آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان red dead revolver ارزش خرید داره بنظرتون ؟ اوپن ورلد هست یا خطی؟
بازی manhunt هم هست، کدوم شون ارزش بیشتری داره؟
من قبلن هیچ کدوم رو بازی نکردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

چرا برا من کد تخفیف نفرستاد :| معیارشون چیه دقیقا ؟؟
چرا یبارم به من نمیدن ؟
حالا اینا به کنار، تخفیفات هفته دوم که شروع بشه تخفیفات هفته اول ازبین میره یا میمونه ؟ یعنی همشون میاد رو هم ؟
پس من چرا باید الان بخرم بهتره صب کنم تا هفته دومم ببینم
من خودم1-2 ماه گذشته چنتا بازی از استور خریده بودم... شاید این موضوع یکی از معیارها باشه.
نه همشون از بین نمیره... ولی یسری از بازی ها دیگه اون موقع تخفیفشون برداشته میشه. تاریخ اعتبار این تخفیف ها رو تو صفحات مربوط به بازی ها میتونید ببینید.

ولی جدا کسی استفاده نمیکنه از این کدها بده به بقیه
بنظرتون یکی دیگه استفاده کنه بهتره یا کد سوخت بشه و یا استفاده نشه !!!

من هم کد می خواستم ولی به من هم ندادید به بقیه بدید :)

• Like
Reactions: Sony+
حالا اون زمانی که ما کد لازم نداریم همه بچه ها کدهاشونو گذاشتن اینجا بقیه استفاده کنن. :D:-" تا ما نیاز پیدا می کنیم هیچ خبری نیست. :D

سوال :D
الان مثلا Prey ارزون شده و 20 یورو هست(60 یورو قیمت اصلیش هست)، با کد تخفیف میشه 2 یورو؟ :|
از دوستان کسی که کد داره میتونه امتحان کنه؟ :D

سوال :D
الان مثلا Prey ارزون شده و 20 یورو هست(60 یورو قیمت اصلیش هست)، با کد تخفیف میشه 2 یورو؟ :|
از دوستان کسی که کد داره میتونه امتحان کنه؟ :D
بیست درصد تخفیف میده از روی بعد از تخفیف که بیست یورو شده بوده یعنی میشه 16 یورو.
من رو اینجاستیس 2 که 24 دلار شده بود باز 20 درصد تخفیف گرفتم و 19.2 دلار خریدم.
پیشنهاد: یورو کلا گرونتر در میاد بیا تو استور آمریکا.

• Like
Reactions: Sony+ and Kurt117
همونطور كه EA گفت بتل فرانت ٢ موقع پخش فيلم اخرين جدايي تخفيف خوبي ميخوره(برا فروش بيشتر فيلم چيكار كه نميكنن) الان قيمت بازي شده ٣٥ دلار
اين شاهكار مولتي رو از دست نديد كم بازي هاي مولتي محوري پيدا ميشن كه مدت زمان زيادي بتونن سرگرمتون كنن

آخرین ویرایش:
من الان تست کردم. روی قیمت اصلی بازی تخفیف میزنه!

من زدم ، روی قیمت تخفیف باز تخفیف میده.
---------------------------------------------------
من بازم استفاده دارم میخوام یه بازی واسه VR بخرم کسی اگر داشت و لازم نداشت برام پیغام خصوصی بکنه.

توف تو شانس الان تخفیف زدم رو بتمن شده $5.59 تو حسابم 5 دلار دارم :((:(( اگه کسی تو پیپالش یک دلار داره و نمیخواد بگه بهش شارژ میدم جاش :x دوستان یه جای مطمعن که بشه گیفت خرید اگه دارید پی وی بگین ممنون :x

آخرین ویرایش:
توف تو شانس الان تخفیف زدم رو بتمن شده $5.59 تو حسابم 5 دلار دارم :((:(( اگه کسی تو پیپالش یک دلار داره و نمیخواد بگه بهش شارژ میدم جاش :x دوستان یه جای مطمعن که بشه گیفت خرید اگه دارید پی وی بگین ممنون :x

کمتر از ۵ دلار نمیشه شارژ کرد یه گیفت 3$ بگیر یا کد تخیف جور کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or