آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

اقا کد تخفیف داده منتها من لازم ندارم میشه فروختش؟ یا فقط خودم میتونم استفاده کنم؟
آخه از چیزی که به رایگان در اختیارت قرار گرفته میخوای پول درآری؟! ملت کلا بازرگان شدن به خدا...
بله فرقی نمیکنه کد روی همه دستگاه ها جواب میده!

آخه از چیزی که به رایگان در اختیارت قرار گرفته میخوای پول درآری؟! ملت کلا بازرگان شدن به خدا...
بله فرقی نمیکنه کد روی همه دستگاه ها جواب میده!
داداش توقع داری مجانی بدم بره مگه کسی مجانی به ما چیزی داده تاحالا :))

داداش توقع داری مجانی بدم بره مگه کسی مجانی به ما چیزی داده تاحالا :))
اره...وقتی استفاده ای نداره واست چرا که نه!!!
کلا هرچیزی از یجایی باید شروع بشه...خوده شما میتونی شروع جریانی باشی!!! کلا آف تاپیک شد اگه خواستی ادامه بدی پیام بده...
---------------
این تاریخ تموم شدن تخفیفها واسه هر بازی چرا یچیزه؟! یکی تا وسط ژانویه قیمتش اف داره یکی تا 19 دسامبر؟!!!کسی میدونه چیی به چیه؟!

دوستان براي منم بازم نفرستاد.

خواهشا يك جوانمردي بگه چجوري ايميلايي كه برام سوني ميفرسته را فعال كنم؟ شايد اين دفعه يه فرجي شد. منظورم تمامي ايميل هاشه.

دوستان مثل اینکه سونی دوباره کد های 20% تخفیف برای بعضیا فرستاده. ایمیل هاتونو چک کنید.
برای من دوباره نفرستاده. :(( اگه کسی کدش لازم نداره میشه بده به من؟ :D:-"

مرسی که اطلاع دادید
چک کردم برای من هم این بار فرستادن

خواهشا يك جوانمردي بگه چجوري ايميلايي كه برام سوني ميفرسته را فعال كنم؟ شايد اين دفعه يه فرجي شد. منظورم تمامي ايميل هاشه.

منظورتون از تمامی ایمیل ها چیه؟ شاید توی اسپم ها میرن
.
---------------
این تاریخ تموم شدن تخفیفها واسه هر بازی چرا یچیزه؟! یکی تا وسط ژانویه قیمتش اف داره یکی تا 19 دسامبر؟!!!کسی میدونه چیی به چیه؟!

تمامی تخفیف ها با هماهنگی و تصمیم شرکت و ناشر خود اون بازی اعمال میشه اینطوری نیست که سونی دلبخواهی همه رو یه جور تخفیف بده بخاطر همین درصد و زمان تخفیف ها متفاوته

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: sharoshor

از این بخش:

x35kztv0e2f5.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or