آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

فيفا 18 تكيش شده 36 دلار، اونقت باندل فيفا 18 و ان بي اي لايو شده 40 دلار. يعني فقط 4 دلار تفاوت:| يا يه چند مورد ديگه هم هم توش به غير از بازياي ديگه فيفا 18 هم هستش. يعني كاملا مشخصه كه EA خواسته به اسم فيفا 18، يه چند تا بازي ديگه را هم بچپونه توش.

اين بازي Agents of Meyhem هم با توجه به اين كه دست دومش اصلا نيستش تخفيف خوبي خورده و شده 20 دلار ولي چون تو ايران نميدونم چرا ملت روي خوشي به اكانت آكبند نشون نميدن ( در حالي كه فرقي با بازي فيزيكي نداره ) موندم بخرمش يا نه.
فکر کنم باندل FIFA و NFS PB هم زدن که چند دلار گرون تر از اون یکی باندل هست( 5-6$ فکر کنم) اون برای هرکی فیفا رو میخواد فکر کنم با ارزش تر هم باشه :دی

• Like
Reactions: THE BEST BOY
من تو سایت چک می کنم یک ساله هنوز همون ۶۰ دلاره، دوستان می گفتن کد دیجیتالی اش تو امازون ۴۰ دلاره که اونم مثل اینکه تموم شده، چون اونجا هم چک کردم در دسترس نیست
تو استور امارات یک ساله شده $44.99
تو استور انگلستان یک ساله شده £37.49

• Like
Reactions: darkzside
فکر کنم باندل FIFA و NFS PB هم زدن که چند دلار گرون تر از اون یکی باندل هست( 5-6$ فکر کنم) اون برای هرکی فیفا رو میخواد فکر کنم با ارزش تر هم باشه :D

كاشكي با اين وضع تخفيف بيشتري را 18 ميزدن.

حالا اين تخفيفات كريسمس با بلك فرايدي قضيش فرق داره؟‌و امكانش هست دوباره فيفا 18 تخفيف بخوره؟

حالا اين تخفيفات كريسمس با بلك فرايدي قضيش فرق داره؟‌و امكانش هست دوباره فيفا 18 تخفيف بخوره؟
پارسال فکر کنم فیفا 50% توی بلک فرایدی اف خورده بود بعدش شد 40% کریسمس...
بلاخره dlc دوم ویچر تنهایی اف خورد...

• Like
سلام
من الان 20 دلار تو اکانتم دارم ... تمام بازیهای جدید رو هم دارم
به نظرتون چی بگیرم ؟ خودم تو فکر Prey هستم ... به نظرتون ارزش داره؟ بازی خسته کننده نمیشه؟

درود
اقا راستی این تم های مجانی شده ی انچارتد به مناسبت 10 سالگیش رو هر کس خبر نداره سریع بره سراغش بزنه دانلود حالشو ببره
6تا تم بود که همه هم خوب بودن و 2 روز بیشتر مهلت نداشت
آقا من پیدا نکردم این تم ها رو٬اکانت ریجن 1 دارم

دوستان injustice 2 ارزش خرید داره؟ بازیش چطوره خوبه؟
قطعا ارزش داره ... بازی نسبت به نسخه اولش کاملا پیشرفت داشته ... یکی از بهترین فایتینگ های چند سال اخیر هستش ... متاش هم 87 شده
اینم یک جمله از منتقد گیم اسپات :
عنوانی عالی که چه برای حرفه‌ای و چه برای تازه‌کار ها لذت‌بخش خواهد بود. Injustice 2 به خوبی از تمامی عناصر موجود در سبک مبارزه‌ای استفاده کرده است.

• Like
Reactions: hrdpc1

آره اون تخفیف ها فرق داره، ولی هیچی نمیشه گفت! شاید تخفیف خورد رو بازیه مورد نظر، شایدم نخوره! هرچیزی ممکنه!:-"
شاید اگر به لیست تخفیف های سال های گذشته نگاه بندازید بشه نتیجه ای گرفت!
فکر کنم ریجن2 تخفیف میزد فیفا رو معمولا!

• Like
UNCHARTED 10th Anniversary رو داخل استور سرچ کن یک پک میاد که داخلش 6 تا تم و 4 تا آواتار هستش
البته مدت دانلودش محدود بود
فکر کنم دو روز، دیشب باید تموم شده باشه! ولی خوب...سرچ کنند شاید هنوز بود:-"

پلاس آمریکا تغییری نکرده راه دیگه ای به غیر از آمازون و فروشگاه های خارجی نبود؟ چون مستر کارت و حساب پی پال میخوان
با این اوصاف باید منتظر باشیم سایت های ایرانی تخفیف بزنن

آخرین ویرایش:
دوستان این بلک فرایدی تا کی هستش؟ تخفیفات کریسمس چه تایمیه؟
میشه ازیه اکانت ریجن امارات ساخت و از استور امارات مثلا یه بازی رو که تخفیف خورده گرفت و بعد روی اکانت ریجن امریکا بازی کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or