پنج دلارم شده تا حالا ! خودم ۸ دلار خریدمشدوستان تو چند وقت گذشته بازی Persona 4 Golden برای ویتا تخفیف خورده؟ کلا چرا تخفیف های ویتا انقد کمه؟!
دوستان dlc بازی Bloodborne تو استور اروپا 63% تخفیف خورده، اگه اکانت اروپا دارید و میخواید بخرید درنگ نکنید که بیشترین مقدار تخفیفش تا الان بود. ( Old Hunters)
پلاستون باید برای اروپا باشه که روش بلادبورن رو بگیرید و یا دیسک ریجن ۲ داشته باشیدسلام اتفاقا الان دیدم تو استور ولی یه سوالی دارم
مثل اینکه فقط اگه DLC رو بخری باید بازی اصلی رو هم داشته باشی تا بشه بازی کرد. حالا سوالی که من دارم اینه که با توجه به اینکه این ماه بازی فری استور همین BB بودش اینجوری میتونم بازی کنم ؟ یا باید حتما بازی رو روی دیسک داشته باشم؟
خیلی منتظر بودم تخفیف درست حسابی بخوره این DLC.
پلاسم که اروپاس پس حله ؟ یعنی نیاز نیست که دیسک BB رو داشته باشم ؟پلاستون باید برای اروپا باشه که روش بلادبورن رو بگیرید و یا دیسک ریجن ۲ داشته باشید
خداوکیلی 5 دلار سرقت ادبیه!پنج دلارم شده تا حالا ! خودم ۸ دلار خریدمش
اگر بیاند رو بازی نکردین قیمتش اونقدرا فرقی نداره. اونور میشه 70 دلار اینور میشه 60 دلار و 10 پوند.دوستان استور uk بازیهای انحصاری رو تخفیف زده
من خیلی منتظر تخفیف کالکشن هوی رین بودم
یه سوال داشتم از کسانی که این کالکشن رو بازی کردن
نسخه دیجیتال دلوکس دیترویت که 10 دلار گرونتره بازیه هوی رین باهاشه
به نظرتون beyound ارزش داره 10 پوند این کالکشن رو بگیرم و دیترویت رو نسخه معمولی بگیرم؟ چون beyound با دیترویت نیستش
یا اینکه بیخیالش بشم و همون نسخه دلوکس دیترویت رو بگیرم و فقط هوی رین رو بازی کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمرات beyound زیاد جالب نبود
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
سلام.بیوند خیلی بازی خوبی هست اما من به شخصه صد برابر بیشتر از هوی رین خوشم اومد.من هوی رین رو بارها تمام کردم.داستان عمیق و احساسی ، گیم پلی عمیق و انتخاب های صد در صد تاثیر گزار،ارتباط کاملا محسوس با تمام کارکترهای بازی.نظر من اینه نسخه دلوکس دیترویت رو بخر و همون هوی رین رو بازی کن.بیوند بازی با ارزشی هست اما به اندازه هوی رین روی من تاثیر نداشت حتی یک باری هم که تمومش کردم با عجله بوده هرچند عنوان ارزشمندیه.صبر کن بعدا که تخفیف تپل خورد بگیرشدوستان استور uk بازیهای انحصاری رو تخفیف زده
من خیلی منتظر تخفیف کالکشن هوی رین بودم
یه سوال داشتم از کسانی که این کالکشن رو بازی کردن
نسخه دیجیتال دلوکس دیترویت که 10 دلار گرونتره بازیه هوی رین باهاشه
به نظرتون beyound ارزش داره 10 پوند این کالکشن رو بگیرم و دیترویت رو نسخه معمولی بگیرم؟ چون beyound با دیترویت نیستش
یا اینکه بیخیالش بشم و همون نسخه دلوکس دیترویت رو بگیرم و فقط هوی رین رو بازی کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمرات beyound زیاد جالب نبود
Sent from my SM-G800H using Tapatalk
Theme رایگان
International Women's Day with This Free PS4 Theme
International Women's Day 2018 Theme
View attachment 84998