J. Constantine
کاربر سایت
این استارت تخفیفات جمعه ی سیاه هستفقط یه نکته مبهم اینه که بازه زمانی این تخفیفاتو زده ۲۱ نوامبر که میشه سه شنبه
این استارت تخفیفات جمعه ی سیاه هستفقط یه نکته مبهم اینه که بازه زمانی این تخفیفاتو زده ۲۱ نوامبر که میشه سه شنبه
فکر کنم 2 هفته هست تخفیفات که هر هفته یع تعداد بازیهاش فرق میکنه که بازم خوبهاین استارت تخفیفات جمعه ی سیاه هستاصلیش هنو شروع نشده اینه که تا 3 شنبه بیشتر نی!
شایدم کلا اشتبا کنم!
![]()
از اکتی انتظار تخفیف خوب نداشته باش !!کال اف مگه قرار نبود نسخه عادیشم تخفیف بخوره؟الان فقط 100 دلاریه تخفیف خورده اونم 10 دلار!
تصمیم داشتن نسخه ی استاندارد رو 40 درصد تخفیف بزنن اما اون پانصد میلیون دلار سود سه روز اول ریلیز بازی مزش جوری بود که انگار پشیمون شدن.حالا ممکنه سه شنبه شب که موج اصلی تخفیف بلک فرایدی شروع میشه گذاشتنکال اف مگه قرار نبود نسخه عادیشم تخفیف بخوره؟الان فقط 100 دلاریه تخفیف خورده اونم 10 دلار!
تاریخ مصرفش رد شده فک کنم! مدت زمان استفاده داشتدوستان اون کد 20 درصد تخفیف برای من نفرستاند اگر کسی داره بهم پیغام خصوصی بکنه مرسی
خیلی کم پیش میاد برای پلاس خفیف بزنن!آقا خود پلاس آف نمیخوره تو جریان بلک فرایدی؟
قیمتش ثابته کلا؟
فکر کنم با گیفت آمازون بشه...برای پلاس معمولاً آمازون و گیم استاپ تخفیف میدن و اشتراک یکساله رو 40 دلار یا کمتر میدن گاهی. نمیدونم با کارتهای اعتباری دیجیتالی و آدرس فیک بشه ازشون خرید کرد یا نه، خودم تست نکردم تا حالا.
آمازون و یه سری سایت دیگه واسه خرید گیفت کارت جدا از اینکه باید پیپال یا کردیت کارت داشته باشیدفکر کنم با گیفت آمازون بشه...
کسی خرید داشته از امازون؟!