RED HOOD
کاربر سایت
مشکل اینه که به کنسول دسترسی ندارم فقط به اکانت دسترسی دارمبازیایی که مالتی پلیر دارن رو هر اکانت 2 روز پلاس رایگان میدن
مشکل اینه که به کنسول دسترسی ندارم فقط به اکانت دسترسی دارمبازیایی که مالتی پلیر دارن رو هر اکانت 2 روز پلاس رایگان میدن
بازی ای که تازه 4 روز پیش ریلیز شده فک نکنم تخفیف بخورهچرا star wars bf 2 تخفیف نمیزنن ؟ الان توی تخفیفای جدید جمعه سیاه اروپا هم نبود![]()
سازنده ها گفتن تو بلک فرایدی تخفیف نمیخوره همزمان با اکران فیلم جدید استار وارز تخفیف میخوره که خودتون باید گوگل کنید ببینید چه تاریخی میشهچرا star wars bf 2 تخفیف نمیزنن ؟ الان توی تخفیفای جدید جمعه سیاه اروپا هم نبود![]()
دقیقا تخفیفای اروپاس که برا US دیرتر لیست شدهتخفیفات بلک فرایدی به طور واقعی شروع شد... البته هنوز سایت آپدیت نیست ولی از طریق کنسول لیست ها بالا میان
از مهم ترین تخفیفات میشه به تکن7, اینجاستیس 2, آنچارتد 4 و لاست لگسی, نیر, پرسونا 5, ولفن اشتاین 2 و چندتا دیگه اشاره کرد![]()
فک نکنم راهی باشهمشکل اینه که به کنسول دسترسی ندارم فقط به اکانت دسترسی دارم
قضیه کد چیه ؟؟اون کد 10 درصدی هم اگه اومد بزارید همینجا :d
تخفیفات اروپا رو نگاه نکردم ولی خب همین استور آمریکا با توجه به قیمت ارز بهتره براموندقیقا تخفیفای اروپاس که برا US دیرتر لیست شده
شایعه ایی بیش نبودهبازی ولفنشتین 2 تو استور اتریش میگن مجانی شده . ارور استوره انگار من تست نکردم کسی میتونه تا وقت هست بگیرتش تا از دست نرفته . مثل کنک 2 شده که تو یه بازه مجانی شد .
لینک این تخفیف امازون رو لطف میکنی من که سرچ میکنم تخفیفی نمیاد...دوستان گفتن نمیشه خرید از امازون ..الان امازون امریکا پلاس کرده 40 دلار بنده دیشب خریدم یه ایمیل حاوی کد برام امازون ارسال کرد اکانتمم با گیفت امازون شارژ کردم..البته اکانت من خیلی قدیمی هست و یادم میاد همون موقع ها برای ثبت نام از یه سایت یه شماره تقلبی مستر کارت گرفته بودم زده بودم..عکسم نخواسته تا حالا از من.خلاصه گفتم شاید بدردتون بخوره