من از این لینک میرم نمیزاره دانلود کنم، بعد تو استور هم سرچ میکنم نمیادباید چیکار کنم؟
من این تم رو روی اکانت UKم دانلود کردم ، روی US تست نکرده بودم الان دیدم ظاهرا روی US هنوز قرار داده نشده
اکانت UK من :
من از این لینک میرم نمیزاره دانلود کنم، بعد تو استور هم سرچ میکنم نمیادباید چیکار کنم؟
تا زمانی که پلاس دارین میتونین اجراش کنید ، وقتی پلاستون تموم شد برای اجراش باید دوباره پلاستون روی شارژ کنیداین بازی بلادبورن زده فری با پلاس
یعنی پلاس بگیرم بازی دائم برای خودم میشه؟
اگر بیاند رو بازی نکردین قیمتش اونقدرا فرقی نداره. اونور میشه 70 دلار اینور میشه 60 دلار و 10 پوند.
هوی رین رو چی؟ اگر به این سبک علاقه داری بیاند هم واقعا چیزی هست که نباید از دست بدی.
سلام.بیوند خیلی بازی خوبی هست اما من به شخصه صد برابر بیشتر از هوی رین خوشم اومد.من هوی رین رو بارها تمام کردم.داستان عمیق و احساسی ، گیم پلی عمیق و انتخاب های صد در صد تاثیر گزار،ارتباط کاملا محسوس با تمام کارکترهای بازی.نظر من اینه نسخه دلوکس دیترویت رو بخر و همون هوی رین رو بازی کن.بیوند بازی با ارزشی هست اما به اندازه هوی رین روی من تاثیر نداشت حتی یک باری هم که تمومش کردم با عجله بوده هرچند عنوان ارزشمندیه.صبر کن بعدا که تخفیف تپل خورد بگیرش
اگرم دانلود بشه، نصب نمیشه! چون ریجن بازی و اکانتت فرق داره!سلام دوستان من تازه سیزن پس نی اوه خریدم و پرداخت کامل شده ولی هرچی میزنم روش شروع به دانلود نمیکنه در ضمن دیسک ریجن آل و اکانت ریجن دو هست
درسته سیزن پس روی اکانت ریجن یک میخره بعد دانلود میکنه بعد با دیسکش همخوانی دارهتا جایی که میدونم فکر کنم سیزن پس باید روی اکانت ریجن یک خریداری بشه البته شاید هم اشتباه میکنم(^^)
خب مگه ریجن آل فرقی داره که اکانتم چی باشه خب شامل همه کشورا میشه دیگه ولی بهرحال من هرچی میزنم روش شروع به دانلود نمیکنه مشکل فعلیم همینه که چرا شروع نمیکنهاگرم دانلود بشه، نصب نمیشه! چون ریجن بازی و اکانتت فرق داره!![]()
ریجن ALL همون ریجن یک هست.خب مگه ریجن آل فرقی داره که اکانتم چی باشه خب شامل همه کشورا میشه دیگه ولی بهرحال من هرچی میزنم روش شروع به دانلود نمیکنه مشکل فعلیم همینه که چرا شروع نمیکنه
خب نهایتش اگه به خاطر تفاوت ریجن ها باشه اخر سر نصب نمیشه ولی من میگم چرا اصلا شروع به دانلود نمیکنه؟!!!
نصب کاملا ربط داره! ریجن بازی و اکانتی که ازش DLCخریده میشه باید یکی باشن!درست میگی باید دان بشه و حتی نصب هم بشه.
ربطی به ریجن و اکانت نداره دانلود هر چیزی.
شما یه تست بزن ببین میتونی محتوای دیگه ای دان کنی.
دمو یا اواتار یا تم.
نصب کاملا ربط داره! ریجن بازی و اکانتی که ازش DLCخریده میشه باید یکی باشن!
ریجن آل هم همینطور که گفتن همون ریجن1 سابق هستش!
آواتارها هم البته دانلودی نیستن، ولی آره تست کنند بقیه چیزا مشکلی دارن یا نه