آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

عنوان ایمیلت چیه؟
من دو هزارتا ایمیل باز نکرده از سونی دارم شاید واسه منم فرستاده باشه :D
اصلا ایمیلی برام نیومد. کنسول رو روشن کردم که آپدیت جدید رو انجام بدم و دیدن تو قسمت نوتیفیکیشن ها یه پیام از سونی هست
From PlayStation
$10 for you. You Won't Believe What's In Store!
حتی بعدش که رفتم ایمیل ها رو چک کردم هیچ خبری از این موضوع نبود ولی خوب با ریدیم کردن کدی که تو کنسول بهم داده بود ۱۰ دلار به کیف پولم اضافه شد<:-P:x

• Like
Reactions: amir200h
سلام
دوستان gta v معمولا کریسمس چقدر تخفیف میخوره؟ حدود دوهفته پیش 50 درصد تخفیف خورده بود ، در حال حاضر باندلهاش تخفیف خورده ، بنظرتون طی هفته های آتی که تخفیفات کریسمس psn هستش ممکنه دوباره 50 درصد تخفییف بخوره یا کمتر؟ در این حد دست و دلباز هستن ؟! :o

سلام
دوستان gta v معمولا کریسمس چقدر تخفیف میخوره؟ حدود دوهفته پیش 50 درصد تخفیف خورده بود ، در حال حاضر باندلهاش تخفیف خورده ، بنظرتون طی هفته های آتی که تخفیفات کریسمس psn هستش ممکنه دوباره 50 درصد تخفییف بخوره یا کمتر؟ در این حد دست و دلباز هستن ؟! :o
دست و‌دلباز؟ بازی که بعد این‌ همه سال از نسل قبل ادامه داره...زیر ۵۰‎٪ اف نمیخوره

درود. دوستان من قصد خرید ps4 کار کرده رو دارم. طرف حدود دوازده تا بازی روی هاردش داره بعلاوه یک اکانت پلاس یکساله که مدعی هست همه رو بطور قانونی و خودش با گیفت کارت خریده و یوزر پسورد رو بهم می‌ده.باتوجه به تعداد بازیها که اکثرشون هم بازیهای پولی خوب هستند قاعدتا باید بیش از پول خود کنسول بابتش هزینه شده باشه که این برای من شک برانگیز شده من زیاد این موارد وارد نیستم چیزی که در نت خوندم میشه بازیها هکی باشند یا میشه با گیفت کارت هکی بازیها رو خریده باشند که هردومورد نهایتا قابل پیگیری توسط سونی و بن شدن هست. حال سوال من اینکه چطور متوجه شوم که درست میگه و واقعا پولی و قانونی اینها رو خریده تا بعدا به مشکل بر نخورم.اصلا میشه صدرصد این مورد رو تشخیص داد حتی اینکه گیفت کارت هکی نبوده باشه؟ سوال دوم فرضا این بازیها قانونی باشند آیا بعد از پایان مدت اکانت پلاس که قاعدتا دیگه آنلاین نمیشه بازی کرد این بازی‌ها بصورت آفلاین برام میمونند یا اینکه نه پلاس تموم بشه بازیهای دیجیتالی کلا می‌پرند؟ سپاس از شما

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

درود. دوستان من قصد خرید ps4 کار کرده رو دارم. طرف حدود دوازده تا بازی روی هاردش داره بعلاوه یک اکانت پلاس یکساله که مدعی هست همه رو بطور قانونی و خودش با گیفت کارت خریده و یوزر پسورد رو بهم می‌ده.باتوجه به تعداد بازیها که اکثرشون هم بازیهای پولی خوب هستند قاعدتا باید بیش از پول خود کنسول بابتش هزینه شده باشه که این برای من شک برانگیز شده من زیاد این موارد وارد نیستم چیزی که در نت خوندم میشه بازیها هکی باشند یا میشه با گیفت کارت هکی بازیها رو خریده باشند که هردومورد نهایتا قابل پیگیری توسط سونی و بن شدن هست. حال سوال من اینکه چطور متوجه شوم که درست میگه و واقعا پولی و قانونی اینها رو خریده تا بعدا به مشکل بر نخورم.اصلا میشه صدرصد این مورد رو تشخیص داد حتی اینکه گیفت کارت هکی نبوده باشه؟ سوال دوم فرضا این بازیها قانونی باشند آیا بعد از پایان مدت اکانت پلاس که قاعدتا دیگه آنلاین نمیشه بازی کرد این بازی‌ها بصورت آفلاین برام میمونند یا اینکه نه پلاس تموم بشه بازیهای دیجیتالی کلا می‌پرند؟ سپاس از شما

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اول ببینید بازی های بزرگی که میگید برای پلاس هستند یا نه...که اگه برای پلاس باشند فروشنده کاره خاصی نکرده و قانونی اند و بن و اینا نداره...
بازی هایی که هر ماه برای پلاس رایگان میشن فقط با داشتن اشتراک پلاس قابل اجرا هستند و با تموم شدن پلاس تا تمدید دوباره ی اون قفل میشن...سایر بازی ها چه اون هایی که در دوران تخفیف چه به صورت عادی خریداری شدن افلاین در دسترس هستند...
اینکه متوجه بشین با گیفت خرید کرده که توی خوده اکانت ثبت میشه که چه خریدی و چه تاریخی اتفاق افتاده و کافیه شما از صحت اکانت (ایمیل و پسورد و تاریخ تولد و ....) مطمئن بشی...
اما گیفت با دلار هکی که قبلا مرسوم بود رو فکر نمیکنم راهی واسه اثباتش باشه...

• Like
Reactions: Arsinn
به بعضیام میدل فینگر داده یکیش خودم لول دوستان من برای هفته ی دوم پول میاد دستم شارژ میکنم اگر کد تخفیفی هست که لازم ندارید برای منم بفرستید! قربون دست پنجولتون!:D

به من پارسال ده دلار داد امسال كد تخفيف سال ديگه حتما هيچى نميده اينجوريه فك كنم روششون .

• Like
Reactions: J. Constantine
یک سوال دوستان به نظرتون برای خرید همیشه از یه اکانت استفاده کنیم یا با دو سه تا اکانت خرید کنیم ! اون هایی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنید

• Like
Reactions: .Amirone

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or