آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

اخه جدا جدا هر کدوم ۸ دلاره؟مطمعنید؟میخوام بخرم الان
خیلی جالبه جدا هردکدوم 7.99 دلارن باندلش 7.49 دلار
و بله مطمین خرید کنید نوشته شامل
Battlefield 4™
1 Player
Network Players 2-64
DUALSHOCK®4
1080p HD Video Output
Online Play (Optional)
Battlefield™ Hardline
1 player
Network Players 2-66
50GB minimum save size
DUALSHOCK®4
Remote Play
1080p HD Video Output
Online Play (Optional)
و حجمش 79.75 GB که مطمینا دو تاشونن

• Like
Reactions: all4u
یه نکته ی خنده دار اینکه نسخه ی معمولی و نسخه ی گوتی ویچر ۳ طوری تخفیف خوردن که هر دو شدن بیست دلار، مسئولین حواسشون نبوده خب با قیمت یکسان همه نسخه ی گوتی رو میخرن

البته این خودش میتونه یه شگرد تبلیغاتی باشه و افراد رو به خرید نسخه ی گوتی ترغیب کنه -حتی مورد داشتیم در تخفیفات که نسخه ی معمولی بازی ها هیچ تخفیفی نمی خوره
چیزی که برام عجیبه اینه که چرا سیزن پس های لعنتی رو تخفیف نمی دن! الآن سیزن پس واچ داگز 2 از نسخه ی گلد گرون تره موندم چیکار کنم میخوام سیزن پس رو بخرم ولی وقتی می بینم اوضاع اینطوره حرصم میگیره که بخوام الکی 40 دلار خرج کنم خداییش ظلمه

Sent from my iPhone using Tapatalk

درود
اقا راستی این تم های مجانی شده ی انچارتد به مناسبت 10 سالگیش رو هر کس خبر نداره سریع بره سراغش بزنه دانلود حالشو ببره
6تا تم بود که همه هم خوب بودن و 2 روز بیشتر مهلت نداشت

• Like
Reactions: mgh2225 and ps34
به به بازیهای خوبی تخفیف خوردن حالا یه چنتاشو میگم که ارزش بالایی دارن و قیمتشون عالیه\m/

EA SPORTS™ FIFA 18 and Need for Speed™ Payback Bundle 65$
UNCHARTED The Nathan Drake Collection 8$
Unravel 5$
BattleField 4 - BattleHard Line 8$
The Evil Within® 2 30$

دوستان احتمال داره انچارتد4 و دارک سولز 3 برای کریسمس از این بیشتر تخفیف بخورن؟
نسخه ی فیزیکی هر دوی این عناوین رو الان شما می تونی کارکرده با قیمت مناسب تری بخری، اصلا هم صبر نکنی برای تخفیفات آینده، بعد هم می فروشی یا تعویض میکنی. هرچند آنچارتد قبلا تخفیف بهتری خورده بود (شده بود ۲۰ دلار) که شما همون بیست دلار الان می تونی نسخه ی فیزیکی رو بخری. دارک سولز هم در بدترین حالت نسخه ی گوتی فیزیکی اش حدود ۱۱۰ تومنه.

• Like
Reactions: all4u and db07
فيفا 18 تكيش شده 36 دلار، اونقت باندل فيفا 18 و ان بي اي لايو شده 40 دلار. يعني فقط 4 دلار تفاوت:| يا يه چند مورد ديگه هم هم توش به غير از بازياي ديگه فيفا 18 هم هستش. يعني كاملا مشخصه كه EA خواسته به اسم فيفا 18، يه چند تا بازي ديگه را هم بچپونه توش.

اين بازي Agents of Meyhem هم با توجه به اين كه دست دومش اصلا نيستش تخفيف خوبي خورده و شده 20 دلار ولي چون تو ايران نميدونم چرا ملت روي خوشي به اكانت آكبند نشون نميدن ( در حالي كه فرقي با بازي فيزيكي نداره ) موندم بخرمش يا نه.

راستي از دوستان اگه كسي حاضر بود فيفا 18 را اشتراكي بخريم، من هستم. ( خودم ظرفيت 3 ميشم. )

چون 36 دلاري وجود نداره، بايد دو تا 20 دلاري بگيريم كه در حدود 144 هزار تومن ميشه.

من تو سایت چک می کنم یک ساله هنوز همون ۶۰ دلاره، دوستان می گفتن کد دیجیتالی اش تو امازون ۴۰ دلاره که اونم مثل اینکه تموم شده، چون اونجا هم چک کردم در دسترس نیست
از تو قسمت خود تخفیفا باید بری توش ها وگرنه منم اول از قسمت PS Plus رفتم دیدم همون قیمته.

• Like
Reactions: darkzside
من تو سایت چک می کنم یک ساله هنوز همون ۶۰ دلاره، دوستان می گفتن کد دیجیتالی اش تو امازون ۴۰ دلاره که اونم مثل اینکه تموم شده، چون اونجا هم چک کردم در دسترس نیست
از طریق امازون بگیر...بچه ها لینکش رو ضصفحه 118 دادن...خودم الان گرفتم...

• Like
Reactions: darkzside

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or