آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

ممنون بابت راهنمایی دوستان
من از پلاس تریال استفاده نکردم و می خوام فعالش کنم و خرید کنم باهاش
من خودم پلاس رایگان دو روزه، قبلا روی اکانتم فعال کردم و باهاش خرید کردم و جواب هم داد یعنی تخفیف برام اعمال شد.

با توجه به اینکه فعلا تخفیف های early access برای امریکا لیست شدن ،و اینکه این تصویر هم مربوط به ایرلنده، و نوشته که تخفیف های دسترسی اولیه از ۲۱ ام شروع میشه یعنی دو روز قبل از حالت همگانی، تخفیف های همگانی هم مثل اینکه از ۲۳ نوامبر اعلام میشن.با این اوصاف چون من چارت امریکا رو ندیدم، اگر ترتیب زمانی امریکا مطابق ایرلند باشه بین دسترسی اولیه و تخفیف های همگانی امریکا هم احتمالا دو روز فاصله اس که یعنی احتمالا تخفیف های عادی استور امریکا هم باید یکی دو روز آینده اعمال بشه.
Screen Shot 2017-11-17 at 20.09.40.png

عزیزان این overwatch چرا مجانی نشده
قرار بود جند روز مجانی بشه منم تست کنم خوشم بیاد بخرمش!!ساعت چند به وقت ایران میشه داونلودش کرد!
نسخه ی سال این بازی تو استور اروپا تا ۲۲ نوامبر رایگان شده برای اعضای پلاس. استور آمریکای شمالی هم عنوان رینبو سیکس رو برای مدت محدود رایگان کرده برای اعضای پلاس.

Last edited by a moderator:
نسخه ی سال این بازی تو استور اروپا تا ۲۲ نوامبر رایگان شده برای اعضای پلاس. استور آمریکای شمالی هم عنوان رینبو سیکس رو برای مدت محدود رایگان کرده برای اعضای پلاس.
الان که میزنی نمیشه داونلود کرد!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

چقدر تعداد عناوین تخفیف خورده بلک فرایدی کمه امیدوارم اینجوری نمونه اضافه کنن واقعا مایوس کننده هست ‌بازی های جدید خوب تخفیف خوردن اما اکثرشونو من فیزیکی گرفته بودم بازی کردم

• Like
Reactions: all4u
And don’t forget to check back on Tuesday, when our Black Friday Sale opens to the public with even more titles.
با توجه به متن بالا که توی بلاگ سونی زده بود سه شنبه همین بازی ها به علاوه ی یه سری دیگه اضافه میشن به لیست تخفیفات
فقط دوتا چیز رو متوجه نمیشم چرا برای کاربرهای پلاس دسترسی زودتر گذاشتن... الان چند روز هم از نسبت ایکس باکس دیرتر تخفیفات برامون اجرا میشه:|
دومی هم اینکه منظورشون از "more titles" چه مقدار بیشتره... امیدوارم تعدادشون زیاد باشه و الکی دو سه تا بازی شکست خورده رو به لیست اضافه نکنن:|

And don’t forget to check back on Tuesday, when our Black Friday Sale opens to the public with even more titles.
با توجه به متن بالا که توی بلاگ سونی زده بود سه شنبه همین بازی ها به علاوه ی یه سری دیگه اضافه میشن به لیست تخفیفات
فقط دوتا چیز رو متوجه نمیشم چرا برای کاربرهای پلاس دسترسی زودتر گذاشتن... الان چند روز هم از نسبت ایکس باکس دیرتر تخفیفات برامون اجرا میشه:|
دومی هم اینکه منظورشون از "more titles" چه مقدار بیشتره... امیدوارم تعدادشون زیاد باشه و الکی دو سه تا بازی شکست خورده رو به لیست اضافه نکنن:|
چیز زیادی رو از دس ندادین :D

این تخفیفات برای کاربرای معمولی هم همینقدره؟
الان فقط پلاس دارها تخفیفات همگانی از ۲۱ نوامبر

چیزی دندون گیری هم الان نیست توشون البته واسه ما دلازی 4000 وگرنه اونطرفی ها که بهشته براشون

• Like
Reactions: all4u
چیز زیادی رو از دس ندادین :D
اگه منظورت تخفیفات ایکس باکسه با توجه به اوضاعی که داره بازی های خوبی تخفیف زده:-":D
بعدشم تا جایی که یادم میاد پارسال همچین داستانی نداشتیم... درکل توقعم از بلک فرایدی زیاده امشب که ناامید شدم ببینم سه شنبه چکار میکنن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or