آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

در ازای 100 دلار خرید سونی 15 دلار بهتون میده به صورت کد
اکانتای آمریکا هست. اگه جای دیگه هم هست اطلاع رسانی کنین
Spend $100 Get $15 - Terms and Conditions (English)
لینک سونی که اینا گفته با دقت بخونین بعد خواستین استفاده بکنین

دوستان dlc بازی Bloodborne تو استور اروپا 63% تخفیف خورده، اگه اکانت اروپا دارید و میخواید بخرید درنگ نکنید که بیشترین مقدار تخفیفش تا الان بود. ( Old Hunters)

دوستان dlc بازی Bloodborne تو استور اروپا 63% تخفیف خورده، اگه اکانت اروپا دارید و میخواید بخرید درنگ نکنید که بیشترین مقدار تخفیفش تا الان بود. ( Old Hunters)

سلام اتفاقا الان دیدم تو استور ولی یه سوالی دارم
مثل اینکه فقط اگه DLC رو بخری باید بازی اصلی رو هم داشته باشی تا بشه بازی کرد. حالا سوالی که من دارم اینه که با توجه به اینکه این ماه بازی فری استور همین BB بودش اینجوری میتونم بازی کنم ؟ یا باید حتما بازی رو روی دیسک داشته باشم؟
خیلی منتظر بودم تخفیف درست حسابی بخوره این DLC.

سلام اتفاقا الان دیدم تو استور ولی یه سوالی دارم
مثل اینکه فقط اگه DLC رو بخری باید بازی اصلی رو هم داشته باشی تا بشه بازی کرد. حالا سوالی که من دارم اینه که با توجه به اینکه این ماه بازی فری استور همین BB بودش اینجوری میتونم بازی کنم ؟ یا باید حتما بازی رو روی دیسک داشته باشم؟
خیلی منتظر بودم تخفیف درست حسابی بخوره این DLC.
پلاستون باید برای اروپا باشه که روش بلادبورن رو بگیرید و یا دیسک ریجن ۲ داشته باشید

• Like
Reactions: NightKing
دوستان استور uk بازیهای انحصاری رو تخفیف زده
من خیلی منتظر تخفیف کالکشن هوی رین بودم
یه سوال داشتم از کسانی که این کالکشن رو بازی کردن
نسخه دیجیتال دلوکس دیترویت که 10 دلار گرونتره بازیه هوی رین باهاشه
به نظرتون beyound ارزش داره 10 پوند این کالکشن رو بگیرم و دیترویت رو نسخه معمولی بگیرم؟ چون beyound با دیترویت نیستش
یا اینکه بیخیالش بشم و همون نسخه دلوکس دیترویت رو بگیرم و فقط هوی رین رو بازی کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمرات beyound زیاد جالب نبود

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

به نظرتون beyound ارزش داره 10 پوند این کالکشن رو بگیرم و دیترویت رو نسخه معمولی بگیرم؟ چون beyound با دیترویت نیستش
یا اینکه بیخیالش بشم و همون نسخه دلوکس دیترویت رو بگیرم و فقط هوی رین رو بازی کنم؟

اگر بیاند رو بازی نکردین قیمتش اونقدرا فرقی نداره. اونور میشه 70 دلار اینور میشه 60 دلار و 10 پوند.
هوی رین رو چی؟ اگر به این سبک علاقه داری بیاند هم واقعا چیزی هست که نباید از دست بدی.

• Like
Reactions: MO021

سلام.بیوند خیلی بازی خوبی هست اما من به شخصه صد برابر بیشتر از هوی رین خوشم اومد.من هوی رین رو بارها تمام کردم.داستان عمیق و احساسی ، گیم پلی عمیق و انتخاب های صد در صد تاثیر گزار،ارتباط کاملا محسوس با تمام کارکترهای بازی.نظر من اینه نسخه دلوکس دیترویت رو بخر و همون هوی رین رو بازی کن.بیوند بازی با ارزشی هست اما به اندازه هوی رین روی من تاثیر نداشت حتی یک باری هم که تمومش کردم با عجله بوده هرچند عنوان ارزشمندیه.صبر کن بعدا که تخفیف تپل خورد بگیرش

• Like
Reactions: MO021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or