Emperor visari
کاربر سایت
۱۰۰۰۰۰ ٪ بگیرید صدرصد لذت میبریداینElder Scrolls Online چه طوره؟ کسی بازی کرده؟ کسی که عشق اسکایریم بوده باشه و چهارصد ساعت بازی کرده باشه اسکایریمو ازین خوشش میاد؟
شما که گرفتی یک توضیحی راجبش بدهدیشب نسخه گلد رینبو رو گرفتم انصافا 48 دلار کم چیزی نیست که به همین سادگی از دستش داد .
دوستان که گفتن نسخه گلد بهتره
ممنون..تروفی های گرفته شده هم روی اکانت اصلی ثبت میشن یا اکانت امارات؟من هم اکانت UK دارم و هم اکانت US و اکانت آمریکام پرایمری هست ولی بازیهای اکانت UK رو بدون مشکل روش بازی میکنم. فقط برای نصب و دانلودش باید از طریق همون اکانتی که بازی توش خریده شده اقدام کنی ولی بعد که سوئیچ کنی روی اون اکانت دیگه بدون مشکل میتونی استفاده کنی.
در مورد امارات هم باید همین وضعیت باشه.
روی اکانت اصلی ثبت میشنممنون..تروفی های گرفته شده هم روی اکانت اصلی ثبت میشن یا اکانت امارات؟
به گفته دوستان بله. چرا از استور امارات نمی خرید؟ ارزونتر در میاد. درسته که گیفت 50 دلاری باید تهیه کنید اما می تونید بازی های دیگه بخرید یا باقیشو نگه دارید واسه بعد.دوستان یکی جواب بده پلاس دو روزه فعال کنم میشه از تخفیفات استور انگلستان استفاده کنم؟
اگه یه کم صداگزاری بازی تکمیل بود بی نقصترین بازی 2017 میبود ولی به همه نمیشه توصیهش کرد.دوستان به نظرتون پرسونا واسه کسی که تا حالا نقش آفرینی ژاپنی بازی نکرده میتونه جذاب باشه ؟
راستش اصلا نمیتونم با سیستم مبارزات نوبتی کنار بیام نسل قبل هم فاینال فانتزی ها یا ni no رو به خاطر همین سیستمشون ول کردم الان هم که شما میگی معجزه ای اتفاق نمی افته بهتره سراغش نرماگه یه کم صداگزاری بازی تکمیل بود بی نقصترین بازی 2017 میبود ولی به همه نمیشه توصیهش کرد.
بعد هم کلاً نمیشه همۀ JRPGها رو گذاشت تو یه ظرف. رو هر فرنچایز معروفی که دست بذاری فاز خودش رو داره.
اگه از مبارزۀ نوبتی خوشت نمیاد، هیچ معجزهای اتفاق نمیفته.
ولی حیفه که از دست بدی همچین بازیای رو، فیزیکیش رو بخر تو مایه های همین 30 دلار پات میفته و اگه خوشت نیومد میتونی بفروشیش. فقط یادت باشه پرسوناها معمولاً 5-6 ساعت طول میکشه تا شروع بشن.
رینبو انلاینش چطوریه میشه یکم توضیح بدید
Sent from my iPhone using Tapatalk
این لیست تا ۷ روز همینه یا تقیر میکنه؟