davoodd
کاربر سایت
الان با کد تخفیف شده 5.5 دلارکمتر از ۵ دلار نمیشه شارژ کرد یه گیفت 3$ بگیر یا کد تخیف جور کن
الان با کد تخفیف شده 5.5 دلارکمتر از ۵ دلار نمیشه شارژ کرد یه گیفت 3$ بگیر یا کد تخیف جور کن
خیر سرشون چرا اینقدر گرون میدن؟ مگه دلاری 4000 نیست؟ دیگه چقدر سود میکشن سرش؟الان با کد تخفیف شده 5.5 دلارگیفت 3 دلاری هم تو سایتا میدن 24 تومن !
نه گیفت کارت فروشی نیست بازی شیرینگ میفروشن!جای بهتری سراغ داری؟
واسه منم پ.خ کن
اینایی که الان تخفیف خورده فکر نکنم دوباره تخفیف بخوره چون باید تخفیف های جدید بزارنددوستان استار وارز بتل فرانت ۲ بازم تخفیف میخوره واسه کریسمس؟ چون این تخفیف جدیده تا فرداس فقط :/
خدا شانس بده به ما که نه کد داد نه هدیهآقا من کلی شاکی بودم که چرا سونی به من کد تخفیف نمیده الان بعد از یکماه PS رو روشن کردم تا آپدیت جدید رو انجام بدم که دیدم سونی 10 دلار هدیه داده با تاریخ مصرف تا 30 دسامبر. از این به بعد هر ماه فقط یکبار کنسول رو روشن می کنم
![]()
آقا من کلی شاکی بودم که چرا سونی به من کد تخفیف نمیده الان بعد از یکماه PS رو روشن کردم تا آپدیت جدید رو انجام بدم که دیدم سونی 10 دلار هدیه داده با تاریخ مصرف تا 30 دسامبر. از این به بعد هر ماه فقط یکبار کنسول رو روشن می کنم
![]()
استور امریکا برای منم کد فرستاده ، عنوان ایمیل هم اینه :عنوان ایمیلت چیه؟
من دو هزارتا ایمیل باز نکرده از سونی دارم شاید واسه منم فرستاده باشه![]()
منظورم کد ده دلاری بود که این دوستمون گفتن نه تخفیف 20 درصدیاستور امریکا برای منم کد فرستاده ، عنوان ایمیل هم اینه :
JavadMsr, see what's new this week
عنوان خاصی نداره وسط ایمیل یه کد تخفیف 20% فرستاده !
به بعضیا 10 دلار داده به بعضیا هم کد تخفیف !منظورم کد ده دلاری بود که این دوستمون گفتن نه تخفیف 20 درصدی
مطمئن نیستم این سری هم همین باشه ولی بیشتر مواقع موضوع ایمیل اینه : Here's $10 on us!منظورم کد ده دلاری بود که این دوستمون گفتن نه تخفیف 20 درصدی