davoodd
کاربر سایت
خوب بدین ما استفاده کنیم حیفه میمونه میسوزهبرای منم برا اولینبار فرستادن!چه فایده اون موقع که کد میخواستم خبری نبود الان که بیپولم کد دادن![]()
خوب بدین ما استفاده کنیم حیفه میمونه میسوزهبرای منم برا اولینبار فرستادن!چه فایده اون موقع که کد میخواستم خبری نبود الان که بیپولم کد دادن![]()
اصلا ایمیلی برام نیومد. کنسول رو روشن کردم که آپدیت جدید رو انجام بدم و دیدن تو قسمت نوتیفیکیشن ها یه پیام از سونی هستعنوان ایمیلت چیه؟
من دو هزارتا ایمیل باز نکرده از سونی دارم شاید واسه منم فرستاده باشه![]()
دمت گرم داداش ... سیزن پس فصل 3 رینبو 6 دلار تخفیف داد ... خیلی حال دادیکد صلواتی
2K4GJLPE4P
دست ودلباز؟ بازی که بعد این همه سال از نسل قبل ادامه داره...زیر ۵۰٪ اف نمیخورهسلام
دوستان gta v معمولا کریسمس چقدر تخفیف میخوره؟ حدود دوهفته پیش 50 درصد تخفیف خورده بود ، در حال حاضر باندلهاش تخفیف خورده ، بنظرتون طی هفته های آتی که تخفیفات کریسمس psn هستش ممکنه دوباره 50 درصد تخفییف بخوره یا کمتر؟ در این حد دست و دلباز هستن ؟!![]()
بله 9 شبتخفیف هفته دوم امشب میاد رو سایت? چه ساعتی?
اول ببینید بازی های بزرگی که میگید برای پلاس هستند یا نه...که اگه برای پلاس باشند فروشنده کاره خاصی نکرده و قانونی اند و بن و اینا نداره...درود. دوستان من قصد خرید ps4 کار کرده رو دارم. طرف حدود دوازده تا بازی روی هاردش داره بعلاوه یک اکانت پلاس یکساله که مدعی هست همه رو بطور قانونی و خودش با گیفت کارت خریده و یوزر پسورد رو بهم میده.باتوجه به تعداد بازیها که اکثرشون هم بازیهای پولی خوب هستند قاعدتا باید بیش از پول خود کنسول بابتش هزینه شده باشه که این برای من شک برانگیز شده من زیاد این موارد وارد نیستم چیزی که در نت خوندم میشه بازیها هکی باشند یا میشه با گیفت کارت هکی بازیها رو خریده باشند که هردومورد نهایتا قابل پیگیری توسط سونی و بن شدن هست. حال سوال من اینکه چطور متوجه شوم که درست میگه و واقعا پولی و قانونی اینها رو خریده تا بعدا به مشکل بر نخورم.اصلا میشه صدرصد این مورد رو تشخیص داد حتی اینکه گیفت کارت هکی نبوده باشه؟ سوال دوم فرضا این بازیها قانونی باشند آیا بعد از پایان مدت اکانت پلاس که قاعدتا دیگه آنلاین نمیشه بازی کرد این بازیها بصورت آفلاین برام میمونند یا اینکه نه پلاس تموم بشه بازیهای دیجیتالی کلا میپرند؟ سپاس از شما
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
به بعضیام میدل فینگر داده یکیش خودم لول دوستان من برای هفته ی دوم پول میاد دستم شارژ میکنم اگر کد تخفیفی هست که لازم ندارید برای منم بفرستید! قربون دست پنجولتون!![]()
پریمیوم پس بتل گرفتم.امروز ، آخرین روز از تخفیفات هفته اول کریسمسه . به امید فردایی بهتر![]()