آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان تموم شد ، برای این کاربر ارسال شد
sina_unl
متاسفانه کدی که دوستمون لطف کردن و فرستادن واسم جواب نداد، اگه کس دیگه‌ای می‌تونست برام بفرسته ممنون میشم.
سؤال : من هفتۀ پیش با کدی که برای خودم ارسال کرده بود یه تعداد خرید انجام دادم، تو توضیح کدها ننوشته که اینا یه سری کد هستن و فقط یه بار میشه از یکی از کل سری استفاده کرد؟

فکر کنم همچین چیزی
تو توضیح کدها ننوشته که اینا یه سری کد هستن و فقط یه بار میشه از یکی از کل سری استفاده کرد؟
برقرار باشه چون کدی که دوست بالایی دادن هم برام جواب نداد.
کسی نبوده که تو چند روز اخیر دو بار از این کدها استفاده کرده باشه؟
این پوله اگه به موقع رسیده بود همون هفته این سه تا بازی دیگه رو هم خریده بودم ای بابا ای بابا:D

کد ها چند روزه ظرفیتش تمومش شده.
توی ایمیل نوشته بود که تعداد محدود هست و تا زمانی که تعداد تموم نشه قابل استفاده هستن.

receive a discount on your purchase while supplies last.

اینطور میشه مثال زد که 10000 هزار کد برای کاربر ها فرستادن که فقط 2000 تاش قابل استفاده بود.
اگر خلاف حرف من کسی طی این یکی 2 روز اخیر تونسته کد رو استفاده کنه اطلاع بده!

دوستان من امروز فیفا ۱۸ رو با ۵۰٪ تخفیف خریداری کردم، بعد از خرید متوجه شدم که از کد ۲۰٪ تخفیف هم میتونستم استفاده کنم، ولی متاسفانه حواسم نبود،راهی هست که بشه کد تخفیف رو الان ، یعنی بعد از خرید بازی وارد کرد و پول به حسابم برگشت داده بشه؟
یا پیشنهاد دیگه ای که بشه این کد ۲۰ درصدیو روو فیفا ۱۸ اعمال کرد
ممنون

دوستان من امروز فیفا ۱۸ رو با ۵۰٪ تخفیف خریداری کردم، بعد از خرید متوجه شدم که از کد ۲۰٪ تخفیف هم میتونستم استفاده کنم، ولی متاسفانه حواسم نبود،راهی هست که بشه کد تخفیف رو الان ، یعنی بعد از خرید بازی وارد کرد و پول به حسابم برگشت داده بشه؟
یا پیشنهاد دیگه ای که بشه این کد ۲۰ درصدیو روو فیفا ۱۸ اعمال کرد
ممنون
دیگه دیره...دیگه دیرهه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or