های ریجن 1 که تازه ارزونتر هم هست به نسبت ریجن های دیگه و این مدلی دو سره سود میکنن.

COD چیزی نداره که بخواد سانسور بشه ولی یه تعداد انگشت شماری هستن که تو یه مناطق خاص مثل استرالیا یا المان* سانسور میشن ، در مورد فروشنده ها هم که هیچی ..... بعضی وفتا یه چیزایی میگن که نمیگنجه :|
*طبق قوانین المان محتوایی که توش علامت صلیب شکسته نازی باشه اجازه انتشار نداره...

البته بطور کامل که بی پایه و اساس نیست برای مثال بازی معروفی مثل ویچر 3 یا TLOU در بخش مولتی
مثلن یادمه یکی از کاربران همین انجمن میگفت توی بازی تومب رایدر (خودم تجربه نکردم) ریجن عربی خاورمیانه واژه ی prophet به معنی پیامبر رو سانسور کرده بودن! یعنی تا این حد که احتمال میرفته صرف وجود یک واژه می تونسته حساس برانگیز باشه! و سانسور شده بوده
ویرایش:
خوب شد سریع اقدام به خریدش نکردم! این کده از اون سری کد های اولیه هست که برای اجرا نیاز به دیسک iw داره توی توضیحات نوشته :
(اجرا نیاز به دیسک بازی Call of duty infinite Warfare است.) یعنی عملن فقط برای دوستانی فایده داره که دیسک iw احتمالن اون هم ریجن امارات رو داشته باشن

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام. کسی plants vs zombies grand warfare 2 رو بازی کرده ؟ الان شده 5 دلار ارزش داره بگیرم ؟
از نظر خوب بودن که خوبه ولی مشکلی که داره اینه که بازی های تمام آنلاین بعد از یه مدت دچار ریزش بازیکن میشن و دیگه اون حس و حال روز های اول عرضه رو ندارن بخش داستانیش هم بیشتر تمرینه برای مولتی

سلام. کسی plants vs zombies grand warfare 2 رو بازی کرده ؟ الان شده 5 دلار ارزش داره بگیرم ؟
من همین یک ماه پیش داشتم نسخه اول رو میزدم واسه پلات کمبود بازیکن اونقدر محسوس نبود که اذیت کنه
این که نسخه دوم ـــه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or