آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یک سوال دوستان به نظرتون برای خرید همیشه از یه اکانت استفاده کنیم یا با دو سه تا اکانت خرید کنیم ! اون هایی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنید
به نظر من دو الی سه تا باشه بهتر هست مخصوصا برای فروش اکانت تعداد بازی که زیاد بشه برای قیمت گذاری اکانت به مشکل میخوری هزینه اش میره بالا کمتر مشتری دارد

این چه تخفیف هست واقعا استیم ادم میبینه از psn تعجب میکنه اصلا بازی درستی تخفیف نخورده هست
اگه امشب هم تخفیف نزنن باید به ماکروسافت فحش داد فقط. لعنتیا یجوری باختن رقابتو سونی هم ول کرده مشتری مداریو

• Like
Reactions: shockwave and ken47
اگه امشب هم تخفیف نزنن باید به ماکروسافت فحش داد فقط. لعنتیا یجوری باختن رقابتو سونی هم ول کرده مشتری مداریو
شما ها عم چه چیرای بی ربطی رو به هم ربط میدید!
هنوز یه ماه نگذشته از تخفیفای بلک فرایدی ! الانم هفته اوله ! سریع فتوا و بیانیه صادر میکنید ! انگار همین سونی همین یک ماه پیش از مایکرو جلو زده ! اتفاقا سونی یه رقیب خطرناک تو بازار میبینه به اسم سوییچ جدا از استیم !
.......
این سونی چرا محض رضای خدا عم که شده یکی از این کد تخفیفا به ما نمیده ! بعد ۶-۷ سال عضویت تو psn فقط یه میل های اشتراک پلازتون داره تموم میشه خاک بر سرت چرا پول تو والتت نداری برام میاد

من بعید میدانم تخفیف کریسمس شروع شده باشد برای استیم شروع نشده سایت خبری اشاره ای اصلا به تخفیف کریسمس نکرده هست به نظر من هفته دیگر تخفیف کریسمس شروع میشه

چه حالی داد هر چی بازی دوست داشتم تخفیف خورد منم یه پنچ تایی بازی خریدم یه کوپن ۲۰ درصد تخفیفم زدم تنگش نزدیک ۲۰۰ دلار بازی در اومد ۸۳ دلار عالی بود.
Everybody golf
Hellblade
Yooka laylee
Knack 2
Samurai warrior spirit of sanada
دیگه تا ۳ ماه چیزی نمیخرم:D

Battlefield 4™
Battlefield™ Hardline Standard Edition
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Mafia III
دوستان این چهارتا بازی کدومشون ارزش خریدن داره !؟
اگه کسی کد تخفیفش رو استفاده نمیکنه لطفا بده ما استفاده کنیم چون تا 25 دسامر وقت داره چند روز دیگه میسوزه ممنون

چه حالی داد هر چی بازی دوست داشتم تخفیف خورد منم یه پنچ تایی بازی خریدم یه کوپن ۲۰ درصد تخفیفم زدم تنگش نزدیک ۲۰۰ دلار بازی در اومد ۸۳ دلار عالی بود.
Everybody golf
Hellblade
Yooka laylee
Knack 2
Samurai warrior spirit of sanada
دیگه تا ۳ ماه چیزی نمیخرم:D
شما بازی یوکا لایلی و اسپریت آو سانادا جزو لیست خریدتون بود؟ خود ژاپنی ها هم اینارو نمیخرن :))
ولی جالبه از هر سلیقه ای داریم آفرین
Battlefield 4™
Battlefield™ Hardline Standard Edition
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Mafia III
دوستان این چهارتا بازی کدومشون ارزش خریدن داره !؟
اگه کسی کد تخفیفش رو استفاده نمیکنه لطفا بده ما استفاده کنیم چون تا 25 دسامر وقت داره چند روز دیگه میسوزه ممنون
بتلفیلد هاردلاین مولتی اگه دوس داری بخر
توم ریدر رو پیشنهاد نمیکنم اگه نسخه قبلشو بازی کردی
مافیا رو هم یه صلوات ختم کن ازش رد شو

• Like
Reactions: tempest and davoodd
شما بازی یوکا لایلی و اسپریت آو سانادا جزو لیست خریدتون بود؟ خود ژاپنی ها هم اینارو نمیخرن :))
ولی جالبه از هر سلیقه ای داریم آفرین

بتلفیلد هاردلاین مولتی اگه دوس داری بخر
توم ریدر رو پیشنهاد نمیکنم اگه نسخه قبلشو بازی کردی
مافیا رو هم یه صلوات ختم کن ازش رد شو
من خیلی با بازی های سبک mouso حال میکنم این سانادا هم خیلی وقت بود دنبالش بودم کلا این جور بازی ها همیشه نمیرن تو تخفیف شاید سالی ۲ بار .yooka هم چون میخواستم از کد تخفیف ۲۰ درصدی استفاده کنم هر چی سبد خریدت بیشتر باشه تخفیف تپلتری میخوره قیمتشم خوب بود گرفتم وگرنه شاید تا عیدم نرسم بازی کنم

• Like
Reactions: AminMoradiX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or