?برای خرید قسمت 500 گیم . بازی های PS3 استور پلی 4 نیاز به 14 روز تریال هست که کریدیت کارد می خواد . چطور می تونم وارد بشم و خریدم رو انجام بدم به این روش?
psn همیشه همینجوری تخفیفاتش افتضاح بوده (حداقل برای من) مشکل اصلیشم اینه که مثل استیم وقتی یه بازی تخفیف میخوره توی تمام ریجن ها اعمال نمیشه و هر ریجن تخفیفات مخصوص به خودش رو داره و این باعث میشه هم مقدار تخفیفات کم باشه هم یه سری از سلیقه هارو گاها پوشش نده.این چه تخفیف هست واقعا استیم ادم میبینه از psn تعجب میکنه اصلا بازی درستی تخفیف نخورده هست
یک سوال دوستان به نظرتون برای خرید همیشه از یه اکانت استفاده کنیم یا با دو سه تا اکانت خرید کنیم ! اون هایی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنید
به نظر من دو الی سه تا باشه بهتر هست مخصوصا برای فروش اکانت تعداد بازی که زیاد بشه برای قیمت گذاری اکانت به مشکل میخوری هزینه اش میره بالا کمتر مشتری دارد
دمت گرمهر کی استفاده کرد نوش جونش
PF2Q2C8DK6
ای آقا دیر جنبیدیم زدنکد تخفیف :
ENT67F9PRH
چند هفته تخفیف داریم؟ این هفته ۲
۳هم داره یا بیشتر؟
بله با پشتیبانی صحبت کنید اوکی میکنندوستان اگه یه بازی بخوام پس بدم هنوزم دانلود نکرده باشم میشه ؟
سلام مشخص هست final fantasy XII یکی از بهترین سری هستfinal fantasy x/x-2 اگر سری final fantasy x خوب بود ولی /x-2نه جذاب نیست به نظر منبین final fantasy XII و final fantasy x/x-2 کدومشو بهتره بخرم ؟ من تا حالا فاینال فانتزی نرفتم