davoodd
کاربر سایت
سلام تخفیف ها شروع شده هفته اول امشب تموم میشه و تخفیف های هفته دوم میاد ! امیدوارم که uncharted و god of war تخفیف بخوره تا ما هم بی نصیب نمونیمسلام تخفیف ها کریسمس کی شروع میشه
سلام تخفیف ها شروع شده هفته اول امشب تموم میشه و تخفیف های هفته دوم میاد ! امیدوارم که uncharted و god of war تخفیف بخوره تا ما هم بی نصیب نمونیمسلام تخفیف ها کریسمس کی شروع میشه
به نظر من دو الی سه تا باشه بهتر هست مخصوصا برای فروش اکانت تعداد بازی که زیاد بشه برای قیمت گذاری اکانت به مشکل میخوری هزینه اش میره بالا کمتر مشتری داردیک سوال دوستان به نظرتون برای خرید همیشه از یه اکانت استفاده کنیم یا با دو سه تا اکانت خرید کنیم ! اون هایی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنید
اگه امشب هم تخفیف نزنن باید به ماکروسافت فحش داد فقط. لعنتیا یجوری باختن رقابتو سونی هم ول کرده مشتری مداریواین چه تخفیف هست واقعا استیم ادم میبینه از psn تعجب میکنه اصلا بازی درستی تخفیف نخورده هست
شما ها عم چه چیرای بی ربطی رو به هم ربط میدید!اگه امشب هم تخفیف نزنن باید به ماکروسافت فحش داد فقط. لعنتیا یجوری باختن رقابتو سونی هم ول کرده مشتری مداریو
من بعید میدانم تخفیف کریسمس شروع شده باشد برای استیم شروع نشده سایت خبری اشاره ای اصلا به تخفیف کریسمس نکرده هست به نظر من هفته دیگر تخفیف کریسمس شروع میشهاگه امشب هم تخفیف نزنن باید به ماکروسافت فحش داد فقط. لعنتیا یجوری باختن رقابتو سونی هم ول کرده مشتری مداریو
شما بازی یوکا لایلی و اسپریت آو سانادا جزو لیست خریدتون بود؟ خود ژاپنی ها هم اینارو نمیخرنچه حالی داد هر چی بازی دوست داشتم تخفیف خورد منم یه پنچ تایی بازی خریدم یه کوپن ۲۰ درصد تخفیفم زدم تنگش نزدیک ۲۰۰ دلار بازی در اومد ۸۳ دلار عالی بود.
Everybody golf
Hellblade
Yooka laylee
Knack 2
Samurai warrior spirit of sanada
دیگه تا ۳ ماه چیزی نمیخرم![]()
بتلفیلد هاردلاین مولتی اگه دوس داری بخرBattlefield 4™
Battlefield™ Hardline Standard Edition
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Mafia III
دوستان این چهارتا بازی کدومشون ارزش خریدن داره !؟
اگه کسی کد تخفیفش رو استفاده نمیکنه لطفا بده ما استفاده کنیم چون تا 25 دسامر وقت داره چند روز دیگه میسوزه ممنون
من خیلی با بازی های سبک mouso حال میکنم این سانادا هم خیلی وقت بود دنبالش بودم کلا این جور بازی ها همیشه نمیرن تو تخفیف شاید سالی ۲ بار .yooka هم چون میخواستم از کد تخفیف ۲۰ درصدی استفاده کنم هر چی سبد خریدت بیشتر باشه تخفیف تپلتری میخوره قیمتشم خوب بود گرفتم وگرنه شاید تا عیدم نرسم بازی کنمشما بازی یوکا لایلی و اسپریت آو سانادا جزو لیست خریدتون بود؟ خود ژاپنی ها هم اینارو نمیخرن
ولی جالبه از هر سلیقه ای داریم آفرین
بتلفیلد هاردلاین مولتی اگه دوس داری بخر
توم ریدر رو پیشنهاد نمیکنم اگه نسخه قبلشو بازی کردی
مافیا رو هم یه صلوات ختم کن ازش رد شو