آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان من اکانتمو 30 دلار شارژ کردم ، و بازی GTA V رو به قیمت 29.99 دلار دارم میخرم ، اون 2 دلار اضافی برای چیه ؟؟؟؟
میشه حلش کرد؟

View attachment 82751
احتمالا مالیات.
ایالتتون رو تغییر بدید به جایی که مالیات نمیخوره درست میشه

متاسفانه آدرس میخواد
درج آدرس فیک (که توی نت فت و فراوونه) در آینده مشکلی برای اکانت ایجاد نمیکنه؟
هیچ مشکلی نداره . بنده الان چند ساله با ادرس فیک اکانت ساختم و کلی بازی خریدم تا حالا هم مشکلی نداشتم.

دوستان این بازی final fantazy vii شده 8 دلار برای بنده که از بازی xv خوشم اومده این نسخه رو هم پیشنهاد میکنید؟

هیچ مشکلی نداره . بنده الان چند ساله با ادرس فیک اکانت ساختم و کلی بازی خریدم تا حالا هم مشکلی نداشتم.

دوستان این بازی final fantazy vii شده 8 دلار برای بنده که از بازی xv خوشم اومده این نسخه رو هم پیشنهاد میکنید؟
خیر! مبارزات نوبتی هست و گرافیکم که خبر داری دیگه! از گرافیکم رد شی فکر نکنم بتونی با سبک مبارزاتش کنار بیای چون از 15 خوشت اومده!

• Like
Reactions: rosgod
به نظر دوستان کدوم نسخه need for speed رو بخرم؟

گزینه صحیح هیچکدام اه :D
تنها نسخه ای که شاید ارزش داتشه باشه Rivals اه

تنها شباهت این دو بازی اینه که اسم جفتشون Final Fantasy اه
کلا هیچ شباهت دیگه ای به هم ندارن

تخفیفات بازیهای هرهفته(مثلن هفته اولیها) واسه روزهای اینده تا اخر تخفیفات میمونه!؟

نظرتون رو درمورد این گیمها رو هم بگید لطفن:
Metro Redux
Unravel
the wolf among us
never alone

آخرین ویرایش:
بین final fantasy XII و final fantasy x/x-2 کدومشو بهتره بخرم ؟ من تا حالا فاینال فانتزی نرفتم
شاهکارن جفتشون ! یکی از اون یکی بهتر ! ولی مسلما من میگم ۱۲ چون هم گرافیک بهتری داره. هم اوپن ورلده ! و هم گیم پلیش برای مخاطبای جدید جذابتره

• Like
Reactions: xbla69
تخفیفات بازیهای هرهفته(مثلن هفته اولیها) واسه روزهای اینده تا اخر تخفیفات میمونه!؟

نظرتون رو درمورد این گیمها رو هم بگید لطفن:
Metro Redux
Unravel
the wolf among us
never alone

تا هفته دیگه 3 شنبه شب هست

Metro و Unravel خوبه باهم بگیر

• Like
Reactions: Saeedrz70

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟