آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام. کسی plants vs zombies grand warfare 2 رو بازی کرده ؟ الان شده 5 دلار ارزش داره بگیرم ؟
من نسخه 2 رو دارم بازیکن زیاد داره اصلا از این بابت مشکلی نداره. گیم پلی هم نسبت به شماره اول پیشرفت خوبی داشته. خودم توی تخفیفای قبلی 10 دلار خریدم. تا الان 5 دلار نشده بوده به نظر من ارزشش رو داره.

دوستان من امروز مهلت پلاسم تموم شد بعد خودش خود به خود تمدید کرد و ده دلار نازنیمم رو برداشت... میخواستم ببینم راهی هست که به سونی پیام بدم و ده دلارمم رو برگردونه؟
به جز این چطور و از کجا باید تمدید خودکار رو بردارم؟
پ.ن: شرمنده نمیدونستم تو کدوم تاپیک باید این سوال رو بپرسم

دوستان من امروز مهلت پلاسم تموم شد بعد خودش خود به خود تمدید کرد و ده دلار نازنیمم رو برداشت... میخواستم ببینم راهی هست که به سونی پیام بدم و ده دلارمم رو برگردونه؟

من اینو تا حالا نشنیده بودم که تمدید پلاس خودکار باشه!!!

همدردیم داداش 10دلار مال من هم ماه قبل پرید نمیدونستم باید تمدید خودکار رو لغو کنم متاسفانه دیگه برگشتی در کار نیست.

• Like
Reactions: Max Blood
سلام برای خاموش کردن تمدید خودکار
این کار انجام بدین
(Settings) > [Account Management] > [Account Information] > [Services List], and then select [Turn Off Auto-Renew].
من از این راه نتونستم . شما میتونین برین اینجا Official PlayStation™Store Canada | Home of PlayStation games, PS4, PS3, PSVita
با اکانتتون sign in کنین بالا سمت راست روی اکانتتون کلیک کنین چند تا گزینه میاد. payment management انتخاب کنین دوباره user و pass میخواد وقتی بزنین گزینه های payment managment میاد و آخری auto renewal سرویساتون هست که غیر فعال کنین
آدرسی که دادم استور پلی استیشن هست.

داداش مال من رو یک ساله تمدید کرد 2 ماه پیش حسابم رو جارو کرد رفت پی کارش

یاران
فارکرای پرایمال و ۴رو هم ۲۰ دلار ارزش دارن؟؟
من قبلا رو پی سی فارکرای 4 رو رفتم ولی متاسفانه فرصت نشد تمومش کنم تو این تخفیفات خریدمش بازی خوب و سرگرم کننده ای هم هست.
ولی پرایمال رو اصلا حال نکردم به نظرم همون نسخه ی معمولی 4 رو بگیری بهتر باشه.

یاران
فارکرای پرایمال و ۴رو هم ۲۰ دلار ارزش دارن؟؟

۲تایی باهم ۲۰$ ؟
عالیه قیمتش، پرایمال هم خیلی خوبه مخصوصا که یه سری چیز جدید داره یکیش همراه داشتن حیوونا هستش برای مبارزات، خیلی فان و سرگرم کنندس
۴ هم به خوبی ۳ نیستش از نظر شخصیت‌پردازی اما بازم اگه اهل فارکرای باشی حتما از گیم‌پلیش خوشت میاد

• Like
Reactions: Ostad fariborz
دوستان سلام یه سوال
من بتلفیلد ۱ رو سی دی دارم الان نسخه روولیشن و تخفیف زده میخوام سی دی بفروشم اونو بخرم سوالم اینه بازی رو دیلیت کنم بعد بخرم و وقتی‌خر یدم دانلود کنم یا نه کلا دست نزنم وپاک نکنم بزنم خرید کنم و اون فایلایی که نداره خودش دانلود میکنه؟
اخه خیلی اپدیت داده اگه دیجیتالی بخرم باید کلا از اول دانلود کنم یا نه نیازی نیست

دوستان سلام یه سوال
من بتلفیلد ۱ رو سی دی دارم الان نسخه روولیشن و تخفیف زده میخوام سی دی بفروشم اونو بخرم سوالم اینه بازی رو دیلیت کنم بعد بخرم و وقتی‌خر یدم دانلود کنم یا نه کلا دست نزنم وپاک نکنم بزنم خرید کنم و اون فایلایی که نداره خودش دانلود میکنه؟
اخه خیلی اپدیت داده اگه دیجیتالی بخرم باید کلا از اول دانلود کنم یا نه نیازی نیست
تا جایی که یادمه کلا نسخه دیجیتالی و فیزیکی از هم جدا هستن
باید دیتای نسخه فیزیکیو پاک کنید نسخه دیجیتالیو دانلود کنید

• Like
Reactions: joker+1 and Sony+

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or