آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

چرا بعضی وقتا از خود کنسول که چک کنیم چیزی نمیبینیم ولی از تو سایت هست؟:| اشکال از دستگاه منه یا کلیه؟الان نزدیک دوماهه دی ال سی afterbirth + بازی the binding of Isaac اومده و من فکر میرم تازه قراره بیاد چون آپديت اش رو خیلی وقته دادن و هرچقدر چک میکردم نبود تا اینکه امروز از داخل سایت دیدم مدت هاست اومده :|

چه قدر بازی های گولاخ تخفیف خورده !!!! یه جوری شده ادم دوست داره همه شونو بخره :D
حالا اینا به کنار تخفیفای مربوط به نامزدای The game awards 2017 که تقریبا اوایل دسامبر و از اون مهم تر تخفیف های گولاخ کریسمس و سال نو رو کجای دلم بزارم !!!! ( الان مسئله اصلی اینه که تو این مقطع باس خرید کرد یا وایساد برا سال نو ممکنه اونجا گولاخ تر بشه :-? )
کلا پاییز تازمستون یه صفای دیگه ای داره!!! خیلی خوب میشد اگه برا عید نوروز هم یه حرکتی میزدن که البته امکانش در حد خواب و خیاله!!!8-|

یه نکته ی خنده دار اینکه نسخه ی معمولی و نسخه ی گوتی ویچر ۳ طوری تخفیف خوردن که هر دو شدن بیست دلار، مسئولین حواسشون نبوده خب با قیمت یکسان همه نسخه ی گوتی رو میخرن

هر وقت the last of us و the order و God of war تخفیف خوردن، یه ندا به منم بدین...
یه نظرتون تخفیف میخورن این سه تا؟
یا فلن امیدی نیس؟
هر سه تاشون زیاد تخفیف خوردن و میخورن!
TLOU همین یکی دو هفته پیش هم فکر کنم تخفیف خورده بود:دی

• Like
Reactions: IMANOKA
چقدر سوني خسيس بازي در مياره nier و دستني بايد بشن ١٥'دلار بزنيم به بدن حالا تا كريسمس صبر كنيم شايد بهتر بشه /:) تيكنم خيلي زياده ، فقط بهترين تخفيف ها رو بتل فيلد و انچارتد كالكشنه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or