Minato Arisato
کاربر سایت
آخه از چیزی که به رایگان در اختیارت قرار گرفته میخوای پول درآری؟! ملت کلا بازرگان شدن به خدا...اقا کد تخفیف داده منتها من لازم ندارم میشه فروختش؟ یا فقط خودم میتونم استفاده کنم؟
داداش توقع داری مجانی بدم بره مگه کسی مجانی به ما چیزی داده تاحالاآخه از چیزی که به رایگان در اختیارت قرار گرفته میخوای پول درآری؟! ملت کلا بازرگان شدن به خدا...
بله فرقی نمیکنه کد روی همه دستگاه ها جواب میده!
برای منم باز نفرستادن کسی اگر کد داره و نمیخواد پیغام خصوصی کنه برام مچکر میشم
اره...وقتی استفاده ای نداره واست چرا که نه!!!داداش توقع داری مجانی بدم بره مگه کسی مجانی به ما چیزی داده تاحالا![]()
دوستان مثل اینکه سونی دوباره کد های 20% تخفیف برای بعضیا فرستاده. ایمیل هاتونو چک کنید.
برای من دوباره نفرستاده.اگه کسی کدش لازم نداره میشه بده به من؟
![]()
دوستان براي منم بازم نفرستاد.
خواهشا يك جوانمردي بگه چجوري ايميلايي كه برام سوني ميفرسته را فعال كنم؟ شايد اين دفعه يه فرجي شد. منظورم تمامي ايميل هاشه.
.
---------------
این تاریخ تموم شدن تخفیفها واسه هر بازی چرا یچیزه؟! یکی تا وسط ژانویه قیمتش اف داره یکی تا 19 دسامبر؟!!!کسی میدونه چیی به چیه؟!
از این بخش:دوستان براي منم بازم نفرستاد.
خواهشا يك جوانمردي بگه چجوري ايميلايي كه برام سوني ميفرسته را فعال كنم؟ شايد اين دفعه يه فرجي شد. منظورم تمامي ايميل هاشه.
اوووومده بود هورا.دستت درد نکنه من دنبال یه سابجکت دیگه بودم نمیدونستم تو اینه.تو بخش promotion ایمیلت باید یه ایمیل باشه که نوشته whats new this week تو اونه کدش اگه فرستاده باشه .
بفرست برای منمن لازم ندارم این کدها رو کسی میخاد بگه براش بفرستم
رو تخفیف خورده.کد تخفیف روی قیمت اصلی بازی تخفیف میزنه یا روی قیمت تخفیف خورده؟
من الان تست کردم. روی قیمت اصلی بازی تخفیف میزنه!کد تخفیف روی قیمت اصلی بازی تخفیف میزنه یا روی قیمت تخفیف خورده؟